• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ETHANWorld of Warcraft - PvE, RP, PvP - cesta do středu Země... eee, tedy Azerothu
    LENNOX
    LENNOX --- ---
    tak nam to hezky zacina :D

NAVARA
    NAVARA --- ---
    Holiday Encore: World of Warcraft's Legends Library by Blizzard Publishing (pay what you want and help charity)
    https://www.humblebundle.com/books/holiday-encore-world-warcrafts-legends-library-blizzard-publishing-books
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    Rip china wow

Further Statements from NetEase - Dragonflight Will Launch on Schedule - Wowhead News
    https://www.wowhead.com/news/further-statements-from-netease-dragonflight-will-launch-on-schedule-329954

Meanwhile, Rusové furt hrajou :)
    Jako na EU serverech snadno - ti co hráli doposud, prostě mají komunitu v guildě/pugu, co jim ten token šoupnou z retailu; ale běžná zvěř z RU serverů by neměla mít jak zaplatit sub…
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    IMPROVIZACE: no bylo psano ze by mel byt aktivni do vydani datace. Ale treba sem se prehledl. Kazdopadne sou snizene potrebne expy na lvl na polovinu, takze je to vlastne jako by byl porad aktivni 🤷‍♂️
    IMPROVIZACE
    IMPROVIZACE --- ---
    SIRLOON: Ten 50% boost uz par dni nevidim. Jsi si jistej ze je porad aktivni?
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    Takze mame dalsi fazi prepatche a jen tyden na nasbirani ilvl272 zbrani, equipu na transmogy a dalsich picovinek. Jo a snizily se hranice expu 1-60 na polovinu, takze s 50% boostem plus 18% za narozeniny staci jen vpodstate odkryvat mapu a tim levlit
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    WRATA: Ale chapu, jen nemas pravdu ;)
    WRATA
    WRATA --- ---
    LIQUIDFREAK: Ty to stale nechapes. Ty levnejsi klice byly z fyzickejch krabic, ty uz neexistujou tudiz neni kde ty klice levne koupit takze na tom nemas kde usetrit.
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    WRATA: Mne nejde o krabku ale key, vsechny datace sem koupil levnejs od woltk po shadowlands tak sem se jen preptal vid. Konkretne sem vetsinu koupil na mmoboostu. Ale je jasny ze ms to ted nikde moc nepusti, a klice se sehnat daj ale diky levnymu euru je proste ofic shop levnejsi.
    WRATA
    WRATA --- ---
    LIQUIDFREAK: Kamo doba Wotlaku je davno za nama. Jediny fyzicky krabice ktery existujou jsou pro Collector Edici, tudiz uz proste neni mozny nekde ripnout krabici a klice z ni pod pultem ji prodat nejakymu sedymu shopu. Posledni co takhle slo sehnat bylo BFA
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    WRATA: neni to pravda, od dob wotlk sem kupoval jinde a par euro na pifko dycky usetril.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    Navíc alternativu budou vykupovat rusáci, bo ofiko to neudělají…
    WRATA
    WRATA --- ---
    LIQUIDFREAK: Blizz bude asi vzdy nejlevnejsi. Sedy sity maji gift kod a ty budou skoro vzdy drazsi
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    Zdar, sry za OT ale nemate nekdo nejaky shop kde se da koupit dragonflight datac levnejs? Vyuzival jsem mmo boost ale ten je nejaky divny v posledni dobe. Dikec
    DWAY
    DWAY --- ---
    SIRLOON: no a to je moje pointa. Ze to tak bylo vzdycky :) takze to neni moc znameni pruseru.
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    DWAY: ono to tak ale je. Tim ze se to boostne na par tydnu si vsichni dodelaji achievementy a pak nebudou prudit. Navic pak lidem pujde lepe expit v dalsim dataci nez kdyby sli neequipnuty.
    Vzpominam si jak sem sel do Vashe s equiplym charem z prepatche a byla to brnkacka. Kdyz sem pak expil o nejakej rok pozdeji dalsi char a mel sem jen to co mi napadalo v minulym dataci, tak sem tam dostaval dost narezano, pac klasickej modrej equip na to byl slabej a mythicy nebo raidy uz v predchozim dataci chodit neslo
    DWAY
    DWAY --- ---
    Dokonce mi prijde ze to delaji naschvál at do gildy dojdou nez vyjde datac.
    DWAY
    DWAY --- ---
    SIRLOON: ne vzdy. Obcas se zmenily talenty, buildy, borrowed power se flaknul do talentu. Byl jsem na kazdy prepatch uz od wotlku a určitě to neni poprve kdy to působí jak by nerfli raidy a dungy.
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    DWAY: to sice jo, ale vazanej na equip co padal z pre-patch eventu. Legion se farmil nad orgri, shadowlandy se farmily v northu. Sam o sobe prepatch nic nezvedal, to je novinka diky novym talentum a buildum
    DWAY
    DWAY --- ---
    WRATA: jj v prepatchi vzdycky byl dmg boost co ja vim
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam