• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ETHANWorld of Warcraft - PvE, RP, PvP - cesta do středu Země... eee, tedy Azerothu
    ASACHI
    ASACHI --- ---
    REFLEX: IMO zatim nejlepsi datadisk, ktery jsem hral
    REFLEX: Jsem na tom stejně, stojí 😊
    REFLEX
    REFLEX --- ---
    Wowko hraju vzdy na mesic/dva kdyz vyjde novy datac a stoji za to? Tenhle za to stoji? :)
    WRATA
    WRATA --- ---
    LAAZI: Renown unlocky jsou account wide a jsou tam bonusy na dvojnasobek repky atp. S altama to pripadne pak tedy pujde snaze
    PUEBLO
    PUEBLO --- ---
    ETHAN: S pátým Vigorem to začíná být úplná pecka to cestování :))
    ETHAN
    ETHAN --- ---
    LAAZI: Jasně, že pak už jde létat prakticky kdykoliv a pořád. Ale já ještě nedolevelil a nebyl ve všech mapách, takže mám jen prvních asi 5 talentů a 4 vigory. Proto říkám, že je to super při tom levelení, že tě to vlastně jako létat nenechá, ale tak trochu nechá. Prostě je to kousek? Tak šup na pozemního mounta. Je to daleko? A letím!

Je mi jasné, že jakmile se bude dobíjet vigor každých 5 sekund v rychlém letu a podobně, tak to už dovede zajistit nekonečno, když budu létat správně.
    LAAZI
    LAAZI --- ---
    Akorat teda mohli teda repky/frakce udelat account wide, to jim asi bude este nejakou tu expanzi trvat.
    LAAZI
    LAAZI --- ---
    ETHAN: Kdyz si posbiras glyphy, tak muzes litat, kdy se ti zachce, to byla jedna z prvnich veci, co sem udelal. Ale jinak ano to litani se jim povedlo, v podstate skoro nepouzivam flightmastery.
    Akorat preprava na kratsi vzdalenost je obcas problem, kdyz s sebou pri zvyseni rychlosti svihne kamera, tak sem z toho obcas dezo rientovany.
    A zatim sem teda nezkousel ten draci talent, ze kdyz dam barrel roll skrz nepratelskeho hrace, ze ho dismountne, to by se dalo rozsirit na regulerni pvp draci battleground nebo tak neco.

A poprve v zivote me bavil world quest, zabijeni nejakejch elitnich mobu (takze na solo v tank specu) na procenta, ale with a twist - padaj z mobu takovy ty docasny buffy ala thorgast, jakoze napr. zacnete spawnovat ohnivy louze, ktery zabijej vas, ale zabijej taky ty moby, pripadne vynikajici vec, ze kdyz otevrete mapu, da to brutal aoe pokud je kolem vas 4+ mobu, ale pokud ne, tak vas to zabije atd atp.
    ETHAN
    ETHAN --- ---
    PUEBLO: Já jsem taky zatím dost nadšený, i se snažím číst questy a poslouchat dialogy. I když tedy u kentaurů jsem vypnul, to se nedalo :)

BTW to popolétávání na dracích, kdy člověk na jednu stranu nemůže létat, kdy se mu zachce (protože už jen vznést se do vzduchu sežere jeden vigor), ale zároveň to má k dispozici, když chce třeba zaletět vrátit questy nebo se přesunout na další quest hub, tak to je podle mě pecka. Taková zdravá kombinace toho "musíš zůstat na zemi, abys prošel příběh správně" a "ale je to všude sakra daleko, já chci létat". Tohle kdyby bylo ve hře pro všechny létající mounty už od TBC, tak bych se nezlobil.
    PUEBLO
    PUEBLO --- ---
    Jak jsem byl ze Shadowlnds strašně rozpačitý tak zatím docela pecka. Užívám si i to levleni. A ze tam dali hudbu z Vinetua je ještě lepší :))) https://open.spotify.com/track/1dUJkSB6mN31r7oTF6hb5w?si=D0crph3mSpizT2xOFUKpCg&context=spotify%3Aalbum%3A2kyRpBR1Ap8TBynUFtGMaI
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    v rusku asi zakazou WoW, dva hosani si tam davaj darecky, co pro ne krafti hrac :) uz i tady je lgbt agitka :-/
    LENNOX
    LENNOX --- ---
    tak nam to hezky zacina :D

NAVARA
    NAVARA --- ---
    Holiday Encore: World of Warcraft's Legends Library by Blizzard Publishing (pay what you want and help charity)
    https://www.humblebundle.com/books/holiday-encore-world-warcrafts-legends-library-blizzard-publishing-books
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    Rip china wow

Further Statements from NetEase - Dragonflight Will Launch on Schedule - Wowhead News
    https://www.wowhead.com/news/further-statements-from-netease-dragonflight-will-launch-on-schedule-329954

Meanwhile, Rusové furt hrajou :)
    Jako na EU serverech snadno - ti co hráli doposud, prostě mají komunitu v guildě/pugu, co jim ten token šoupnou z retailu; ale běžná zvěř z RU serverů by neměla mít jak zaplatit sub…
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    IMPROVIZACE: no bylo psano ze by mel byt aktivni do vydani datace. Ale treba sem se prehledl. Kazdopadne sou snizene potrebne expy na lvl na polovinu, takze je to vlastne jako by byl porad aktivni 🤷‍♂️
    IMPROVIZACE
    IMPROVIZACE --- ---
    SIRLOON: Ten 50% boost uz par dni nevidim. Jsi si jistej ze je porad aktivni?
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    Takze mame dalsi fazi prepatche a jen tyden na nasbirani ilvl272 zbrani, equipu na transmogy a dalsich picovinek. Jo a snizily se hranice expu 1-60 na polovinu, takze s 50% boostem plus 18% za narozeniny staci jen vpodstate odkryvat mapu a tim levlit
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    WRATA: Ale chapu, jen nemas pravdu ;)
    WRATA
    WRATA --- ---
    LIQUIDFREAK: Ty to stale nechapes. Ty levnejsi klice byly z fyzickejch krabic, ty uz neexistujou tudiz neni kde ty klice levne koupit takze na tom nemas kde usetrit.
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    WRATA: Mne nejde o krabku ale key, vsechny datace sem koupil levnejs od woltk po shadowlands tak sem se jen preptal vid. Konkretne sem vetsinu koupil na mmoboostu. Ale je jasny ze ms to ted nikde moc nepusti, a klice se sehnat daj ale diky levnymu euru je proste ofic shop levnejsi.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam