• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ETHANWorld of Warcraft - PvE, RP, PvP - cesta do středu Země... eee, tedy Azerothu
    REFLEX
    REFLEX --- ---
    Cekam ze bude velky nerf tanku, ta jejich dmg je prehnana.
    REFLEX
    REFLEX --- ---
    SIRLOON: jj, ale to proste nestihas, mam jestli se nepletu 310 ilvl o 20 vic prot warrior nabehne a dava tafky za 100k, ja musim nejdriv k nepriteli, dat windfurry totem (pokud bude bitka delsi nez 5sec) dotku, skill na AOE dmg, skill co da dotku na vsechny... takze dam tak 20k dmg on uz da davno 10x tolik
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    REFLEX: taky nejak nedokazu zjistit kde vzali ten dmg co ho dostal do high tieru. I s ele udelam alespon o polovinu vic. Enha je dost zavislej na procech
    REFLEX
    REFLEX --- ---
    DWAY: aha, diky :D
    DWAY
    DWAY --- ---
    REFLEX: shadowland abilita je ted v talentech.
    REFLEX
    REFLEX --- ---
    Btw me to tak otravilo, ze jsem rozehral Alianci za huntarda na RP serveru :D
    REFLEX
    REFLEX --- ---
    VODNIK: hraju Dragonflight, az pujdu dung dnes tak poslu

Procital jsem icy vein odkud jedu rotaci a build a přijde mi, že dělám vše dobře.

Teda nemám asi shadowland abilitu z nějakýho důvodu (přitom jsem SL hrál), což na forum radí, že přidává Primordial wave hodně do dmg
    VODNIK
    VODNIK --- ---
    REFLEX: asi by bylo dobře napsat jakou verzi hraješ a místo screenshotu s overall dps sem dát přehled abilit a kterou jsi kolik natočil.
    DWAY
    DWAY --- ---
    A pokud mas problem byt na melee (coz neni pro kazdeho) tak bych se nebal přepnout na ele :) hlavne hrej co te bavi a ne co je v tabulkach vysoko.
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    LAAZI: Vždyť píše že ano, ale je furt ve stínu.
    DWAY
    DWAY --- ---
    LAAZI: zkus si pocist tady:
    Enhancement Shaman DPS Guide - Dragonflight 10.0.2 - Guides - Wowhead
    https://www.wowhead.com/guide/classes/shaman/enhancement/overview-pve-dps
    LAAZI
    LAAZI --- ---
    REFLEX: Ja enha shamanovi nerozumim, ale zkousels stat u tech mobu na meelee?
    REFLEX
    REFLEX --- ---
    Nevim proc, ale asi hraju Enhancement Shamana uplne spatne, mam cerstve 70 a chodim dungeony a jsem vzdy uplne dole iLvl mam treba 2hej nejvyssi

Vic ma i healer :D

Jak musim chodit k enemy tak dostavam kotel a jsem skoro furt ve stunu.

(na screenu jsem Refsha)

LENNOX
    LENNOX --- ---
    ASACHI: mozna nejakej battlegroup instancing? hraju na drak'thulu co je taky historicky horde server a o aliancniho hrace nezavadim jak je rok dlouhej, ale obcas se naloguju do hry, jdu sebrat takovou tu random pvp bednu co poustej z letadla a prevalcuje mne hejno aliku.
    ASACHI
    ASACHI --- ---
    DWAY: Ja jsem filthy casual a prijde mi to nejvice friendly pro me :)

Jediny co me teda tedkom zacalo mega moc srat, tak ze na silvermoonu, coz je 99% Alliance server je tak 3/4 hracu horda ... vubec nechapu co se tam deje.
    DWAY
    DWAY --- ---
    Nejlepsi ne, ale investice do fundamentals misto vymysleni novych prekombinovanych picovin se vyplatila.

Dobre to je. Bohuzel i tady se nacpal woke crap, ale neni to tak zle aby me to odradilo od hrani :)
    ASACHI
    ASACHI --- ---
    REFLEX: IMO zatim nejlepsi datadisk, ktery jsem hral
    REFLEX: Jsem na tom stejně, stojí 😊
    REFLEX
    REFLEX --- ---
    Wowko hraju vzdy na mesic/dva kdyz vyjde novy datac a stoji za to? Tenhle za to stoji? :)
    WRATA
    WRATA --- ---
    LAAZI: Renown unlocky jsou account wide a jsou tam bonusy na dvojnasobek repky atp. S altama to pripadne pak tedy pujde snaze
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam