• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ETHANWorld of Warcraft - PvE, RP, PvP - cesta do středu Země... eee, tedy Azerothu
    World of Warcraft pro lidi, kteří si užívají hru a nepotřebují si nic dokazovat.
    O questech, raidech, PvE a RP a historii světa v této úžasné hře. (bavíme se zde o oficiální hře, free servery mají své vlastní forum)

Prepatch tuto středu (18.7.)

BFA vychazi 14.8.

Antorus minimalistic guide: zde

Alfa a omega ohledne informaci o hre: http://www.wowhead.com/
    Uzitecny web o classach a tak: http://www.icy-veins.com/wow/

Pokud by nekdo pokulhaval v AJ tak: https://www.wowfan.cz/

rozbalit záhlaví
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    REFLEX: me treba nesere. Mam 3x 80 pres questy, max 3 levely u kazdyho instancema. Nestal me ani dragon, coz se o azerothu a legionu rict neda. U draenoru me bavila hlavne baze.
    Jinak warband a sdilene repky beru jako velke plus, pac kdyz me prestane bavit mage, jdu na hunta nebo palata a delam memories s nima. Co povazuju za minus sou hero talenty, ktery sou vazany na nejaky skill a mezi classama sou naprosto nevybalancovany pac nekterym classam vylepsuji zakladni spell v rotaci a nekterym spell s cd 45 sekund a vic - treba retri pala. Plus customizace doslova nula. Sou tam sice talenty kde se rozhodujes mezi dvema ale vetsinou to je must have 100% vs 0%. A na 80 mas vsechny 🤷‍♂️
    Jinak me potesila minihra pipemania, kterou sem napoprve delal jak by mela byt, i kdyz presouvani kostek pri dvou moznostech nejde ovlivnit, a na podruhe sem zjistil, ze ti to muze vytect kamooliv bokem, hlavne ze spojis start a konec 😕
    ETHAN
    ETHAN --- ---
    REFLEX: Těžko říct, mě bavilo i Dragonflight.
    REFLEX
    REFLEX --- ---
    ETHAN: jo me jde o ciste subjektivni nazor jestli to je zabava, napr. oproti dragonflight
    ETHAN
    ETHAN --- ---
    REFLEX: To si asi můžeš zodpovědět jen ty sám. Za mě je to paráda, ale to je každá expanze v prvních dnech a týdnech, než se naučím mapy nazpaměť, mám všechny questy hotové a tak dále. Jen ty víš, co by tě na tom bavilo.

Některé věci navíc teprve zapnou s resetem, případně s dalším resetem. Jakože od pátku se dalo hrát v early accessu, ale teprve dnes pustili HC dungy, teprve později pustí mythic dungy a raidy, některé world eventy budou zapnuté nebo aspoň dávat odměnu až od resetu a podobně. Nicméně pokud jde vizuál, hratelnost a příběh, tak já jsem zatím spokojený. Je to velký příběh a zároveň se drží narozdíl od Shadowlands tak hezky při zemi (dokonce pod zemí :D) a ačkoliv pro změnu jde o záchranu světa, tentokrát to na mě nepůsobí tak křečovitě. I když samozřejmě vždycky bude působit divně, že se desítky tisíc let nic nedělo a teď posledních dvacet let to je co chvíli někdo nebo něco, co chce zničit svět :)
    REFLEX
    REFLEX --- ---
    A jaka je ta posledni expanze? worth it?

Ja si vetsinou koupim, zahraju mesic, max dva a zas to dropnu :D
    FUMO
    FUMO --- ---
    Nejak se to sebehlo a vracim se do WWT. Budu hrat jen nekdy a po vecerech po 22h. ale kdybyste meli chut muzeme si vymenit #battle.tagy
    FUMO
    FUMO --- ---
    NAVARA: no ja zase jako “dad” potrebuju deti nejdriv uspat a az pak hrat. Tak v 1 rano, kdyz koncime, tak jsem taky pekne tuhej. nejlepsi jsou ty starty expanzi, kdyz se hraje do 4 a pak se jde zvesela do prace 😅
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    FUMO: Stabilně se složí jedna desítka :)
    Druhá se složí jen občas a ten počet wipes co jsem viděl v lozích nebyl dobrý… Neumím si představit osazení třetí desítky, to by byl snad full-normal…

Pětadvácu nesložíme vůbec. Reset nebo dva dozadu jsme to zkoušeli, jediný požadavek byl 8HC+ a i když se našlo asi 26-27 lidí, tak těch 8+ měla vesměs jen na první desítka a pak pár randoms z ostatních desítek / náhradnící / ti co běhají pugy.
    A to prostě v tomhle týdnu nechceš běhat na normal, nic tam nepadá. A když většina raidu ty HC nikdy neviděla, tak by to byl jen wipefest, možná s těmi čtyřmi nejjednoduššími HC bossy. Před létem se povedla jedna a bylo to tuším 9HC, ale tam to také omlouval nízký týden expanze :)

Čas jedeme o pár hodin dříve, to by se v "dad guild" snad ani jinak nedalo, půlka raidu by usnula v půlce utahaná od dětí :)
    FUMO
    FUMO --- ---
    NAVARA: jo, prazdniny jsou v tomhle dost problem, hlavne pro 25 many… my s tim valcike furt, navic guilda co startuje raidy 22:00 takovych lidi moc neni.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    FUMO: Část gildy už jí má z dřívějška a je na 13/13, jenom to skládání přes léto (takže i itemově jak kdo, jak kde) je takové dost na …, tak jsem jim šel pomoct :)
    FUMO
    FUMO --- ---
    NAVARA: gratulky, ale week 11 contentu, to uz jste pekne obleny itemama, ne?

sam nemam co rikat, my zabili nefa teprve minuly save 😅
    WRATA
    WRATA --- ---
    NAVARA: Tak to je velmi pekny
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    WRATA: Na sedmý, achiev "I Can't Hear You Over the Sound of How Awesome I Am" nebyl :(
    WRATA
    WRATA --- ---
    NAVARA: GZ, kolik pullu?
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    FUMO
    FUMO --- ---
    WRATA: aliance no
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    WRATA: Jj, Vashj'ir napojený jen na Ironforge je na tom podobně :\
    WRATA
    WRATA --- ---
    Chapu ze Cata design je 15 let stara vec ale za tohle by mel nekdo viset...

SKAUT
    SKAUT --- ---
    KOKES: Tak třeba ještě přijde invite ( pokud to bude mit smysl vzhledem k podpasovemu datu vydani). Ja ji nikdy nedostal hned.
    KOKES
    KOKES --- ---
    SKAUT: já vím, hrál jsem to ož od vanilly a předchozí datadisky jsem měl bety, tak jsem z toho trochu smutnej:-)
    SKAUT
    SKAUT --- ---
    KOKES: On pristup do bety nebyl nikdy garantovaný, s Epic verzi hry je prostě jen garantovaný 🤭
    KOKES
    KOKES --- ---
    AVATAREK: jak jsem se včera zkoušel připojit, tak jsem dneska dostal maila abych si koupil EPIC verzi. Na vyzkoušení? epic abych dělal testera? se zbláznili asi.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam