• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ETHANWorld of Warcraft - PvE, RP, PvP - cesta do středu Země... eee, tedy Azerothu
    World of Warcraft pro lidi, kteří si užívají hru a nepotřebují si nic dokazovat.
    O questech, raidech, PvE a RP a historii světa v této úžasné hře. (bavíme se zde o oficiální hře, free servery mají své vlastní forum)

Prepatch tuto středu (18.7.)

BFA vychazi 14.8.

Antorus minimalistic guide: zde

Alfa a omega ohledne informaci o hre: http://www.wowhead.com/
    Uzitecny web o classach a tak: http://www.icy-veins.com/wow/

Pokud by nekdo pokulhaval v AJ tak: https://www.wowfan.cz/

rozbalit záhlaví
    FUMO
    FUMO --- ---
    Nejak se to sebehlo a vracim se do WWT. Budu hrat jen nekdy a po vecerech po 22h. ale kdybyste meli chut muzeme si vymenit #battle.tagy
    ETHAN
    ETHAN --- ---
    PUEBLO: Je to taky tím, že tehdy ses prostě těšil, dneska jsi do toho šel, protože ti to dali. To udělá hodně. Osobně mohu říct, že se těším na každý datadisk přesně na ty věci, co popisuješ - zóny, příběh, hudba, atmosféra a Shadowlands v tomhle ohledu nevybočoval aspoň pro mě z řady ani jedním směrem. Jasně, že když jsem se jako mladý těšil na WotLK, bylo to víc, než teď jako táta od rodiny na Shadowlands. To se prostě podepisuje i na tom vnímání. A taky nastupuješ do vlaku, který dávno odjel, takže proběhlo dost nerfů a vylidnění. Tím se nechci nějak výrazně zastávat Shadowlands, protože v zásadě cokoliv se Sylvanas mě naposledy bavilo právě ve WotLKu a tamní battle for Undercity, ale nebyl bych asi tak přísný.

A WotLK classic je samozřejmě za dveřmi, takže nejvyšší čas naskočit do prepatche.
    LADINEK
    LADINEK --- ---
    Takze:
    WHAT HAPPENS WITH REALMS?

Here’s how it works…. Existing realms will patch with the new Burning Crusade Classic content. If you choose to experience all of the new content, everything for your character remains the same including your realm, guild, and more — but you’ll have access to the Burning Crusade Classic and all the updates that come with it.

If you choose to have a character remain in WoW Classic, it will be available to play on a new Classic Era realm. These new realms are available as a new game client in the Battle.net desktop app. Friends from your original realm who also choose to play on the Classic Era realm will join you on the same realm. Your friends list will continue to be available no matter where you end up.

Realm names will remain the same for both Burning Crusade Classic and Classic Era realms and player characters will exist as they are before the pre-expansion patch on both era types.

BREAKING IT ALL DOWN

To simplify the process, here’s a quick rundown of everything you need to know:

On patch day, you’ll be able to open the Battle.net desktop app and choose which game you want to play—Burning Crusade Classic or WoW Classic.
    Your existing characters will show on both game types under your old realm name/s.
    Once you’ve chosen a game to play, you’ll select a character to play and confirm your choice.
    If you decide you’d like to play your character in both game types, you’ll be able to use an optional paid service to gain access to the cloned character in both game types.
    Then all you need to do is log in as you normally would and play.
    DWAY
    DWAY --- ---
    Myslím, ze se tu nekdo ptal onehda

Blizzard Shop Updates: Battle for Azeroth Included in WoW Subscription on October 13 - Wowhead News
    https://www.wowhead.com/...d-shop-updates-battle-for-azeroth-included-in-wow-subscription-on-october
    ENDER
    ENDER --- ---
    SHYLOCK: hraj battle of azeroth a chod m+ :)
    Nic tezsiho ve hre neni a nikdy nebylo :)
    SHYLOCK
    SHYLOCK --- ---
    cauves! po deseti letech jsem si stáhnul WOWko a začal hrát na offiku. Zkoušel jsem nejdřív Classic a po dvou dnech zjistil, že na to už mám moc chatrný nervy. Battle for Azeroth je na mě zase už moc easy to play. Chci se vás tedy zeptat, jeslti ještě existujíé funkční neofiko servery, kde jedou třeba Cata? Zkoušel jsem teď twinstar, ale je tam dost mrtvo - málo hráčů.
    UNCLE_JIMBO
    UNCLE_JIMBO --- ---
    WRATA: theorycraftickominmaxologicky to je celý uplně jedno, když si zablokuješ stance dance tím, že netalentuješ prvních 11 pointů do anger management (nebo teda alespoň 10 do TM).. to ti prostě reálně vypne polovinu abilit a bude ti uplně k prdu nějaký flurry když nebudeš moct ani použít charge na generování rage.. nebo použijěš charge a pak budeš sedět v battle stance? bez whirlwindu a berserker rage? A co když chceš disarm nebo kick, overpower nebo intercept?
    I když pominu že je to výrazně slabší, tak je to hlavně strašná nuda..

Za mě bez ohledu na 2h/dual fury až od 50 kdy dosáhneš i na tactical mastery, jinak bych do toho nešel.. ani prot bych nehrál dřív než na 50 ze stejnýho důvodu, ale rozhodně netvrdim že je to tak nejlepší - nejlepší je vždycky udělat si to po svym
    UNCLE_JIMBO
    UNCLE_JIMBO --- ---
    WRATA: to vážně nevim z čeho by měl fury s 2h víc rage než arms na lvlu 40.. jedinej talent ve fury stromu co generuje rage je Unbridled Wrath, ale ten je dost přeceňovanej i s onehandama a s 2h je uplně marnej (jako že 40% šance na 1 rage point při attacku jednou za 3,5s?).. kombinace Tactical Mastery a Anger Management udělá rozhodně víc (Anger Management generuje 1 rage každý 3s v combatu).. vždyť bez toho nemáš stance dance a nemůžeš udělat třeba charge+WW, nebo intercept z battle stance atd atd.. a sweeping strikes i mortal strike dávají weapon dmg stejně jako WW kterej máš v arms buildu k dispozici taky díky tactical mastery, takže je to na 2h mazec.. Bloodthirst dává pořád stejně bez ohledu na zbraň, ani na něj nemusíš mít zbraň v ruce, takže tam není ten benefit z 2h a je to dobrý s onehandama, který když máš dost hitu (9%+) generujou víc rage..

ale já bych hrál build co ti víc vyhovuje spíš než co tvrdí guidy.. záleží i jakým způsobem expíš, jaký máš k dispozici zbraně atd..
    KLERIK
    KLERIK --- ---
    Zdravím. Hledám radu jak si koupit předplatné na 3 měsíce. Mám peníze na herním účtu,ale když dám koupit,vůbec nemám možnost použití peněz na battle net účtu. Jen kartu a PayPal. Je nějaký způsob jak to zaplatit z herního účtu? Díky za pomoc
    JANDOS
    JANDOS --- ---
    TRAGED: Hele urcite maj jeste ten starej 1.12 build nekde v archivu a zprovoznit ten a implementovat ho do battle.netu je urcite min prace nez michat dve veci dohromady. Mimo to lidi chteli "authentic vanilla experience" tak at to maj.

Samozrejme pro me uz "authentic vanilla experience" nikdy nebude, protoze nejde vratit cas a proste prozit a objevovat to vsechno znova neni mozny.
    WA9NO
    WA9NO --- ---
    ENDER: Voice chat je i v battle net appce prave. Nebo myslis co tim klientem? :)
    SUNBEAM
    SUNBEAM --- ---
    Legion Assaults will be disabled later today, prior to the launch of Battle For Azeroth. They'll return in a few days.

https://twitter.com/WarcraftDevs/status/1029053990644797441
    LAAZI
    LAAZI --- ---
    LAAZI: Aha ne tak prej first time in history vsude stejne
    Battle for Azeroth™: One Launch to Rule Them All - WoW
    https://worldofwarcraft.com/en-us/news/21849061/battle-for-azeroth-one-launch-to-rule-them-all
    DWAY
    DWAY --- ---
    14.8. is the date :)

Battle for Azeroth™ Arrives August 14 - WoW
    https://worldofwarcraft.com/en-gb/news/21669948/battle-for-azeroth-arrives-august-14
    MEDAN
    MEDAN --- ---
    Malé info k tomu, kdyby to někdo hledal:

Battle For Azeroth will be released on or before 9/21/2018
    DWAY
    DWAY --- ---
    Tak uz jde kupit Battle for Azeroth. S tim ze pre-purchase okamzite odemkne nove rasy. Respektive questy na ne pokud mate splnene potrebne repky.
    AKNAMOR
    AKNAMOR --- ---
    CLAVEN: "The goal right now for us is to get Battle for Azeroth out into players' hands in 2018..."
    je to uplne na konci
    BlizzCon 2017 Interview with devs about Battle for Azeroth
    https://www.youtube.com/watch?v=F5FnvzHBs64
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam