• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ETHANWorld of Warcraft - PvE, RP, PvP - cesta do středu Země... eee, tedy Azerothu
    World of Warcraft pro lidi, kteří si užívají hru a nepotřebují si nic dokazovat.
    O questech, raidech, PvE a RP a historii světa v této úžasné hře. (bavíme se zde o oficiální hře, free servery mají své vlastní forum)

Prepatch tuto středu (18.7.)

BFA vychazi 14.8.

Antorus minimalistic guide: zde

Alfa a omega ohledne informaci o hre: http://www.wowhead.com/
    Uzitecny web o classach a tak: http://www.icy-veins.com/wow/

Pokud by nekdo pokulhaval v AJ tak: https://www.wowfan.cz/

rozbalit záhlaví
    REFLEX
    REFLEX --- ---
    LAAZI: directed by Tuentin Qarantino
    LAAZI
    LAAZI --- ---
    SPOILERS

TWW story in a nutshell:

SKAUT
    SKAUT --- ---
    Nebo to chce vlastni grupu a je to taky fajn.
    FUMO
    FUMO --- ---
    ETHAN: Chapu, je to zvlastni, jak nas to projeni nakonec dozene kazdyho do svy vlastni mistnustky, kde je mu nejlip.
    LAAZI
    LAAZI --- ---
    Za evokera mi ty delvy prijdou takove tristni, cd na kick mam 40 vterin, long cc mam root, takze vzdycky nekdo neco procasti a pak umru.
    ETHAN
    ETHAN --- ---
    FUMO: Přesně tak jsem jistě začal ;) Tenhle argument je starý a relativně nezajímavý, protože to proč, kdy a s kým jsem začal kdysi hrát je dnes dávno irelevantní. Problém je, že do tohohle stavu po skoro dvaceti letech to hraní dospělo. Takže je fajn moct si zahrát hru, která mě ovlivňuje většinu mého dospělého života, ale nemuset řešit lidi, co nezvládnou ani pozdravit, ale zato zvládnou dát vote kick.

PUEBLO: Tam jsem ještě nešel, zatím se vybavuju v T8 bountiful delvech, ale až dojdou klíče, pokročím zase v questu za Zekvirem.
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    FUMO: co je divneho na tom, ze po 20 letech rozcilovani se s pugem chce konecne clovek vydechnout a neresit nic jnyho nez sebe?
    FUMO
    FUMO --- ---
    ETHAN: Jojo, presne proto hraju MMO, abych tam byl sam 🤣
    PUEBLO
    PUEBLO --- ---
    Zekvir Lair delve jsem teda solo nedal a hledat partu v Premade groups je taky pekny oser jako s mythic :)
    ETHAN
    ETHAN --- ---
    LIQUIDFREAK: Pro mě jsou delvy zatím to nejlepší, co udělali. Nemusím řešit kretény v LFD, co tě kopnou, když omylem zatočíš někde špatně nebo nedej Bože umřeš, nemusím půl hodiny shánět partu na mythic, nemusím alokovat celý večer na raid. Pravda, co jsem se vybavil v delvech, tak už na M0 partu nehledám půl hodiny, ale to se s M+ zase změní, takže delvy zatím jedou. Samozřejmě jak v nich získám všechno, tak s nimi bude konec, ale zatím je za námi první týden a ještě ne celý.

Pokud jde o obtížnost, tak tu tedy dost ladí a chvíli je to peklo solo, chvíli v partě. Ale jelikož partu nemám, tak jedu jen solo a prostě když to jde, tak to jde. Nicméně těžké byly první asi jen tři na 8, pak ty upgrady zařídily, že se to už docela dá a teď to sice pořád nejde běhat nějak na rychlost, čekám si na CD, ale projdu to většinou beze smrti.
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    Na to ze to mela bejt topovka tohodle datace, tedy delvy, je to pekna sracka :) Ale itemy tam padaj pekny + weekly bedna odmeny slusny. Zkusili to trosku ladit a fakt se to nepovedlo :))
    Sloot Tests Delve Scaling - Two Player Delves Have Less Health & Deal Less Damage Than Solo - Wowhead News
    https://www.wowhead.com/news/sloot-tests-delve-scaling-two-player-delves-have-less-health-and-deal-less-346637
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    REFLEX: me treba nesere. Mam 3x 80 pres questy, max 3 levely u kazdyho instancema. Nestal me ani dragon, coz se o azerothu a legionu rict neda. U draenoru me bavila hlavne baze.
    Jinak warband a sdilene repky beru jako velke plus, pac kdyz me prestane bavit mage, jdu na hunta nebo palata a delam memories s nima. Co povazuju za minus sou hero talenty, ktery sou vazany na nejaky skill a mezi classama sou naprosto nevybalancovany pac nekterym classam vylepsuji zakladni spell v rotaci a nekterym spell s cd 45 sekund a vic - treba retri pala. Plus customizace doslova nula. Sou tam sice talenty kde se rozhodujes mezi dvema ale vetsinou to je must have 100% vs 0%. A na 80 mas vsechny 🤷‍♂️
    Jinak me potesila minihra pipemania, kterou sem napoprve delal jak by mela byt, i kdyz presouvani kostek pri dvou moznostech nejde ovlivnit, a na podruhe sem zjistil, ze ti to muze vytect kamooliv bokem, hlavne ze spojis start a konec 😕
    FUMO
    FUMO --- ---
    NAVARA: Hele, asi pred mesicem a pul jsem zkousel nejakyho bota, 100 % nedetekovatelenej, vis jak 😇

Ale v kazdym pripade prdel to zkoumat, protoze jsem si hned zalouol novej ucet a treba Invincibla tam stale mam nebo treba set t6 ale nemam tam t10 a Valanyr. Vubec nechapu, jak to maj propojeny.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    FUMO: Neodsouhlasil 's social contract? :)
    FUMO
    FUMO --- ---
    Hehe, ja dostal v den zacatku expanze ban, takze mam po prdeli 😅
    WRATA
    WRATA --- ---
    REFLEX: Na nauceni classy je wowhead guide to nejlepsi
    REFLEX
    REFLEX --- ---
    LAAZI: ja asi prvniho dam shamana, bavi me ze ma strasne moc skillu a ta rotace me docela bavi a dlouhodobe chci druida

btw jak se naucita hrat classu co neznate kdyz ji boostnete na 70? ja pak vubec nevim jaka rotace a vlastne styl hry (ano najdu si nejaky build, ale je to neco jineho nez kdyz expim od 1 levelu)
    LAAZI
    LAAZI --- ---
    Ale jinak prej v bete nebyl vubec broken arcane mag ani frost dk.
    LAAZI
    LAAZI --- ---
    REFLEX: Ja vzhledem k warbandum, pac kampan staci delat na 1. charu, expim prvne svyho wara i kdyz ho pak nebudu hrat, protoze je to Protagonista (1. char, co sem mel, for the Horde atd...) a lip si s nim uziju ten pribeh.
    I kdyz je to tematicky ladeny spis pro palaty/priesty (light/shadow atp).
    Nasledne si vyexpim jesterku a dhcko protoze ty prej nemame v raidu a az zas buffnou boomkiny a ty 4 druidi, co mame, prestanou hrat (takze asi za mesic), tak druida.
    REFLEX
    REFLEX --- ---
    ETHAN: uz jsem si to vcera koupil, jenom mam klasicky problem s vyberem classy co hrat :D (nakonec vzdy skoncim tak, ze me to prestane bavit protoze nevim za co hrat :D)
    ETHAN
    ETHAN --- ---
    REFLEX: Těžko říct, mě bavilo i Dragonflight.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam