• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ETHANWorld of Warcraft - PvE, RP, PvP - cesta do středu Země... eee, tedy Azerothu
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    FUMO: co je divneho na tom, ze po 20 letech rozcilovani se s pugem chce konecne clovek vydechnout a neresit nic jnyho nez sebe?
    FUMO
    FUMO --- ---
    ETHAN: Jojo, presne proto hraju MMO, abych tam byl sam 🤣
    PUEBLO
    PUEBLO --- ---
    Zekvir Lair delve jsem teda solo nedal a hledat partu v Premade groups je taky pekny oser jako s mythic :)
    ETHAN
    ETHAN --- ---
    LIQUIDFREAK: Pro mě jsou delvy zatím to nejlepší, co udělali. Nemusím řešit kretény v LFD, co tě kopnou, když omylem zatočíš někde špatně nebo nedej Bože umřeš, nemusím půl hodiny shánět partu na mythic, nemusím alokovat celý večer na raid. Pravda, co jsem se vybavil v delvech, tak už na M0 partu nehledám půl hodiny, ale to se s M+ zase změní, takže delvy zatím jedou. Samozřejmě jak v nich získám všechno, tak s nimi bude konec, ale zatím je za námi první týden a ještě ne celý.

Pokud jde o obtížnost, tak tu tedy dost ladí a chvíli je to peklo solo, chvíli v partě. Ale jelikož partu nemám, tak jedu jen solo a prostě když to jde, tak to jde. Nicméně těžké byly první asi jen tři na 8, pak ty upgrady zařídily, že se to už docela dá a teď to sice pořád nejde běhat nějak na rychlost, čekám si na CD, ale projdu to většinou beze smrti.
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    Na to ze to mela bejt topovka tohodle datace, tedy delvy, je to pekna sracka :) Ale itemy tam padaj pekny + weekly bedna odmeny slusny. Zkusili to trosku ladit a fakt se to nepovedlo :))
    Sloot Tests Delve Scaling - Two Player Delves Have Less Health & Deal Less Damage Than Solo - Wowhead News
    https://www.wowhead.com/news/sloot-tests-delve-scaling-two-player-delves-have-less-health-and-deal-less-346637
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    REFLEX: me treba nesere. Mam 3x 80 pres questy, max 3 levely u kazdyho instancema. Nestal me ani dragon, coz se o azerothu a legionu rict neda. U draenoru me bavila hlavne baze.
    Jinak warband a sdilene repky beru jako velke plus, pac kdyz me prestane bavit mage, jdu na hunta nebo palata a delam memories s nima. Co povazuju za minus sou hero talenty, ktery sou vazany na nejaky skill a mezi classama sou naprosto nevybalancovany pac nekterym classam vylepsuji zakladni spell v rotaci a nekterym spell s cd 45 sekund a vic - treba retri pala. Plus customizace doslova nula. Sou tam sice talenty kde se rozhodujes mezi dvema ale vetsinou to je must have 100% vs 0%. A na 80 mas vsechny 🤷‍♂️
    Jinak me potesila minihra pipemania, kterou sem napoprve delal jak by mela byt, i kdyz presouvani kostek pri dvou moznostech nejde ovlivnit, a na podruhe sem zjistil, ze ti to muze vytect kamooliv bokem, hlavne ze spojis start a konec 😕
    FUMO
    FUMO --- ---
    NAVARA: Hele, asi pred mesicem a pul jsem zkousel nejakyho bota, 100 % nedetekovatelenej, vis jak 😇

Ale v kazdym pripade prdel to zkoumat, protoze jsem si hned zalouol novej ucet a treba Invincibla tam stale mam nebo treba set t6 ale nemam tam t10 a Valanyr. Vubec nechapu, jak to maj propojeny.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    FUMO: Neodsouhlasil 's social contract? :)
    FUMO
    FUMO --- ---
    Hehe, ja dostal v den zacatku expanze ban, takze mam po prdeli 😅
    WRATA
    WRATA --- ---
    REFLEX: Na nauceni classy je wowhead guide to nejlepsi
    REFLEX
    REFLEX --- ---
    LAAZI: ja asi prvniho dam shamana, bavi me ze ma strasne moc skillu a ta rotace me docela bavi a dlouhodobe chci druida

btw jak se naucita hrat classu co neznate kdyz ji boostnete na 70? ja pak vubec nevim jaka rotace a vlastne styl hry (ano najdu si nejaky build, ale je to neco jineho nez kdyz expim od 1 levelu)
    LAAZI
    LAAZI --- ---
    Ale jinak prej v bete nebyl vubec broken arcane mag ani frost dk.
    LAAZI
    LAAZI --- ---
    REFLEX: Ja vzhledem k warbandum, pac kampan staci delat na 1. charu, expim prvne svyho wara i kdyz ho pak nebudu hrat, protoze je to Protagonista (1. char, co sem mel, for the Horde atd...) a lip si s nim uziju ten pribeh.
    I kdyz je to tematicky ladeny spis pro palaty/priesty (light/shadow atp).
    Nasledne si vyexpim jesterku a dhcko protoze ty prej nemame v raidu a az zas buffnou boomkiny a ty 4 druidi, co mame, prestanou hrat (takze asi za mesic), tak druida.
    REFLEX
    REFLEX --- ---
    ETHAN: uz jsem si to vcera koupil, jenom mam klasicky problem s vyberem classy co hrat :D (nakonec vzdy skoncim tak, ze me to prestane bavit protoze nevim za co hrat :D)
    ETHAN
    ETHAN --- ---
    REFLEX: Těžko říct, mě bavilo i Dragonflight.
    REFLEX
    REFLEX --- ---
    ETHAN: jo me jde o ciste subjektivni nazor jestli to je zabava, napr. oproti dragonflight
    ETHAN
    ETHAN --- ---
    REFLEX: To si asi můžeš zodpovědět jen ty sám. Za mě je to paráda, ale to je každá expanze v prvních dnech a týdnech, než se naučím mapy nazpaměť, mám všechny questy hotové a tak dále. Jen ty víš, co by tě na tom bavilo.

Některé věci navíc teprve zapnou s resetem, případně s dalším resetem. Jakože od pátku se dalo hrát v early accessu, ale teprve dnes pustili HC dungy, teprve později pustí mythic dungy a raidy, některé world eventy budou zapnuté nebo aspoň dávat odměnu až od resetu a podobně. Nicméně pokud jde vizuál, hratelnost a příběh, tak já jsem zatím spokojený. Je to velký příběh a zároveň se drží narozdíl od Shadowlands tak hezky při zemi (dokonce pod zemí :D) a ačkoliv pro změnu jde o záchranu světa, tentokrát to na mě nepůsobí tak křečovitě. I když samozřejmě vždycky bude působit divně, že se desítky tisíc let nic nedělo a teď posledních dvacet let to je co chvíli někdo nebo něco, co chce zničit svět :)
    REFLEX
    REFLEX --- ---
    A jaka je ta posledni expanze? worth it?

Ja si vetsinou koupim, zahraju mesic, max dva a zas to dropnu :D
    FUMO
    FUMO --- ---
    Nejak se to sebehlo a vracim se do WWT. Budu hrat jen nekdy a po vecerech po 22h. ale kdybyste meli chut muzeme si vymenit #battle.tagy
    FUMO
    FUMO --- ---
    NAVARA: no ja zase jako “dad” potrebuju deti nejdriv uspat a az pak hrat. Tak v 1 rano, kdyz koncime, tak jsem taky pekne tuhej. nejlepsi jsou ty starty expanzi, kdyz se hraje do 4 a pak se jde zvesela do prace 😅
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam