• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    přihlásit se
    registrace
    ztracené heslo?
    ETHANWorld of Warcraft - PvE, RP, PvP - cesta do středu Země... eee, tedy Azerothu
    ETHAN
    ETHAN --- ---
    JULIAN: Obecný žádný neznám. Ale jsem na několika různých guild, které tam postupně přešly z vlastních fór a Ventrila, TS a podobně. Ale obecného nic neznám. Když to bude všechno jeden realm, možná by stálo za to takový poznat. tedy pro Forever, pro retail to asi nebude tak zásadní.
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    Existuje nějakej českej wow discord server, netusite?
    JAPAN
    JAPAN --- ---
    Pokud chcete předintsalovat betu, tak z příkazové řádky
    Battle.net.exe --game=wow_classic_beta --install
    ETHAN
    ETHAN --- ---
    JANDOS: Na druhou stranu pokud člověk ignoruje PvP pro low levely, tak to nehraje vlastně žádnou významnou roli.
    JANDOS
    JANDOS --- ---
    Ty legacy talenty musi nejak poladit. Mit talenty od levelu 5 misto 10 je hrozne silny ...
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    A XP z mobek v dungu budou výrazně nerfnuté (ve prospěch questů), aby nebyl dungeon spam vhodnou alternativou expení :)
    ETHAN
    ETHAN --- ---
    PETERSIS: Taky jsem to nikde neslyšel ani nečetl, ale pokud to tak bude, tak super.
    FUMO
    FUMO --- ---
    PETERSIS: to jsem nikde nezachytil, dobre!
    PETERSIS
    PETERSIS --- ---
    ETHAN: Quest log bude navýšeny z 25 na 40 questů
    N4RC0T1C
    N4RC0T1C --- ---
    ETHAN: by stačilo mat quest book pre dungy a world. A možno ešte pvp.
    FUMO
    FUMO --- ---
    SIRLOON: to slibujou
    ETHAN
    ETHAN --- ---
    FUMO: Já vím, ale já mluvil o tom, že chci, abych jich mohl mít nabráno víc najednou. Prostě chci moct sedět na třeba 10 questech do dungů, do kterých nemůžu sehnat partu a přesto mohl dál v klidu questit po světě. Nebo mít možnost je odbavit i bez lidí jako to jde v retailu. Ovšem pokud by to bylo tak, tak bych se klonil k tomu nemoct takhle plnit ty z attunementů.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    Snad se jim nastavením dependencies, pre/post questů,… podaří zabránit "zug zug raids" z 2019/2020, kdy většina non-60 zón byla mrtvá, protože všichni se snažili co nejrychleji dostat na 60 a raidlogovat
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    FUMO: hlavne aby byly kolem 54 levelu. tam to bylo dost hluchy misto
    FUMO
    FUMO --- ---
    ETHAN: bude 1000 novych questu, coz je za me docela poprdeli :) expu bude dost, kdyz bude cas
    ETHAN
    ETHAN --- ---
    Já bych asi docela ocenil, kdyby existovala možnost projít ten dung s AI partou na questy. Žádné expy, žádný equip ani non-quest loot, ale prostě když mám 4 questy do BRD, tak si je prostě splním, i když na to padne celý den, protože odbíhám k dítěti nebo tak. Za těch 10 hodin to prostě od rána dám. A abych z toho měl víc než questy, musel bych najít partu. Jenže pak by samozřejmě byl problém, že attunementy (doufám, že staré i nové raidy je budou mít a vyžadovat!) by byly moc snadné. Tak možná bez attunement řad, těch není zase tolik. Jako alternativu bych tedy ocenil aspoň větší quest log. To sice neřeší ten problém, že prostě už nemám X hodin na sezení u jedné instance s dalšími lidmi, ale aspoň si její absolvování budu moct odložit dostatečně dlouho a zbytek hry si tím nezasekat, protože nemůžu nabírat další questy.
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    Když by bylo transferovani k instanci, tak to bude abusovany jako quick travel :(
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    FUMO: Jak píšu chápu. A nerikam že to kouzlo je prenositelny. Není rok 2005)))
    FUMO
    FUMO --- ---
    HAVANA: Tsk ve Forever nebudou ani meeting stones fungovat, takze to bude vsichni po svem. Problem je, ze tohle ti nevadilo na vejsce, kdes byl na vetrilu s dalsime stejnejema
    debzotama a meli ste prdel. Ale doma, kdyz ti vedle v pokoji chrnej deti a ty zitra rano vstavas do prace na tohle proste nechce mit cas. Anyway tohle uvidime. Myslim, ze nakonec aspon povolej ty stony. Rozhodujici je, jak budes muset ty
    skupiny skladat. Me by nevadilo, kdyby se slozila
    sama a pak se tam museli ty lidi prepravit.
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    Chápu proč to lidi sere, na druhou stranu to podle me proste k ty hre patri :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam