• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    přihlásit se
    registrace
    ztracené heslo?
    ETHANWorld of Warcraft - PvE, RP, PvP - cesta do středu Země... eee, tedy Azerothu
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    SIRLOON: Já právě váhám jestli něco nového - třeba locka - nebo zůstanu u mága, protože oser s cestováním :)
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    SIRLOON: rasy
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    A padaj svitky na dekodovani pro magy jako v seasonal, nebo jak se jmenoval ten vanilla offspin. Jen sem u ty novy rady zatim nepotkal maga 🤷‍♂️😁
    JANDOS
    JANDOS --- ---
    Koukam first aid muze ted delat healing potiony
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    SIRLOON: a jeste je v legacy tree myslim boost na dvojnasobek doby
    REFLEX
    REFLEX --- ---
    Zahral bych ale koukam ze bude po tebe wipe, tak si pockam

Jaky to je? :)
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    Oproti vanile sou buffy na hodinu. Aspon druidi packa. Ta byla driv na par minut jestli si dobre vzpominam
    ETHAN
    ETHAN --- ---
    FUMO: Sláva! On taky ten lepší quest log a UI obecně je taky docela fajn. Tak ještě dostat tam moje sbírky z retailu, pet battles a playerhousing a budu se moct přestěhovat do WoWF :D (ale tedy pokud pety, tak by to chtělo lepší modely než má classic, na to by se jinak nedalo koukat)
    FUMO
    FUMO --- ---
    no fakt

FUMO
    FUMO --- ---
    JANDOS: si pis
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    JULIAN: A jsi si opravdu jist, ze chces hrat s CZ/SK? :D
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    ANTICLOVEK: stejnej zážitek, třikrát jsem vystál frontu a hrál jsem asi tak 30 sekund dohromady ...
    JANDOS
    JANDOS --- ---
    4.listopadu to bude jeste vetsi peklo :)
    ANTICLOVEK
    ANTICLOVEK --- ---
    tak jsem se tam už dostal třikrát a pokaždý mě to pak hned kicklo :) a na víkend nebudu u kompu, to mě blizzard zase vomrdal jak kdyby byl 2004 najs :D
    FUMO
    FUMO --- ---
    ANTICLOVEK: Presne to jsem si ted rikal.
    ANTICLOVEK
    ANTICLOVEK --- ---
    "blizzard server are in maintanance" :D oukey zatím to má Classic vibe:))
    ANTICLOVEK
    ANTICLOVEK --- ---
    3 min fronta tak uvidíme:)
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    ETHAN: jojo slo mi hlavne o forever, hodne me to nadchlo - uz mam koupeno, zarizenou dovolenou kolem 4. a tak :)
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    snad hodne vysvetlujici

Souhrn nejnovějších informací, než nás vpustí do Azerothu | World of WarCraft: Forever
    https://www.youtube.com/watch?v=TJqnQn4tl4I
    ETHAN
    ETHAN --- ---
    JULIAN: Obecný žádný neznám. Ale jsem na několika různých guild, které tam postupně přešly z vlastních fór a Ventrila, TS a podobně. Ale obecného nic neznám. Když to bude všechno jeden realm, možná by stálo za to takový poznat. tedy pro Forever, pro retail to asi nebude tak zásadní.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam