• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    přihlásit se
    registrace
    ztracené heslo?
    ETHANWorld of Warcraft - PvE, RP, PvP - cesta do středu Země... eee, tedy Azerothu
    World of Warcraft pro lidi, kteří si užívají hru a nepotřebují si nic dokazovat.
    O questech, raidech, PvE a RP a historii světa v této úžasné hře. (bavíme se zde o oficiální hře, free servery mají své vlastní forum)

Prepatch tuto středu (18.7.)

BFA vychazi 14.8.

Antorus minimalistic guide: zde

Alfa a omega ohledne informaci o hre: http://www.wowhead.com/
    Uzitecny web o classach a tak: http://www.icy-veins.com/wow/

Pokud by nekdo pokulhaval v AJ tak: https://www.wowfan.cz/

rozbalit záhlaví
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    NAVARA: Což je ale zase horda :)

Ale chápu, aby to bylo pure vybalancovany, muselo by to bejt neco jako že po tom co si zvolis rasu, si zvolis treba puvod nebo neco takovyho....a ten ti prideli "racialku".
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    HAVANA: Drain life? To zas tak silné není… 5% z 5% je 0,25% boost a to ještě nevíme, kolik to má ppm

zatímco orkova schopnost schazovat kurzy je třeba pro mága požehnání, protože jinak lock vs mág vždy končil smrtí mága (i kdyby locka zabil), protože se toho bordelu nemá jak jinak zbavit.
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    JULIAN: Pokud nenerfnou tu op abilitu co maj undeadi, tak bych se nedivil kdyby to byla nová pvp meta
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    jinak teda hrat tu betu z evropy dost saje. lagy, DC, co chvile neco. neni to moc prijemnej zazitek
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    NAVARA: já plánuju horde Mage - celkově jich teď bude o dost min (Nerf boostingu, nová rasa nemůže být u hordy mage) a arcane vypadá že bude hratelnej, takže je to něco úplně nového. Asi UD, canibalize vrací i manu to vypadá, taky nice
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    SIRLOON: Já právě váhám jestli něco nového - třeba locka - nebo zůstanu u mága, protože oser s cestováním :)
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    SIRLOON: rasy
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    A padaj svitky na dekodovani pro magy jako v seasonal, nebo jak se jmenoval ten vanilla offspin. Jen sem u ty novy rady zatim nepotkal maga 🤷‍♂️😁
    JANDOS
    JANDOS --- ---
    Koukam first aid muze ted delat healing potiony
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    SIRLOON: a jeste je v legacy tree myslim boost na dvojnasobek doby
    REFLEX
    REFLEX --- ---
    Zahral bych ale koukam ze bude po tebe wipe, tak si pockam

Jaky to je? :)
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    Oproti vanile sou buffy na hodinu. Aspon druidi packa. Ta byla driv na par minut jestli si dobre vzpominam
    ETHAN
    ETHAN --- ---
    FUMO: Sláva! On taky ten lepší quest log a UI obecně je taky docela fajn. Tak ještě dostat tam moje sbírky z retailu, pet battles a playerhousing a budu se moct přestěhovat do WoWF :D (ale tedy pokud pety, tak by to chtělo lepší modely než má classic, na to by se jinak nedalo koukat)
    FUMO
    FUMO --- ---
    no fakt

FUMO
    FUMO --- ---
    JANDOS: si pis
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    JULIAN: A jsi si opravdu jist, ze chces hrat s CZ/SK? :D
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    ANTICLOVEK: stejnej zážitek, třikrát jsem vystál frontu a hrál jsem asi tak 30 sekund dohromady ...
    JANDOS
    JANDOS --- ---
    4.listopadu to bude jeste vetsi peklo :)
    ANTICLOVEK
    ANTICLOVEK --- ---
    tak jsem se tam už dostal třikrát a pokaždý mě to pak hned kicklo :) a na víkend nebudu u kompu, to mě blizzard zase vomrdal jak kdyby byl 2004 najs :D
    FUMO
    FUMO --- ---
    ANTICLOVEK: Presne to jsem si ted rikal.
    ANTICLOVEK
    ANTICLOVEK --- ---
    "blizzard server are in maintanance" :D oukey zatím to má Classic vibe:))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam