• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ETHANWorld of Warcraft - PvE, RP, PvP - cesta do středu Země... eee, tedy Azerothu
    LADINEK
    LADINEK --- ---
    Takze:
    WHAT HAPPENS WITH REALMS?

Here’s how it works…. Existing realms will patch with the new Burning Crusade Classic content. If you choose to experience all of the new content, everything for your character remains the same including your realm, guild, and more — but you’ll have access to the Burning Crusade Classic and all the updates that come with it.

If you choose to have a character remain in WoW Classic, it will be available to play on a new Classic Era realm. These new realms are available as a new game client in the Battle.net desktop app. Friends from your original realm who also choose to play on the Classic Era realm will join you on the same realm. Your friends list will continue to be available no matter where you end up.

Realm names will remain the same for both Burning Crusade Classic and Classic Era realms and player characters will exist as they are before the pre-expansion patch on both era types.

BREAKING IT ALL DOWN

To simplify the process, here’s a quick rundown of everything you need to know:

On patch day, you’ll be able to open the Battle.net desktop app and choose which game you want to play—Burning Crusade Classic or WoW Classic.
    Your existing characters will show on both game types under your old realm name/s.
    Once you’ve chosen a game to play, you’ll select a character to play and confirm your choice.
    If you decide you’d like to play your character in both game types, you’ll be able to use an optional paid service to gain access to the cloned character in both game types.
    Then all you need to do is log in as you normally would and play.
    WRATA
    WRATA --- ---
    VODNIK: LIQUIDFREAK: Hosi to asi hrajeme jinou hru. Blizz na stiznosti hracu pomalu reagoval vzdy a to jakou kadenci ted delaji ruzny hotfix zmeny nikdy driv nebylo. Jinak by me teda zajmalo co vas tak pali? Konkretne co za veci melo bejt od bety? Upgradovatelnej M+ gear? To sme nemeli skoro 5 let a hra bez toho fungovala...
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    VODNIK: Mno, asi tak. Cely aktualni pristup k retailu je k posrani. Ale tak poslednich 22hod subu takze asi jebat :D
    VODNIK
    VODNIK --- ---
    Je smutné, že na stížnosti hráčů reagují čím dál později. Pokud se stane, že do vedení firmy se dostanou lidi co mají pevné přesvědčení o tom, že jejich pravda je ta neochvějná tak to jde celé rychle do řiti

Takže patch 9.1 OK, ale půlka věcí měla přijít do měsíce od vydání, o 9.0.5 ani nemluvě, to jsou věci co bez kterých to nemělo jít ani do bety
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    LADINEK: Prior to Burning Crusade Classic’s release, WoW Classic players can decide
    whether
    to advance each of their characters to the Burning Crusade era with the rest of their realm,
    or
    to continue playing the original WoW Classic content on new Classic Era servers.
    LADINEK
    LADINEK --- ---
    HAVANA: tvl mega-dungeon s celými 8 bossy :-D to jako fakt? Když si vzpomenu na výpravy do BRD ktery zabraly celej večer tak se mi chce z toho co se dnes považuje za mega trochu brečet...

Jinak oznámení TBC kvituju, těším se na něj, ale škoda, že nebylo řečeno jestli půjde postava zkopírovat do TBC nebo to bude buď a nebo, já bych si rád nechal classic jak je, ale zároveň se mi nechce levelovat znova pro TBC...
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    here we go again :D

World of Warcraft BlizzConline Leaks - Future of Shadowlands and Classic - BlizzConline SPOILERS - Wowhead News
    https://www.wowhead.com/...ft-blizzconline-leaks-future-of-shadowlands-and-classic-blizzconl?webhook
    IMPROVIZACE
    IMPROVIZACE --- ---
    MIC: a spousta veci je tak nejak stejne.)
    IMPROVIZACE
    IMPROVIZACE --- ---
    MIC: od dob tBC je hodne veci jinak..
    celej svet je hodne rozinstancovanej a lidi tak nejak migrujou mezi realmama treba v ramci load balancingu a nebo proste a jednoduse jsou v nejaky cross realm parte
    MIC
    MIC --- ---
    IMPROVIZACE: 8-D z jinyho realmu hee coze, waaat? Kdyz je z jinyho realmu tak co dela u me, proc a nac ho jako vidim? :-) kazdopadne diky
    IMPROVIZACE
    IMPROVIZACE --- ---
    MIC: hvezdika ve jmene je indikator toho ze ten hrac je z jinyho realmu nez tvoje postava
    MIC
    MIC --- ---
    ELIDOR: Díky, to jsem taky našel, ale nevím jak se k tomu začátečnímu questu mám dostat, na Tabuli mám na výběr: Broken Shore, Felwood a Blasted Lands. Ani jedno z toho nezačíná The art of war..
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    btw dobry hrani je (alespon me to tak bavi), dojit na nejaky lvl, pak si zamknout expy a uzivat si. driv jsem to delal na lvl 60 (dneska 25-30?). to uz je postava dostatecne silna, kazdopadne dneska je to uplne irelevantni, cely svet se ti az na vyjimky prizpusobuje az do nejake horni hranice toho regionu.
    MIC
    MIC --- ---
    Hoj, tak jsem se po dvanácti letech podíval na Azeroth na Drak'Thullu a čumím jak puk :-)
    Synka to nějak chytlo, tak prozkoumáváme svět :-) Máme jen trial, pro mě co hrál naposledy BC je level squeeze mindfuck, ale pro devítiletý dítě je to total pecka free-to-play hra, kam se hrabe nějakej roblox. I jako <20 lvl se můžeme podívat do půlky starých kontinentů i do outlandu atd, takže vlastně super výlet do světa, kde tatínek býval větším hrdinou, než jeho oblíbení youtuběři.

Ale prosím vás, dobří lidé, jak se dostaneme do Pandarie? Nabírací quest na tabulích nikde, ta holčina s přesípacíma hodinama v Orgrimmaru mi taky nic nenabídne. Loď ani vzducholoď není..

A ještě drobný dotaz, proč mají hráči ve jméně (*), to je nějaká nová móda? :-)
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    HAVANA: Pohoda, ja prave cumel jak kluk puk :)
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    LIQUIDFREAK: vazne ne :D ale nevim proc sem zil v tom ze jo...
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    LADINEK: Hele to premlouvani je jednoduchý. Chcete mít pořád zapichly a aktivní windfury? Tak si nainstalujte tohle :D

Věř mi, neexistuje na světě meleecko, ktery by na tohle neslyšelo. Windfury = zábava :D
    LADINEK
    LADINEK --- ---
    HAVANA: hmm dik, zkusim presvedcit guildies at to nekdy zkusime...
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    windfury hud

problem je, ze ho musej mit nainstalovanej vsichni v grupe, aby to fungovalo dobre
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam