• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MATTlow-end audio hardware aneb hifi pro normalni smrtelniky - zesiky, monitory, receivery, ...
    SAMGARR
    SAMGARR --- ---
    MATT: heh, v rychlosti jsem si nevsiml, ze tam vlastne neni specifikace toho napajeni. Ale tady pisou neco o 18,5V http://www.hometheatershack.com/forums/spl-meters-mics-calibration-sound-cards/21913-my-behringer-ub802-mixer-wont-power-2.html
    MATT
    MATT --- ---
    SAMGARR: hmm, to by me zajimalo, jaky podstatny udaje o zdroji si z tohodle pdf vycet... ??
    MATT
    MATT --- ---
    BIGHEAD: co napsat primo behringerum?
    BIGHEAD
    BIGHEAD --- ---
    hoj hele nemáte někdo mix behringer ub802??? potřeboval bych se dozvědět udaje ze zdroje, ztratil jsem ho a potřeboval bych údaje abych pořídil novej, a přepájel konektor v mixu
    NOISEGATE
    NOISEGATE --- ---
    to prave ne, vysumenej potak poznam. podle me nakej studenj spoj nebo tak, cili dost v riti
    MATT
    MATT --- ---
    nekdo radi prostiknout potaky kontaktolem, ale zas treba tata od toho odrazuje, ze to je kratkodobe reseni. ale na sunku by to mozna stalo zkusit.. jestli to kolisani zvuku nak koresponduje s polohou volume, tak to zkus..
    NOISEGATE
    NOISEGATE --- ---
    MATT: heh, diky. tak to vypada spis na novej zesik. je to takova sunka.
    MATT
    MATT --- ---
    zalezi v cem je problem a na konstrukci zesilovace treba by stacilo vycistit potaky. jinak nevim.. jednoduse opravitelny je jsou vytekly kondenzatory, ale to nevim presne jak se projevuje (zpocatku ztrata vykonu?). pak uz to je casto na vymenu cely integrovany jednotky (pokud je to integrac), jinak to chce asi typka s osciloskopem
    NOISEGATE
    NOISEGATE --- ---
    hola hej, dostal jsem pred casem levnej mini zesik. asi pred tydnem zacal blbnout zvuk v bednach, sumi to, preskakujem obcas hraje v pohode, ale vetsinou ne, myslite ze ma cenu to nekam hodit k oprave? pokud ne, tak shanim levnej zesik ;)
    BANGADABAGASAWA
    BANGADABAGASAWA --- ---
    Zdravim, mam problem so subwooferom s integovanym zosilovacom_nemate tip na servis v praze? dik
    GUMBA
    GUMBA --- ---
    Mam problem s novym receiverem Denon DRA F107. Po zapnuti se hned prepoji do stand-by a LEDka oranzove blika, coz jsem si vyhodnotil jako ze se sepne ochranny obvod. Vsechno zapojeno podle navodu (dela to i kdyz odpojim reproduktory atd.). Nejaky napad co s tim (krome reklamace zatim)? Da se nejak vyresetovat ten ochranny obvod jako u jinych Denonu? Dik.
    KEPASO
    KEPASO --- ---
    MARTIK: to by mi taky vadilo, ale s displejem se daji taky najit. otazkou je, kolik informaci se na nem zobrazuje.
    MARTIK
    MARTIK --- ---
    KEPASO: díky, vypadá to fakt celkem dobře, ale nemá to lcd displej, takže bych musel zapínat telku, což nechci.

    MATT: ano, je to možnost, ale neláká mně to. Nechci prostě mít někde notebook nebo komp s klávesnicí, myší atd. Chtěl jsem prostě něco elegantního, co připojím k věži.
    MATT
    MATT --- ---
    ja bych to stejne porad resil nakym starsim ntbkem.. za 4kkc koupis stroj,kterej bude vsechno stihat, od/z-hybernuje za par sekund..
    KEPASO
    KEPASO --- ---
    MARTIK: kamarad ma popcorna a myslim, ze je hodne spokojenej. tusim, ze ma tady tu stovku http://www.digilidi.cz/recenze-test-HD-HDD-sitovy-prehravac-Popcorn-Hour-A-100, ale to uz je starsi kousek.
    tady mas recenze (cca 1,5 stary) http://avmania.e15.cz/Titulni-strana/Velky-srovnavaci-test-HDD-prehravacu/sc-21-sr-1-a-1652/default.aspx
    asi pred rokem jsem se po tom dival jako po alternative pc a dvd prehravace/recorderu, ale nakonec se nakup nerealizoval. rikal jsem si, ze to chce jeste pockat. vetsina pristroju byla ale pochvalena a myslim, ze ty popcorny stoji za to.
    chce to poguglit aktualni recenze ;).
    MARTIK
    MARTIK --- ---
    ZATAMOKO: s tím nemám zkušenosti.. nehučí to jako komp? Nestartuje to minutu do nějakého OS? připadá mi to prostě jako PC v hezké bedně.
    ZATAMOKO
    ZATAMOKO --- ---
    MARTIK: coz http://www.popcornhour.cz/products/C-200 a mit to rovnou i na filmy?
    MARTIK
    MARTIK --- ---
    Ahoj, snažím se oprostit od kompu a hledám systém, na kterém si budu pohodlně přehrávat sbírku mp3.
    Představuji si komponentu tvaru běžného cd přehrávače , s velkým displejem, na kterém pohodlně přečtu několik položek obsahu (třeba min. 5 interpretů, po zanoření pak 5 alb, atd..) Ideálně, kdyby to mělo uvnitř flash disk, nebo kdyby k tomu šel nějaký připojit přes usb. Spuštění přístroje by mělo být do pár sekund.
    Prostě nechcu hučící a dlouho startující komp..
    Dělá se něco podobného, nebo musím jít do nějakých mikrosystémů, které mají zabudované dokovací stanice pro iPod, nebo do nějakého multimediálního centra?
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    Test reprosoustav, které změní obývák na koncertní sál. Nejlépe hrají ty nejlevnější - iDNES.cz
    http://technet.idnes.cz/test-reprosoustav-ktere-zmeni-obyvak-na-koncertni-sal-nejlepe-hraji-ty-nejlevnejsi-gmg-/tec_audio.asp?c=A101109_170619_tec_audio_nyv
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam