• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MATTlow-end audio hardware aneb hifi pro normalni smrtelniky - zesiky, monitory, receivery, ...
    EGGH
    EGGH --- ---
    Amatérskej dotaz: dovezl jsem od rodičů desítky starých desek a teď přemýšlím, jaký gramofon koupit :) Nepotřebuju nic extra, prostě si chci jen občas přehrát večer starou desku - nejlíp, kdyby měl i integrovaný repro. Nějaké tipy?
    LUKAS87
    LUKAS87 --- ---
    MATT: raději ne. domnívám se totiž, že si BREGALAD tento klub spletl s klubem "hifi & top audio".
    MATT
    MATT --- ---
    BREGALAD: Některé značky si s jinýma rozumějí lépe a na výsledném zvuku je to secsakra znát.
    prosimte, moh bys tuhle myslenku trochu rozvinout v teoreticky rovine? dik
    BREGALAD
    BREGALAD --- ---
    TO HOLAKAC: no, takhle, v podstatě je to jedno, jen je hlavně potřeba zjistit, jestli je či není ten subwoofer aktivní, pokud je aktivní, mohl by mít na sobě vše potřebné pro připojení zbytku. Pokud je pasivní, potom bych navrhnul asi libovolný 5.1 receiver, ale zase je fakt, že ne všechno s uplně vším hraje dobře. Některé značky si s jinýma rozumějí lépe a na výsledném zvuku je to secsakra znát.
    HOLAKAC
    HOLAKAC --- ---
    Lame dotaz, nenapada me jiny auditko - `podedil` jsem 5.1 bednicky + subwoofer, ale chybi mi clen kterej to vsechno spoji ( http://au.yamaha.com/en/products/audio-visual/hometheater-systems/home-theater-package/yht-394au/?mode=model ). Da se jako `receiver` pouzit vicemene libovolnej, nebo musim nejakej konkretni ? Ma vubec cenu to shanet, nebo je to xyz krat drazsi nez zbytek bednicek a muzu to vyhodit ?
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    _KOFILA_: procetl jsem par clanku a recenzi a jako ne. Hledam dal.
    VOZKA: ty vypadaji solidne!
    VOZKA
    VOZKA --- ---
    _KOFILA_: Tyhle jsem neslyšel. Sám mám Logitech Z-10 a jsou to nejlíp hrající reproduktory k počítači, jaké jsem kdy slyšel, a zároveň asi jediné, které se daly poslouchat. Nevýhody jsou dvě - trochu přebasované přece jen jsou (ale na to že to jsou reproduktory k pc je to v pohodě), to se dá velmi dobře řešit vestaveným ovládáním basů a výšek, opravdová nevýhoda je ale dotykové ovládání - občas si je vypnu dotykem kabelu od myši, občas nereagují... prostě naprosto zbytečná featura, která to jen kazí. Dále mají basreflex zezadu (to už nepovažuju za bug ale za featuru), takže je třeba mít je dál ode zdi. Potom je ale zvuk super a basy jdou překvapivě dost hluboko, bez problémů s nimi (přes zvukovku s nástrojovým vstupem) trénuju na baskytaru a zvuk se mi líbí.
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    Zdravím Vás, poradíte mi reproduktory na stůl k počítači? Chtěl bych po dlouhé době zase chvilku poslouchat "pořádně" hudbu.

    Co toto?
    Creative GigaWorks T40 Series II | Alza.cz
    http://www.alza.cz/reproduktory-creative-gigaworks-2-0-t40-d107451.htm
    HAWKS
    HAWKS --- ---
    MUXX:
    leda dekoder za 15 stovek
    MUXX
    MUXX --- ---
    HAWKS: doufal jsem ze se bude dat neco vymyslet az napises o co jde. situaci chapu, sam jsem zene tvrdil, ze bez te "cerne krabice" za 8kkc by neslo radio, video, fotky ani televize. podle me ale levnejsi reseni bude bez hdmi a bude spocivat v tom ze z toho stereo analogu budes delat vice kanalu :/
    HAWKS
    HAWKS --- ---
    MUXX:
    ona tam analogovy vystup je, ale bohuzel jen 2kanalovy
    HAWKS
    HAWKS --- ---
    HAWKS
    HAWKS --- ---
    MUXX:
    soucasne DVD prehravace
    DEIKSAC
    DEIKSAC --- ---
    MUXX: tipuju settopbox bo nejakej tablet
    MUXX
    MUXX --- ---
    muzu se zeptat, ktery zarizeni disponuje zvukovym vystupem pouze na hdmi? prijde mi to jako kupovat auto bez volantu, protoze budu jezdit jenom rovne.
    HAWKS
    HAWKS --- ---
    tak jsem se tu zase panove pobavil :)
    A ted muj dotazek, nejaky zesilovac, ktery by disponoval HDMI vstupama ? Nepotrebuji receiver, staci zesilovac a nejlepeve v takove cenove relaci, aby se nestalo, ze i po priznani byt jen poloviny porizovaci ceny manzelce nebudu mit mesic tichou domacnost
    SAMGARR
    SAMGARR --- ---
    KARYSLAV: muj vzorek je dostatecne velky...abych mohl smele vyrknout podobne moudro:)
    ale abych nebyl uplne offtopic, jelikoz jsem se zamiloval do znacky Pro-Ject, musim linkovat tohle http://box-designs.com/main.php?list=amplifier&cat=amplifier&lang=en. Predpokladam, ze kompaktnejsi resiky moc nejsou k mani.
    KARYSLAV
    KARYSLAV --- ---
    Teda ne ze by toho offtopicu nebylo dost, ale citim potrebu podotknout, ze to bude mit asi SAMGARR maly statisticky vzorek .-D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam