• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MATTlow-end audio hardware aneb hifi pro normalni smrtelniky - zesiky, monitory, receivery, ...
    DEIKSAC
    DEIKSAC --- ---
    OTZ: teoretizujes
    OTZ
    OTZ --- ---
    jojo..ale co odolnost. Nadoma je to asi cajk ale na outoor nevim. Zmeny teploty vlhkosti slunecni zareni prach obcas pivo nebo tak..
    DEIKSAC
    DEIKSAC --- ---
    OTZ: a proc myslis, ze napr scanspeak, jakozto jeden z top producentu u svejch top linii jede v papiru? http://www.scan-speak.dk/prod_rev.htm
    veskery PA repraky - taky papir. Ma svoje dokonce nesporny vyhody - velika pevnost pri nizky hmotnosti a navic pekne tlumi nechteny vibrace, hlinikovy ci horcikovy membrany jsou v tomhle horsi a musis tomu prizpusobovat navrh beden - vidis treba ten peak na 5 kHz tady? http://seas.no/index.php?option=com_content&task=view&id=69&Itemid=93 to je rezonance ty horcikovy mebrany a je patrna i mimo osu. papirova verze tehoz repraku tohle chovani kontroluje daleko lip a mimo jiny to znamena o jeden filtr ve vyhybce min
    OTZ
    OTZ --- ---
    DEIKSAC: urcite ma, ale...dlouhodobe je to neperspektivni reseni podle me
    DEIKSAC
    DEIKSAC --- ---
    OTZ: dej pokoj :-) papir ma svy kvality
    LUKAS87: neni, ale zvoni, tzn rezuonuje a musi se to brat v potaz pri navrhu
    KOZEL: slusny stereo je daleko lepsi nez marny 5.1
    DOKKTOR
    DOKKTOR --- ---
    OTZ: no právě.
    OTZ
    OTZ --- ---
    totéž=stejná sestava + stejnej nebo podobnej problém

    to že chrčí repro při zapojování značí, že tam jde napětí tzn. v tom (chyba spojení) problém nebude
    OTZ
    OTZ --- ---
    a nejdou přední ani zadní? totiž zdědil sem kdysi totéž, připojil jsem teda přední satelity na svorky zadních (akorát prohodil L/R), přepnul na DVD či jakej vstup (stereo) a funguje to doteď jako 2.1
    DOKKTOR
    DOKKTOR --- ---
    MATT: no je to divné. vstupy sem zkoušel postupně všechny samozřejmě. zezadu sem to rozebral kam až se dalo, no eště to snad večer zkusím zepředu od potáků a budem vidět.
    MATT
    MATT --- ---
    DOKKTOR: jestli ti prestaly hrat vsechny 4, tak je to dost divný, čekal bych, že odejde jen jeden kanál. co ňákej problém se vstupem?
    DOKKTOR
    DOKKTOR --- ---
    OTZ: no nevim, na zesilování front satelitů tam je enom ten hlavní velký a ten funguje - ovládá celý systém a sub na to reaguje. jinak když připínám repráky vzadu na svorky, tak než to uplně docvakne tak ten repárk zachrčí. any hints?
    OTZ
    OTZ --- ---
    bad contact. zkus prověřit potenciometry
    DOKKTOR
    DOKKTOR --- ---
    zničehonic se mi nejak posral zesilovač v genius home theater 1. verze. přestaly hrát satelity, hraje enom sub a center. neřešil nekdo nekdy stejný problém? nejaké nakopnutí, čím by to mohlo být? nic viditelně přepáleného nebo zkorodovaného / vypukané kondíky ani podobné fíčury sem okem nenašel. měřák nemám.
    SMOKY
    SMOKY --- ---
    KOZEL: Spis GL_ST0RM moc hifi doporuceni. Podle tvejch pozadavku to asi neni potreba moc resit.
    KOZEL
    KOZEL --- ---
    A co Pure acoustics SUPERNOVA http://hifidesign.cz/repro/2892 ?
    MATT
    MATT --- ---
    kdybys nemel uz ten reciever, tak bych ti poradil nake geniusy ve dreve.
    jinak asi naky bedny z bazaru, aby to za ty penize aspon trochu hralo ;) ale jak to popisujes, tak by asi stacili i naky starsy tesly, ktery se leckomu muzou doma valet a da ti je i zadarmo ;)
    KOZEL
    KOZEL --- ---
    GL_ST0RM: diky za tipy

    Pokud ted pujdu do sterea, tak jen s tim, ze casem dokoupim bedny do 5.0 nebo 5.1. Nemam to na hudbu ale na filmy a to jeste potichu, pricemz do toho huci projektor, sumi pocitac a vrni lednicka.

    Asi mam i na tento klub moc low-end pozadavky, co?
    GL_ST0RM
    GL_ST0RM --- ---
    KOZEL: Canton nebrat, leda nejakou vyssi radu ... Receiver, no, neslysel jsem, ale typuju ze vzhledem k jeho cenovce to bude na stereo docela tragedie, asi bych to byt tebou prodal a koupil si ciste stereo sestavu.

    Jako takovou uplnou entry-class bych videl NAD C320(C350.C325, nebo CA 640A) + Wharfedale Diamond 10.2 (daji se i nove, za slusnou cenu) + casem dokoupit slusnej DAC
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam