• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MATTlow-end audio hardware aneb hifi pro normalni smrtelniky - zesiky, monitory, receivery, ...
    CHILDINTIME
    CHILDINTIME --- ---
    MACHALIK: jo takovou odpoved jsem cekal, tapco s8 myslis ze budou lepsi jo?
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    CHILDINTIME: Jo. Jsou to šroty a hrajou jak když boucháš klacekm do plastovýho kýblu plnýho shnilejch jablek. Za desítku toho moc neseženeš, ale mohl bys zkusit třeba nějaký aktivní odposlechy. Nějaký Tapca nebo něco. Ne ojebaný hifibedničky od Bowersu.
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    NOISEGATE: Hele, tak já ti to teda řeknu, jo? Kterej zesilovač si koupit za 1500 korun. Jo?
    Poslouchej mě:
    JE TO JEDNO.
    Kup si ten, kterej se ti nejvíc líbí vzhledem.
    Fakt!!

    Protože jestli si skutečně myslíš, že ti někdo z celé planety řekne, jestli je lepší DENON PMA-520 nebo KENWOOD KR-9040 nebo ONKYO A-8820 nebo TECHNICS SA-EX100 nebo PIONEER A-109 nebo AKAI AM-35 nebo MARANTZ PM-45 nebo SONY STR-DE135 nebo YAMAHA RX-550RS nebo COKOLI XYZ-123, tak se prober. NIKDO to neví. Všechno je to stejný. Všechno to jsou stroje za 60 EUR z druhé ruky, který, stejně jako ty, co leží na pultech Datartů dneška, ležely na pultech Datartů tehdy. Nikdo to nesrovnává. Nikoho to nezajímá. Srovnávaly a srovnávají se mezi sebou významný, zajímavý a drahý věci, Toto není nic z toho. Toto jsou stereo zesáky a receivery za nula korun. Už se dopiče furt neptej, a co toto, a co toto. Zjisti si, jestli to má ty funkce, co potřebuješ, a když se ti to bude líbit, tak to kup. Ani tan bazarník neví, jakej je mezi něma rozdíl, pokud vůbec nějakej je, a ani jeho to nezajímá, protože to má tak levný, že libovolná minuta času investovaná směrem nějakýho zjišťování čehokoli stran zvuku těchto verků (jakože je nepodstatnej) je pro něj ztráta jeho života. Jestli je to nadšenec do hifi a něco srovnává, tak to jsou ty nejvyšší věci, co má. Ale ne mrdky z regálu.

    Už si doboha něco kup a přestaň se vyptávat na internetu, jak kdybys očekával, že někdo má zkušenost s porovnáním dvou přístrojů ze třídy, ve které je jich miliony. Kterej je lepší walkman, Sony JHRT-U654x nebo Technics DFSE-6547? Nikdo to neví. Ptáš se na pičovinu.
    NOISEGATE
    NOISEGATE --- ---
    DEIKSAC: právě, aby se v tom čert..
    DEIKSAC
    DEIKSAC --- ---
    NOISEGATE: hele to budeš mít tak na stejno, možná zkus hledat recenze/review a udělej si obrázek. Mě třeba teď zaujal jakejsi novej yamaha receiver, umí to přes usb číst i songy z ipoda a hrát rádia z netu po ethernetu, což bych řek je fajn komfort. a může bejt, že to tyle starý pixly s přehledem přehraje
    CHILDINTIME
    CHILDINTIME --- ---
    neco zasadniho proti b&w dm602 s1? shanim repro/monitory do 10k, prijde mi to jako dobra volba.
    NOISEGATE
    NOISEGATE --- ---
    uff. je toho všude kotel. co tenhle Denon? http://aukro.cz/denon-pma-520-i3786208530.html v porovnání např. s Onkyem?
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    DEIKSAC: Ále tak... jsem si říkal, že když borci od popelnic, co Jardovi Krejcovi nechcou dát ani pětibábu za celodenní půjčení beden, chodí do hifi vykládat rozumy, tak by se slušelo to promíchat celkově, ne?
    NOPOLICE
    NOPOLICE --- ---
    SAMGARR: u tohoto prodejce jsem byl, puvodne jsem jel pro vintage pioneera za 1700 a nakonec jsem si odvezl sonaka 5.1 o litr drazsi, vyzkousel jsem tam asi 6 kousku, byl jsem tam 2 hodiny. ten clovek to i opravuje, ma toho vic. puvodne mi teda rikal, ze si musim rict co chci poslechnout, ale na miste mi sam nosil dalsi, kdyz se mi neco nezdalo. takze se da doporucit.
    DEIKSAC
    DEIKSAC --- ---
    MACHALIK: já měl za to, že low end nejni nic pro tebe :-)
    NOISEGATE
    NOISEGATE --- ---
    ALI_GATOR: jojo, máš recht, vážim si Tvojí podpory! :)
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    Na veci z popelnice je krokous odbornik!
    ALI_GATOR
    ALI_GATOR --- ---
    NOISEGATE: Jak jsem Ti psal do pošty, to je bazarová daň.

    Můžeš si vybrat: koupit za 1200 a v případě problémů to vyhodit do popelnice nebo za plnou cenu a do týdne vrátit. Taky nikdo neříká, že to musíš koupit, hledej dál v té rubrice...dej tomu tak min. týden. Tohle fakt nesmíš uspěchat!
    NOISEGATE
    NOISEGATE --- ---
    ALI_GATOR: trochu mě děsí že se nedávno prodával za půlku.. ;) http://archiv.aukro.cz/zesilovac-onkyo-a-8820--i3220822880
    SAMGARR
    SAMGARR --- ---
    to je krasavec...
    Luxusní Vintage Quadro receiver KENWOOD KR-9040 Regulace - Sbazar.cz
    http://www.sbazar.cz/...k114/detail/4189715-luxusni-vintage-quadro-receiver-kenwood-kr-9040-regulace
    ALI_GATOR
    ALI_GATOR --- ---
    NOISEGATE:
    Stereo Zesilovač ONKYO A-8820 *** (3780402800) - Aukro - největší obchodní portál
    http://aukro.cz/stereo-zesilovac-onkyo-a-8820-i3780402800.html
    NOISEGATE
    NOISEGATE --- ---
    ALI_GATOR: díky za koment tady i do zpráv.

    jinak co byste doporučili za zesik od tohoto prodejce: http://aukro.cz/listing/user.php/run?change_view=1&order=p&us_id=25251851 ?? garance 7 dnů na vrácení peněz by pravděpodobně umožnila prohlídnutí nějakým profíkem, kterej by řek ano/ne, bude fungovat..
    DEIKSAC
    DEIKSAC --- ---
    MATT: no jasne, ale tak s tim musis u 20 let stary veci proste pocitat. Nechces problemy? pak novy nebo diy
    MACHALIK: p audio game over
    ALI_GATOR
    ALI_GATOR --- ---
    NOISEGATE: Osobně bych už žádnou bazarovku (bez někoho znalého po ruce) nikdy nekoupil: nevíš o tom vůbec nic, nezjistíš skryté vady, zda už se někdy opravovalo, kolik má najeto..ztráta peněz imho.
    Velké bazary navíc dělají to, že jezdí pro zboží do Německa, tam nakoupí harampádí, které dosloužilo, narychlo to opraví a pustí dál do světa za násobky původní ceny.
    Neexistuje zde "bezpečné" zboží: nemůžeš říct, "je to reproduktor, a když hraje teď, je to v pohodě - bude hrát ještě 20 let"! Zničené repráky lze narychlo zalátat aby ještě chvíli hráli, tak akorát aby přežili předváděčku. Jsou samozřejmě výjimky, ale ty se týkají jen poctivosti popisu stavu zboží, cenu zaplatíš i tak přemrštěnou.

    Máš v podstatě šanci u menších bazarů, které zásobují obyč. lidi (nebo i zloději, jak pravděpodobně v případě toho bazoše na Křižíkárně - viz pár postů níže :) nebo pak i nějaké to aukro, bazoš atd., ale jen u soukromníků, co např. upgradují nebo s tím končí..ale opět nevíš nic o pravdivosti informací...na aukru pak můžeš zpětně hodnotit prodejce po té, co Ti koupenou věc omrkne profík, a řádně to neřádovi vytmavit...to je celkem výhoda..

    Jinak DR_RAJU ten zesík už nenabízí, budeš muset pořídit jinde, říkal ale že na to klidně mrkne.

    Radím aukro ale chce to čas sledovat aukce "kup včil" nebo přihazovat...Drž se ověřených značek: Onkyo, Yamaha, Pieoneer.. klidně i Sony...
    PISTA1
    PISTA1 --- ---
    Trocha spamu sorry ;)
    Reciever SONY STR-DB840 + Bedny
    [ PISTA1 @ tržiště / počítače a elektro ]
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam