MACHALIK: SW: Foobar, asio vychytavky, flac (kdyz je). karta: ESI Juli@ (zminena), pres velky jacky do ekvalizeru DBX231s (tam jsou XLR, uznavam, zbytecny, kdyz vedou jen do eq. Ale on je bypassnutelny, mam ho kvuli filmum a PC hram). Pak je zesilovac, YAMAHA A-S500, premyslel jsem o necem starsim a "legendarnejsim", ale uz jsem se parkrat spalil, neco shorelo a bastlilo se to, nebyl nahradni dil... Tak jsem ted vzal novej na zdejsi doporuceni a nestezuju si, hraje hezky za tu cenu (asi osmicku stal). No a bedny mam JBL LX 800, uz to sou dědečci, ale mam k jejich zvuku citovej vztah, v puberte jsem je nenapadne "ukradl" tatovi a od ty doby sou se mnou. Uz jsem objednaval origo vejskace z Nemecka, ted ony uz nebyly, takze vopruz, vzadu se jednou ukopnul zlacenej konektor, takze na hulvata cin a pozlaceno chloridem zlatitym... Ale udrzuju je jak muzu.
Proste pribeh, znas to, na necem se pro nekoho mozna konzervativne zaseknes, ale pak vlastne malokdy slysis neco, co je podle tvejch predstav a hraje to lip... Kolikrat na koncerte jsem lamentoval, kterej kokot to zvuci, ze chci tu skupinu radsi k sobe do obyvaku. No a pak jsem samozrejme slysel taky spoustu radove lepsich sestav a to uz jsme ve spatnym auditku, na to proste nemam a nebo mozna mam a nejsem ochoten dat, u desitek a stovek tisic zas zacinaj jiny priority, nez slysitelnej rozdil mezi CD a flac.