• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MATTlow-end audio hardware aneb hifi pro normalni smrtelniky - zesiky, monitory, receivery, ...
    DREDIK
    DREDIK --- ---
    DEIKSAC: sam jeste nevim
    DEIKSAC
    DEIKSAC --- ---
    DREDIK: nejdřív vybal, kolik na to máš
    MATT
    MATT --- ---
    DREDIK: něco aspoň s osmipalcem ;)
    DREDIK
    DREDIK --- ---
    tak nejspis opakovana otazka ale tak zeptam se, filtr mi vyhledava vse mozne a nepriblizil sem se odpovedi ani trochu, muzete mi nekdo doporucit studiovy monitory na poslech z gramofonu a pocitace hlavne DUB, diky
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    VOZKA: Ze zkušenosti z high end klubu mi právě přijde, že by se tady mělo mluvit zásadně jen o audiu za míč a víc :)
    VOZKA
    VOZKA --- ---
    MACHALIK: Dokud nedáváš rady který jsou pro low-end úplně mimo tak je to samozřejmě v klidesu.
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    VOZKA: Mně přijde maximálně fér tady bejt :) Tobě ne?
    VOZKA
    VOZKA --- ---
    NATURALPLAST: To je vtipný že ti to tak přijde, protože bych vsadil boty, že si plus mínus to samý (kromě "vsechno pod 2mio je uplne na picu") myslí o tobě.
    NATURALPLAST
    NATURALPLAST --- ---
    VOZKA: halvni problem je ze temhle vocasaum tohodle tipu vlastne ani nejde o hudbu jako takovou a zajimaj je jenom technicky picoviny. taky je jeste treba bavi kdyz si koupis nakej starej hifi kram tak ti hned zkazi radost a ze vsechno pod 2mio je uplne na picu. buh vi jestli doma tydle klauni nemaj vystrihany repraky z casopisu nalepeny na zdi a poslouchaj hudbu na reprakach od lcd monitoru. :)
    VOZKA
    VOZKA --- ---
    TEDDYBEDDY: Poslyš, co v tomhle klubu vlastně děláš? :) A vážně si myslíš, že levnej gramofon pro hipstery se starejma vinylama bude hrát líp než zvukovka za podobný peníze? Protože to je samozřejmě úplná blbost. A ani zdaleka potom člověk nemusí hrát z plastovejch beden (o empétrojkách nemluvě, každej lowendista používá flacy protože většina lidí hudbu krade a stáhnout flac nic nestojí).
    MATT
    MATT --- ---
    Non-Newtonian Fluid in Slow Motion - The Slow Mo Guys
    https://www.youtube.com/watch?v=RkLn2gR7SyE
    ADM
    ADM --- ---
    TEDDYBEDDY: v pohode, ja nic takovyho nerekl ale tuhle reakci jsem stejne ocekaval :)
    TEDDYBEDDY
    TEDDYBEDDY --- ---
    ADM: Švoncovy nyxkids? :o)
    A já smířlivě dodávám- ne na kvalitu mp3 broušenejch z pc na umělohmotnejch reprácích to skutečně žádný vliv nemá páč tam ani žádná kvalita nejni.
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    Šel bych dál a nechal bedny se automaticky otáčet na posluchače. Vysílač, dva přijímače, nějaká elektronika a dvě serva. Nebo robotí bedny: na nožičkách. Pronásledovaly by majitele po bytě.
    ADM
    ADM --- ---
    DOCKINEZ: PELDA: a nema to zadny vliv na kvalitu reprodukce :)
    PELDA
    PELDA --- ---
    DOCKINEZ: je to zadarmo ;)
    ADM
    ADM --- ---
    DEIKSAC: diky za tip, tohle jsem hledal
    DEIKSAC
    DEIKSAC --- ---
    DEIKSAC
    DEIKSAC --- ---
    ADM: existuje otocny lozisko na stojany na televize - https://webshop.schachermayer.com/cat/cs-CZ/products/otocny-talir-pod-televizi/10000_18188_1
    snadno se to montuje, do 80 kilo tajhle stojí asi sedm pětek, ve spodnim dílu vyvrtáš jednu díru, přimontuješ a skrz tu díru pak přišroubuješ k hornímu dílu. nebo si sežeň už hotovej výrobek - www.srovnanicen.cz/q/Podlozka%20Otocna%20Pod%20TV/
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    ADM: a co je na tom dobryho?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam