• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MATTlow-end audio hardware aneb hifi pro normalni smrtelniky - zesiky, monitory, receivery, ...
    TEDDYBEDDY
    TEDDYBEDDY --- ---
    ADM: Švoncovy nyxkids? :o)
    A já smířlivě dodávám- ne na kvalitu mp3 broušenejch z pc na umělohmotnejch reprácích to skutečně žádný vliv nemá páč tam ani žádná kvalita nejni.
    ADM
    ADM --- ---
    DOCKINEZ: PELDA: a nema to zadny vliv na kvalitu reprodukce :)
    PELDA
    PELDA --- ---
    DOCKINEZ: je to zadarmo ;)
    ADM
    ADM --- ---
    DEIKSAC: diky za tip, tohle jsem hledal
    DEIKSAC
    DEIKSAC --- ---
    DEIKSAC
    DEIKSAC --- ---
    ADM: existuje otocny lozisko na stojany na televize - https://webshop.schachermayer.com/cat/cs-CZ/products/otocny-talir-pod-televizi/10000_18188_1
    snadno se to montuje, do 80 kilo tajhle stojí asi sedm pětek, ve spodnim dílu vyvrtáš jednu díru, přimontuješ a skrz tu díru pak přišroubuješ k hornímu dílu. nebo si sežeň už hotovej výrobek - www.srovnanicen.cz/q/Podlozka%20Otocna%20Pod%20TV/
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    ADM: a co je na tom dobryho?
    ADM
    ADM --- ---
    NEVIEM: slozite ne ale komplikovane s vyrobou kvuli tomu lozisku, takze radej bych to koupil. jde mi o to abych mohly byt nasmerovany na postel a nebo k pracovnimu stolu, nebudou u zdi ...
    ADM
    ADM --- ---
    Nevite nekdo o tom ze by existovaly stojany pod regalovky, ted vim ze to bude znit divne, ale ktery by se daly otacet (ta horni plocha, zakladna musi samozrejme drzet, je tam kabel takze o 270st staci), nebo nemam sanci?

    DOCKINEZ: je neco apriori spatnyho na tom "hrat z compu" do kvalitniho DACu?
    SAMGARR
    SAMGARR --- ---
    PELDA: Na Regu jsem se uz dival, ale ja potrebuju minimalne auto-stop, casto zapominam gramofon vypnout a to prenosce asi extra nesvedci.
    PELDA
    PELDA --- ---
    SAMGARR: co tohle?
    Rega RP1 Performance Pack review | Turntables | What Hi-Fi?
    http://www.whathifi.com/rega/rp1-performance-pack/review
    SAMGARR
    SAMGARR --- ---
    Tip na novy gramofon, automat, idealne s integrovanym prezesilovacem do 10 000 Kc? Hrat bude do low-end Onkyo recieveru a no name beden. Diky.
    WILDENBURY_SQ
    WILDENBURY_SQ --- ---
    Doporučte prosím nějaký kompaktní obyvákový sound syštém pro kolegu. O zvuku moc neví, já to teď taky moc nesleduju, takže jen nástřel cenový kategorie a designu (nějaký malý dvoupásmový regály postačí).

    http://www.alza.cz/pioneer-cs-5070-cerne-d171928.htm
    http://www.alza.cz/pioneer-cs-3070-cerne-d171927.htm
    http://www.alza.cz/aq-tango-85-cerna-d1147312.htm
    http://www.alza.cz/yamaha-ns-bp300-piano-black-d373742.htm

    K tomu hledáme odpovídající zesík (nebo ideálně receiver pro kompaktní obyvákové řešení). Jsme v low-endu, tak prosím vynechme diskuze o tom, že by vlastně potřeboval nautiluse a že tohle bude hrát na hovno, za relevantní tipy v této kategorii budu rád. Relace repro + zesík + příslušenství 10-15 tisíc.
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    TEDDYBEDDY: rp3? Nejdriv Macbook Pro do kapely, pak gramec. Prachy mam na oboji, ale chci si to trochu davkovat, jestli mi rozumis :)
    TEDDYBEDDY
    TEDDYBEDDY --- ---
    DOCKINEZ: Ale amigo, to je boj, kerej komerční digitální zvuk sám se sebou svádí už 30let. Připomíná mi to trochu Algidu, kerá regionálně na evropským trhu čekovala reakci zákazníků, že postupně ubírala obsah smetany. Zatímco třeba španělé a němci to přestali kupovat hned, v česku se prodávalo a prodává normálně dál. Imo tvá smůla, že nejseš průměrnej spotřebitel. Už máš ten gramec? ;)
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    VOZKA: no prave, pokud "stejne hraju z compu", tak uz je to tak jako tak v prdeli, tak co bych se snazil napravovat neco, co je ze svy podstaty v loji.

    Ale na mne nedej, ja jsem zastydlej sovinista, kterymu zni winamp i foobar tak nejak podobne (cti "podobne blbe"), žáno :)
    VOZKA
    VOZKA --- ---
    DOCKINEZ: Tohle všechno jde nahradit jednou krabičkou za 125USD. Mně to jenom přijde zbytečný, když stejně hraju z kompu.
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    Ty vole, kdyz vas tak ctu, tak zlatej vinyl... to by se mi chtelo se s tim trapit :)
    DELLAMORTE
    DELLAMORTE --- ---
    VOZKA: Jj, tak doufejme, že se ozve :)
    VOZKA
    VOZKA --- ---
    DELLAMORTE: Taky zatím ne, proto jsem tam psal že ho nemůžu doporučit. Ale myslím že ten člověk je jen mírně neschopnej, nikoliv podvodník, protože ho prý dost lidí spokojeně používá, tak budu čekat...
    Prozatím ten free plugin funguje taky dobře, zásadní věc která mu chybí je jen to nastavení "center", jinak je to víceméně ten samý algoritmus.
    DELLAMORTE
    DELLAMORTE --- ---
    VOZKA: Zkoušel jsem koupit ten VST plugin, ale kromě potvrzení platby mi nic nedorazilo :(
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam