• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MATTlow-end audio hardware aneb hifi pro normalni smrtelniky - zesiky, monitory, receivery, ...
    TEDDYBEDDY
    TEDDYBEDDY --- ---
    MATT: Přece bys neuhodil muže s brýlemi :o)
    MATT
    MATT --- ---
    TEDDYBEDDY: kdybys neposlal to doporuceni na kurzweily tak uz jsem byl rozhodnutej ti dat RO, za ty tvoje pseudorady pro nahodny kolemjdouci..
    SAMGARR
    SAMGARR --- ---
    TEDDYBEDDY: kurzweil ks-40 muzu doporucit, za ty prachy....
    AVALON_CZ
    AVALON_CZ --- ---
    Pomohl by mi prosím někdo s výběrem náhrady za Telefunken MA 2 nebo jeho opravou?
    [ LOOKING FORSHÁNÍM: Oprava zesilovače / Praha, Pardubice ]
    TEDDYBEDDY
    TEDDYBEDDY --- ---
    Jak říká Vozka- a nemám důvod mu nevěřit. Esi Bose teď experimentuje s levným lowendem, pak to asi podle toho vypadá. Ty Companion lze v klidu očekovat na vlastní šum tak, že se prostě vyzkratují vstupy třeba zvonkáčem. Companion 3-5 jsem čekoval před lety v mnichovským Saturnu a dělaly co měly bez šumu, tak nevím. Každopádně v kategorii k pc do 3k jednoznačně Kurzweil KS-40.
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    Audio Wave od Bose hraje skvěle.
    HERR_FLICK
    HERR_FLICK --- ---
    TEDDYBEDDY: achboze to je argument jak stehno
    Cokoliv od bose do auta hraje nahovno vcetne vsech porsche
    Zadalsi podle tvy logiky technologicky spicky by napriklad veci od focal jm lab ktera dela bedny za vic nez dve mega melo bejt dobry ale kdyz si od nich koupis repraky za 1500 ci za 15000 tak vzdy. kor proti stejne konkurenci hrajou nahovno protoze tam platis za znacku navic
    DEIKSAC
    DEIKSAC --- ---
    DOKKTOR: nene, to je šum z mp3
    DOKKTOR
    DOKKTOR --- ---
    TEDDYBEDDY: aha, takže pokud aktivka šumí, když není zapojená do ničeho, tak je to šum z pc?
    VOZKA
    VOZKA --- ---
    TEDDYBEDDY: Oni hrajou dobře, ale šetří na všem co se dá a není na první pohled vidět. Sluchátka v ceně těch reproduktorů (tj. to už není úplně lowend) se ti klidně po roce rozpadnou, a to nemyslím kabel, ale samotná sluchátka - je to objektivně mrdka, takže mezi jejich high-endem a low-endem spojitost moc nebude. Takže bedničky za dva a půl určitě nebudou stavbou o nic lepší než jiné věci v té ceně, dost možná spíš naopak.
    DEIKSAC
    DEIKSAC --- ---
    MAWRHIS: záleží co máš za komp, třeba dell laptopy z roku 2005 šuměly vydatně, jejich nástupci míň, u toho, co mám na stole z roku 2008 to už v podstatě neni faktor, ale třeba stejně stará toshiba, kterou má přítelkyně, tichá moc neni. Externí zvukovka za pár korun (sound blaster usb) drží hubu úplně

    Bose je dneska víc xicht, marketing a lifestyle nálepka než kvalita bez kompromisů. Top věci v harman koncernu sou furt spíš pod JBL brandem
    TEDDYBEDDY
    TEDDYBEDDY --- ---
    MATT: To jiste. Ale i nejlevnejsi Porsche je furt Porsche, ne Dacia :)
    MATT
    MATT --- ---
    TEDDYBEDDY: ona i jedna značka může používat různý kondíky a kvalitu produkce..
    TEDDYBEDDY
    TEDDYBEDDY --- ---
    Hlavne bacha na "profiky" z lowendu. Nejsem sice velky fanda, ale Bose zvuci i Porsche. Cili technologicka spicka ve svym segmentu. Na domaci pc imo bohate staci nejakej set z Tesca.
    VOZKA
    VOZKA --- ---
    MAWRHIS: Dnešní integrované zvukovky zpravidla šumí poměrně málo, slyšet to bývá jen u sluchátek - u tebe/kamaráda to ale může být výjimka. Pokud by to nebyl šum ale spíš tiché bzučení nebo tak, může to být rušením v rozvodech a někdy stačí píchnout to do jiné zásuvky. Jinak Bose samy o sobě určitě šumět můžou, je to celkem předražená značka která šetří na všem co jde, takže mezi nimi a logitechy za 2k nebude (co do kvality vnitřností) rozdíl a šumět může obojí.
    TEDDYBEDDY
    TEDDYBEDDY --- ---
    MAWRHIS: Zkus to ocekovat na krame. Bose by rozhodne samy od sebe sumet nemely.
    MAWRHIS
    MAWRHIS --- ---
    TEDDYBEDDY: rozumim tomu teda spravne, ze sum neni problem beden ale zvukovyho vystupu PC?(mam totiz pocit, ze bedny sumi i pokud nejsou zapojene do niceho) nejsem zas takovej fajnsmekr abych ocenil nejakou nakladnejsi sestavu, ale ten sum (konkretne u techto beden) je pomerne rusivej i pro me (navzdory tomu, ze jinak ty bedny podle hrajou pekne)
    TEDDYBEDDY
    TEDDYBEDDY --- ---
    MAWRHIS: Ten sum tam uslysis vzdy, kdyz si k pc poridis lepsi repro nez logitech za 2k. Stejny poblem vyvstane s mp3- na lepsich bednach hned poznas co je to za sracky =》ser na pc a setri na poradnej apec ;)
    MAWRHIS
    MAWRHIS --- ---
    Ahoj, vybiram nove reproduktory k pocitaci. Zatim jsou mym favoritem Bose companion 2. slysel jsem je u kamarada a maji pekny zvuk, ale taky v pozadi vzdycky urciyou slysitelnou miru sumu. nemel by nekdo tip na podobne/lepsi reseni ve stejne cenove hladine (+- 100 eur)

    diky
    S_TU_DN_A
    S_TU_DN_A --- ---
    cena je 3litry
    MATT
    MATT --- ---
    S_TU_DN_A: jsem mozna trochu prestrelil, ten zesik se na aukru prodal za litr..
    zesilovač SONY TA-AV581 (4966245693) - Aukro - největší obchodní portál
    http://aukro.cz/zesilovac-sony-ta-av581-i4966245693.html
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam