• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MATTlow-end audio hardware aneb hifi pro normalni smrtelniky - zesiky, monitory, receivery, ...
    ENGUMAZ
    ENGUMAZ --- ---
    ALESH: nebo pocitově podle zvuku :)
    CERMINEK
    CERMINEK --- ---
    ALESH: Vesměs jsou si hodně podobné. Být tebou, tak se rozhodnu podle designu a ceny....
    BLAF
    BLAF --- ---
    DEIKSAC: Asi chapu, na co narazis, lec zda se mi, ze ten reprak zabira celou sirku disku. Zalezi na sirce a hloubce zalisu, jasny.
    ALESH
    ALESH --- ---
    Vybiram sloupove repro k DENON AVR-2808, hudba a obcas nejkej film mistonost 25m2
    Zatim mam tyhle tri favority, ktery muzu mit za dobrou cenu. (kolem 10k) Nejaka doporucni?

CANTON - GLE 496
    WHARFEDALE - Diamond 10.4
    HECO - Aleva 400
    DEIKSAC
    DEIKSAC --- ---
    BLAF: tys nikdy kolo od auta neviděl?
    HERR_FLICK
    HERR_FLICK --- ---
    takovy veci se bezne prodavaj, aniz by rezervu znehodnotily
    Pioneer TS-WX610A Bandpass Spare Tyre Subwoofer 200w Max: Amazon.co.uk: Electronics
    http://www.amazon.co.uk/Pioneer-TS-WX610A-Bandpass-Spare-Subwoofer/dp/B003USW08E

VOZKA: kdyby byla jen hnusna, ale funkcni jako treba betonovy ozvucnice, clovek by vzhled presel
    ale tohle je jak hnusny, tak hlavne uplnej nesmysl k hovnu..
    BLAF
    BLAF --- ---
    DEIKSAC: A ten rezervni disk k ty rezervni pneumatice bude kde? :)
    DEIKSAC
    DEIKSAC --- ---
    tak lze o tom uvazovat jako o vyuziti prostoru, kterej zabira v aute rezerva
    VOZKA
    VOZKA --- ---
    MATT: Tak jako narazil jsem na netu na různý bizarní repráky, ale tohle musí bejt jedna z nejhnusnějších věcí jaký jsem kdy viděl :D
    MATT
    MATT --- ---
    MATT
    MATT --- ---
    AKA_THE_A: bohužel moje Onkyo TX-DS595 je trochu předandroidovské..
    AKA_THE_A
    AKA_THE_A --- ---
    MATT: to neni nic androidího (třeba pro smarphone) co by dokázalo posílat povely přes síť?
    MATT
    MATT --- ---
    JOPS: zalezi co mas za NAS. ja ted pripojil zvukovku pres USB primo do svy Synology a jede to. akorat bych nejak potreboval naroutovat IR signal z ovladace k receiveru, abych moh prepinat kanaly i z vedlejsiho pokoje.. 1st world problem :D
    JOPS
    JOPS --- ---
    DREAMWEB: Ja nebudu poustet tv. Kodi jde ovladat pres web, takze mobil ci ipad to jisti
    DREAMWEB
    DREAMWEB --- ---
    JOPS: prvni model b. prehrava fajn, al jak tomu naroste library, je menu strasne ppoommaallee. ja chci jednu malinu vyhrazenou jen na audio. ji schovam za zesilovac a budu pres browser z mobilu/tabletu poustet.

s kodi by to podle webu behat melo v pohode, ale pak mi neni jasny tvuj scenar. audio muzes pustis pres kodi, ale kvuli hudbe zapinat televizi mi prijde trochu nestastne.
    JOPS
    JOPS --- ---
    DREAMWEB: jaky mas rapsberry ? Mne na tom beha KODI luxusne. A v nejhorsim si koupim jeste jednu malinu na zvuk. Ale zajimalo by me, zda HIFIberry je kompatibilni i s KODI bez nejakeho sileneho konfigurovani :-D
    DREAMWEB
    DREAMWEB --- ---
    JOPS: jsem rad ze se libi, zrovna resim podobny problem - hudba je v siti, jak ji dostat do zesilovace. :)
    na kodi mi malina prisla slaba, ale na audio bude uplne super.
    JOPS
    JOPS --- ---
    DREAMWEB: tohle se mi libi mnohem vic :) Rapsberry Pi 2 mam. Pouzivam to na filmy (KODI), takze bych to bez problemu mohl vyuzit i na tu hudbu s tou kartou Hifiberry. Vubec jsem netusil, ze neco takovyho je :))

Ovladani bych teoreticky mohl zvladnout pres web (iPad nebo Android telefon)
    No, diky moc, tohle se mi libi
    DREAMWEB
    DREAMWEB --- ---
    JOPS: raspberry pi + hifiberry + volumio?
    JOPS
    JOPS --- ---
    AKA_THE_A: no jo, to je fakt to mi nedocvaklo
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam