• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MATTlow-end audio hardware aneb hifi pro normalni smrtelniky - zesiky, monitory, receivery, ...
    TEDDYBEDDY
    TEDDYBEDDY --- ---
    AUJA: že jim bude za 3 roky 30.
    AUJA
    AUJA --- ---
    Dáte mi zpětnou vazbu na tyhle Tannoy? Zaujaly mne a docela bych je koupila, ale je mi s podivem, že už na midi visí tak dlouho... Co na ně říkají na ucho zkušenější? ;-) http://www.midi.cz/inzerat/163381/tannoy-mercury-s/
    VOZKA
    VOZKA --- ---
    NEVIEM: Neslyšel jsem ani jedny, ale chápu to správně že chceš přejít z bedniček za 2700 na bedničky za 3300 a očekáváš rozdíl?
    CROME
    CROME --- ---
    NEVIEM: jsou to super bednicky,peknej vyrovnanej zvuk(pokud necekas monster basy) pokud sezenes za dobrou cenu , neni treba nic resit
    CROME
    CROME --- ---
    jdete si honit do posty
    TEDDYBEDDY
    TEDDYBEDDY --- ---
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    TEDDYBEDDY: Kořeň má tu starou, zlatou NuVistu. A jo, něco tam nechal dělat. Já mu radil, ať se do toho nesere, ale nenechal si poradit. Inu: majitel Musical Fidelity. Já se u vás popravdě už ničemu nedivím :)
    TEDDYBEDDY
    TEDDYBEDDY --- ---
    MACHALIK: A nezapomeňte napsat Michaelsonovi jaxte v Bno polepčili jeho vlajkovou loď. Frajeřina imo rozjebat smd/ pcb polšňák v zesu za 13k baků. Ty máš věci hombre :o)
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    Určitě! Určitě!!
    TEDDYBEDDY
    TEDDYBEDDY --- ---
    MACHALIK: To bude první na světě. Šroll hraje hezky ale tohle je jiná liga. Semtam se objeví nějaká stará Nuvista v SH. To buď majitel zešílí do Dartzeela nebo umře. Jiná cesta nejni :)
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    TEDDYBEDDY: Jojo, dám mu na tebe mail, až si bude kupovat Šrolla :)
    TEDDYBEDDY
    TEDDYBEDDY --- ---
    MACHALIK: Neumí to zapojit? Je vlastníkem megaareprobeden jak je v Bno dobrým zvykem? :) Dej mu na mě kontakt až to fakt bude chtít prodat.
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    TEDDYBEDDY: Jako Nuvista :)))) Si děláš prdel. Tu má tady borec z Brna, už ju nechal i tunit, teď hledá kabeláž... časem půjde stejně z domu, už se s tím smiřuje. Nuvista :) I ty komediante. Ale chápu! Preference neochčiješ.
    TEDDYBEDDY
    TEDDYBEDDY --- ---
    MACHALIK: No čéče, dyby ty Šrolovy věci hrály třeba jako http://www.musicalfidelity.com/products/nu-vista
    nebo
    ART and ARTsa Vacuum-Tube Power Amplifiers
    http://www.conradjohnson.com/It_just_sounds_right/artamp.html

stoupnu si hned do fronty. Čili masters of evolution sou furt dobrej gramec a lampa. Ale zas až v absolutním topendu. V lowendu spíš pude zas o nějakou hipsterskou stylizaci, čili vo hovno.
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    Pro mě je nejzajímavější, že se lampovej trh ještě drží.
    CROME
    CROME --- ---
    TEDDYBEDDY: Haj end a lampy, jako ze maj prijemne hajend zkresleni pro fajnsmekry?
    TEDDYBEDDY
    TEDDYBEDDY --- ---
    AKA_THE_A: Zdravím zlé jazyky. Tak ať si zapíší za uši, že JJ lampy jsou etalonem nejvyšší kvality v hiendu i mezi muzikanty :)
    AKA_THE_A
    AKA_THE_A --- ---
    TEDDYBEDDY: zlí jazykové pro tuhle lampu nepoužívaj označení "kvalitní" :D
    Je to jen dvojitá nízkonapěťová trioda...
    TEDDYBEDDY
    TEDDYBEDDY --- ---
    Sice mi nejni jasný, jak jedna, byť kvalitní lampa zachrání sračkovej komprimovanej digitál. Ale asi právě prpto, že je to z podstaty píčovina, se to může chytit :o)
    MATT
    MATT --- ---
    24bit / 192kHz + elektronkový zesilovač pro Raspberry Pi úspěšný na Kickstarteru | Diit.cz
    http://diit.cz/clanek/24bit-192khz-elektronkovy-zesilovac-pro-raspberry-pi-uspesny-na-kickstarteru

GANBOY
    GANBOY --- ---
    HERR_FLICK: meckie... meckie.... ja ti nevim. ze soundcraftu zni tak nejak jinak, z yamahy znej tak nejak jinak....
    nemate nekdo mixak meckie? docela rad bych si nekdy poslech ty bedny z mixaku od stejnyho vyrobce...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam