• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MATTlow-end audio hardware aneb hifi pro normalni smrtelniky - zesiky, monitory, receivery, ...
    ZVIRATKO
    ZVIRATKO --- ---
    REFALLENONE: id BLUE4 prodava Altec Lansing FX6021. Obouchany, stary, ale hrajou velice fajn. (Kupoval je ode me nekdy v roce 2006 :)))
    SAMGARR
    SAMGARR --- ---
    GL_ST0RM: Hele ty Kurzweily mam a nevim jestli bych je koupil znovu. Bez kvalitni zvukovky/DAC hrajou srovnatelne s Creative T20, jsou pomerne velke, nemaj magneticke stineni a hrajou pomerne potichu.
    GL_ST0RM
    GL_ST0RM --- ---
    REFALLENONE: tak kup ty Gigaworks a flasku dobreho vina :-)
    REFALLENONE
    REFALLENONE --- ---
    GL_ST0RM: dík, souhlas se vším, nicméně dárek pro kámošku, náhrada za její noname chcípáky, a nechci, aby si to vyložila blbě:))) (už dvojka je moc, ale je mi jasný, že jít níž už fakt nemá cenu)
    GL_ST0RM
    GL_ST0RM --- ---
    REFALLENONE: do dvou litru to bude slabota, co si petikilo pridat? nekupuj si 2+1, nebude to dobre:)

Creative Labs Gigaworks T20 Series II, cca 1600,-
    Kurzweil KS-40A, cca 2500,-
    Fostex PM0.3d, cca 2800,-
    M-Audio AV32, cca 2600,-
    REFALLENONE
    REFALLENONE --- ---
    Nevím, jestli jsem ve správné diskuzi, ale stejně. Máte někdo tip na dobré low-endové repráky (aktivní, 2 nebo 2+1). Low-endem myslím opravdu stolní, notebookové, cena do dvou tisíc. Nemusí být přenosné, preferuju klasické drátové připojení. Je to pro dívku, takže design je v preferencích hned za kvalitou (a růžová nevadí:)))
    VOZKA
    VOZKA --- ---
    FUZZSTORTION: 305 jsem neslyšel, ale 308 rozhodně hraje v pohodě. Troufám si říct, že pokud chceš aspoň trošku skutečnejch basů, tak 308 je nejlepší varianta jakou jsem zatím v ceně něco přes desítku slyšel.
    ENGUMAZ
    ENGUMAZ --- ---
    MADCAT: pokud to neni nejaky super super pristroj, tak vyhodit.
    novy laser je polozka, ktera se do vetsiny rmg nevyplati investovat
    MADCAT
    MADCAT --- ---
    Rodičům na rmgf s CD v podstatě přestal fungovat CD přehrávač - napřed přestal načítat pálený CD, teď už dost blbnou i originální. Vyčištění čočky nepomohlo, co dál s tím? Je to celkem slušný JVC, škoda ho kvůli tomu vyhodit. Je nějaká rada? Dík.
    MATT
    MATT --- ---
    SubPac M2 - "Feeling is Believing"
    https://www.youtube.com/watch?v=bsCMNx6nKok
    MAKAKA
    MAKAKA --- ---
    Ahoj,

prosím o radu. Potřebovala bych reprák k tabletu lennovo (ten s tím projektorem), zvuk z něj není dostatečný, tak bych ho ráda něčím přiostřila :) Stačí mi něco obyč. Poradíte?

Co říkáte tomu to:
    LAMAX Electronics
    http://beat.lamax-electronics.com/cz/?gclid=COSVuZOR680CFckaGwoddtQNig
    https://www.mall.cz/...EiQAsUaRjP3mueNbV5K029WyusqQHqMJoKZNZNwb-r1-8WBKDREaAuer8P8HAQ&tab=discussion

Předem děkuji :)
    MARTIK
    MARTIK --- ---
    ahoj,
    sháním nějaké malé internetové radio do kuchyně, wifi, spotify connect.
    Toto je téměř ideální, ale zároveň mi tam chybí HDMI výstup. Říkám sice, že ho chci v kuchyni, ale zároveň bych chtěl mít možnost poslat výstup přes HDMI do zesáku.
    Hama IR320 internetové rádio - stříbrné - Rádio | Alza.cz
    https://www.alza.cz/hama-ir320-internetove-radio-stribrne-d4042560.htm?o=2#popis
    poradíte mi nějakou podobnou chytrou krabičku?
    žádné multimediální centrum. Musí to hlavně fungovat jednoduše samo o sobě bez displeje. Prostě ať to zvládne ovládat žena při chystání snídaně :)
    DELLAMORTE
    DELLAMORTE --- ---
    Kdyby měl někdo zájem: Yamaha DSP A-3090 v Brně na prodej.
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    AKA_THE_A: 12AU7/ECC82 neni nizkonapetova, naopak ji slusi 250 V. To jen nekteri blbci ji krmi 12 voltama, a pak se divi, ze to cely hraje jak z prdele.

Zkus si pro srovnani najit treba ECH83, to je nizkonapetova lampa.
    VOZKA
    VOZKA --- ---
    Za mě jsou teda levný Yamahy jen o málo lepší než KRKy a určitě bych nekupoval.
    Nový JBL LSR 305/308 jsou výborný bedny za tu cenu, ale to že jsou lepší než cokoliv za dvojnásobnou cenu říkaj jen lidi co nic dražšího doma neměli (tady nikdo takový zatím nebyl, ale na netu je takových lidí spousta, tak radši varuju), celkově mi přijdou trochu hifi, nabasovanější a osmipalcům na středech něco chybí.
    Equatory tu afaik bohužel nikdo neprodává (nejblíž Thomann), taky jsem slyšel výborné reference a taky bych si je chtěl poslechnout.
    Takže za mě taky Genelecy, z toho co jsem zatím slyšel (což zahrnuje i ty Adamy) mi přijdou celkem jednoznačně nejlepší. Se subem neporadím.
    DEIKSAC
    DEIKSAC --- ---
    CROME: 8" nejni woofer, ale střeďák :-P
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    HERR_FLICK: mas skusenost s tema equator, ze ta cena je dost zajimava
    HERR_FLICK
    HERR_FLICK --- ---
    CROME: jesli mas na genelecy plus sub tak kup maly genelecy a sub
    predpokladam ze mas na monitory 30-35k?
    nejen kuli mistu ale na elektro sou i 7-8" monitory porad kompromisni
    zajimavy lec v cr nevim jesli sehnatelny sou equator audio
    adamy ok zalezi na preferencich, ale lidi spis prechazej z adamu na genelecy ne naopak
    stacit by ti mohly malu yamahy hs plus se k nim da dokoupit sub
    nebo jbl ted sazi dobry monitory v tyhle cenovy
    krkum se vyhni sirokym obloukem
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam