• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MATTlow-end audio hardware aneb hifi pro normalni smrtelniky - zesiky, monitory, receivery, ...
    AKA_THE_A
    AKA_THE_A --- ---
    MATT: a za kolik peněz se necháš přesvědčit aby nepřebejval?
    MATT
    MATT --- ---
    nechtel byste nekdo zesik Technics SU-V7, nejak mi tu prebejva..
    MARASAN
    MARASAN --- ---
    MATT: to mas teda fakt blbe zapojeny ;-)
    MATT
    MATT --- ---
    ZELENYCAJ: pokud to nemas tak blbe zapojeny jak ja, ze po vyndani klicku ze zapalovani se vsechno nastaveni resetne..
    ZELENYCAJ
    ZELENYCAJ --- ---
    MATT: demo se snad daji vsude vypnout, ne? Sony autoradia mam dve a je to vypinaci.
    MARASAN
    MARASAN --- ---
    MATT: demo znam od Sony a jak rikas, totalni hnus. Podpora pro android nevim co je. CD ja vyuziju, delam si empetrojkovy vybery podle toho, kam jedu :o)

Ja koupil muj Kenwood v roce 2013 za 1600, novy typy neznam.
    MATT
    MATT --- ---
    MARASAN: takze naky kenwood-kmm-102ay? ja bych se obesel bez toho cd. co znamena podpora pro android?

zapomel jsem zminit, ze me jeste desne serou ty ruzny demo rezimy, co ty radia mivaj..
    MARASAN
    MARASAN --- ---
    MATT: Ja koupil nejlevnejsi Kenwood s cd a usb a sem nadsenej. Hodne nastaveni zvuku, cte mp3 podle adresaru anebo si muzes vybudovat index na pc,ae to neni pro neotagovany fajly. Radio taky funguje.
    MATT
    MATT --- ---
    tip na nejaky autoradio? staci mp3 z usb/sd karty.
    MATT
    MATT --- ---
    lehce offtopic, ale rozchodil jsem (prekvapive bez problemu) bridge z androida na IR ovladani..

NEW Upgrade Version Broadlink RM Mini 3 Black Bean Smart Home Wifi Universal IR Smart Remote Controller at Banggood
    http://www.banggood.com/...fi-Remote-IR-Controller-Universal-Appliances-Smart-Control-p-1049494.html
    MATT
    MATT --- ---
    New Five Pound Note Playing a 7" Vinyl Single
    https://www.youtube.com/watch?v=0WjOdjkrzMM
    AKA_THE_A
    AKA_THE_A --- ---
    MATT: 1300W tohle dá leda tak jednou na pár ms :P
    MATT
    MATT --- ---
    AKA_THE_A, SGNLR: nejni 1300W na auto trochy moc? ;)
    ty levný autozesíky začínaj snad na pěti dolarech ;)) např
    AKA_THE_A
    AKA_THE_A --- ---
    SGNLR: a nebo to rádio za litr hodit někam jinam (btw nevešlo by se za ten současnej čelní panel?), jemu to bude celkem buřt :D
    Když bude mít dálkový ovládání, můžeš i přepínat blbiny ;-)
    SGNLR
    SGNLR --- ---
    AKA_THE_A: dik.to neni uplne ekonomicky reseni,ale diky:)
    AKA_THE_A
    AKA_THE_A --- ---
    SGNLR: neni nic jednoduššího než koupit zesík alá tohle, starý rádio nechat jen odpojený a k zesíku připojit postarší smartphone či tablet :D
    SGNLR
    SGNLR --- ---
    AKA_THE_A:
    NEVIEM: resim to takto proto, ze mam stary Volvo se specifickym radiem(rozumnej celym tim panelem), ktery neni uplne standardni.jinak bych si koupil radio za litr a neresil jak rikate
    DYSTOPIK: dik.a kdyz jedes po dalnici tak proste porad prelazujes frekvence?
    DYSTOPIK
    DYSTOPIK --- ---
    A funguje to i obstojně jako handsfree. Čekal bych, že ten přenos zvuku je nějak limitovanej bez ohledu na to, jak to vypadá, nebo kolik to stojí. Tak asi zbytečný utrácet za nějakej super typ, kterej bude furt hrát tak nějak podobně. Mě to poslouží dostatečně. Můžu dát poslechnout na vinohradech..

Než jsem to kupoval, tak jsem zjišťoval co a jak, a některý telefony maji vysílač zabudovanej. pak by teda stačila jen nějaká aplikace
    DYSTOPIK
    DYSTOPIK --- ---
    SGNLR: koupil jsem si před časem takovou uplně nejlevnější variantu z asie. stálo to asi 70 kč i s poštovnym (vybral jsem tohle, abych měl v případě potřeby volnej konektor do zapalovače na nějakou navigaci/telefon. Moc se neorientuju v prostoru, tak abych se moc neztrácel). Chytá to trochu takovej hukot, ale neni to nijak hlasitej hukot. jen prostě zvuk neni uplně čistej. Co mi řikal kámoš, tak to je asi u těhle věciček normální, ale vesměs musim říct, že mi to přijde docela v pohodě. Zas tak hroznej zvuk to neni. Předpokládám teda, že ty jiný budou hrát asi stejně, jen to třeba bude pohodlnější co do toho napájení. Řídim v práci většinou starý pekáče. Chápu, že jestli má někdo vyšší audio nároky, tak tim bude pohrdat. mě to přijde mnohem lepší, než furt přelazovat nějaký didžiny, nebo poslouchat posraný reklamy..

Mini Wireless Transmitter 3.5mm In car Music Audio FM Transmitter For iPhone 4 5 6 6S Plus Samsung iPad Car MP3 Transmitter-in FM Transmitters from Automobiles & Motorcycles on Aliexpress.com | Alibaba Group
    https://www.aliexpress.com/...050_10051,searchweb201603_3&btsid=2271d35d-4945-4890-8597-a17c9788f157
    AKA_THE_A
    AKA_THE_A --- ---
    SGNLR: kvalitně žádnej, "FM" rádio ze svýho principu moc kvalitní bejt nemůže :P
    Jádro všech těhle bazmeků je jeden a ten samej analog čip s frekvenční syntézou, nemůžeš od toho čekat zázraky...
    SGNLR
    SGNLR --- ---
    cau.sorry,vim ze to sem uplne nepatri, ale rad bych se zeptal, zda ma nekdo zkusenost s nejakym fm transmiterem do auta, co umi KVALITNE prehrat hudbu z sd/usb/line jackovyho vstupu a idealne funguje i jako bluetooth handsfree.

neco jako toto napriklad

prodava se jich hodne a nevim jaky vybrat.diky!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam