SGNLR: koupil jsem si před časem takovou uplně nejlevnější variantu z asie. stálo to asi 70 kč i s poštovnym (vybral jsem tohle, abych měl v případě potřeby volnej konektor do zapalovače na nějakou navigaci/telefon. Moc se neorientuju v prostoru, tak abych se moc neztrácel). Chytá to trochu takovej hukot, ale neni to nijak hlasitej hukot. jen prostě zvuk neni uplně čistej. Co mi řikal kámoš, tak to je asi u těhle věciček normální, ale vesměs musim říct, že mi to přijde docela v pohodě. Zas tak hroznej zvuk to neni. Předpokládám teda, že ty jiný budou hrát asi stejně, jen to třeba bude pohodlnější co do toho napájení. Řídim v práci většinou starý pekáče. Chápu, že jestli má někdo vyšší audio nároky, tak tim bude pohrdat. mě to přijde mnohem lepší, než furt přelazovat nějaký didžiny, nebo poslouchat posraný reklamy..
Mini Wireless Transmitter 3.5mm In car Music Audio FM Transmitter For iPhone 4 5 6 6S Plus Samsung iPad Car MP3 Transmitter-in FM Transmitters from Automobiles & Motorcycles on Aliexpress.com | Alibaba Group
https://www.aliexpress.com/...050_10051,searchweb201603_3&btsid=2271d35d-4945-4890-8597-a17c9788f157