• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MATTlow-end audio hardware aneb hifi pro normalni smrtelniky - zesiky, monitory, receivery, ...
    GREGI
    GREGI --- ---
    Resim ozvuceni do dilny a super by byl nejaky zesilovac ktery by dokozala hrat zaroven do beden a to same poustel pres bluetooth do sluchatek. Casto nemam sluchatka nasazena a nebavi me neustale prepinani zvuku. Plus kdybych mel subwoofer tak mi to ke zvuku sluchatek prida cititelne basy z venku. Existuje neco takoveho popr de to nejak vyresit? Asi bude problem s bt lagem hadam...
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    CROME: Když mas jenom šásko bez preampu, tak bych se za předzesilovač velmi přimlouval.
    CROME
    CROME --- ---
    Lama dotaz, gramofon bez preampu kdyz pichnu do zvokovky s mic preampem, bude znit nahovno predpokladam, gramofoni preamp je nutnost, je to tak?
    DELLAMORTE
    DELLAMORTE --- ---
    Nevíte jestli se někde v Brně dají poslechnout nějaké lepší soundbary? Dva kamarádi teď shání a v obchodech to na zkoušku nikde nemají.
    C_A_R_D_Y
    C_A_R_D_Y --- ---
    AKA_THE_A: kdo je zvedavej bude brzo tuhej, bacha na to :-D , prej je to nakazlivy...

nic nevydrzi vecne asi tak no, zrovna kdyz nebyl v zatezi, po zapnuti to zaclo horet

nedavaj u takhle drahyho zesilovace pojistky takze to drzela 200A pojistka u baterky tak sem rychle odpojil privod
    AKA_THE_A
    AKA_THE_A --- ---
    C_A_R_D_Y: solidně zlividovaný... co jste s tim dělali? :D
    C_A_R_D_Y
    C_A_R_D_Y --- ---
    Soundstream Reference REF800.4

C_A_R_D_Y
    C_A_R_D_Y --- ---
    HERR_FLICK: diky, domluva super, pavel mi poradil ja nakoupil soucastky zapajel a je hotovo
    HERR_FLICK
    HERR_FLICK --- ---
    C_A_R_D_Y: jezdim k pavlovi do letnan

SHOWUSER | Auto HI-FI club CZ
    http://www.autohificlub.cz/showuser/?id=1906
    C_A_R_D_Y
    C_A_R_D_Y --- ---
    cau je tu nekdo takovej kdo opravuje zesilovace do auta nebo aespon je z oboru a dokazal by poradit nejkaou informaci.predem diky.
    TEDDYBEDDY
    TEDDYBEDDY --- ---
    MARASAN
    MARASAN --- ---
    ja pouzivam
    FiiO D03K TAISHAN - DAC převodník | Alza.cz
    https://www.alza.cz/fiio-d03k-taishan-d419215.htm?o=6
    umi optiku i coax, je ovsem jen stereo, coz mi vyhovuje.
    VOZKA
    VOZKA --- ---
    FUZZSTORTION: Zdar, dlouho jsem to neřešil, takže o aktuální situaci na trhu nemám přehled a konkrétní model nedoporučim, ale kupovat k bednám za osmičku (i když jsou momentálně top z lowendu) DAC za 5-10k je blbost, úplně zbytečnej overkill. Skoro libovolná aktuální externí USB zvukovka (mimo shitů za pár dolarů) nebude co do kvality nijak limitující, a pokud chceš mít jistotu, kup nějakou s asynchronním USB vstupem - což třeba ten DAC Magic 100 je, ale je to overkill, třeba Focusrite Scarlett Solo stojí půlku a rozdíl u těchhle beden těžko poznáš. A vzhledem k tomu, že u Scarlettu cenu určitě zvedaj preampy na vstupech který ty nepotřebuješ předpokládám že určitě existuje i něco levnějšího srovnatelnýho bez nich.
    HERR_FLICK
    HERR_FLICK --- ---
    FUZZSTORTION: v cenovy relaci, umi i bezdratove
    DACMAGIC PLUS UPGRADED!!! LQQK! | eBay
    http://www.ebay.co.uk/...GIC-PLUS-UPGRADED-LQQK-/322540486009?hash=item4b18e93d79:g:QJ0AAOSw7U5Y9BOa
    ENGUMAZ
    ENGUMAZ --- ---
    SKUTRJOHNY: ten odkaz na bedny nefunguje, ale dohledal jsem si je. jsou to aktivní bedny, takže k propojení stačí koupit kabel.
    VOZKA
    VOZKA --- ---
    NEVIEM: nevím co považuješ za střední třídu, asi dej rozpočet?
    S wooferem větším než 6,5" budeš mít u reproduktorů bez zvukovodu na vejškách problém s mizernou frekvenční odezvou mimo osu a dost často okolo výhybky i buďto s frekvenční charakteristikou v ose nebo na vyšších hlasitostech zkreslením. Z tohohle pohledu mi jako zdaleka nejlepší deal u studiovejch monitorů co umí basy přijdou JBL LSR308 který na to +- netrpí a celkově jsou za ty prachy fakt výborný, ale přijde mi to spíš jako best of lowend než střední třída.
    31STITCHES
    31STITCHES --- ---
    NEVIEM: presonus eris, lepší vzít malé + sub
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    TEDDYBEDDY: presne tak priteli, v tomto auditku by to bylo off topic.

A moje poznamka o zahorovani byl špílec v kontextu fenomenu doby, kdy o zahorovani zasvecene hovori majitel kdejakeho srotu, nikoliv vyzva k diskuzi.
    TEDDYBEDDY
    TEDDYBEDDY --- ---
    DOCKINEZ: Ok, ale pak nemá cenu diskutovat schpnost rozeznat kabely a pálený cd, aj. kokotiny, že ne :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam