• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MATTlow-end audio hardware aneb hifi pro normalni smrtelniky - zesiky, monitory, receivery, ...
    ASYMETRIC
    ASYMETRIC --- ---
    MATT: Díky za tip, dám si ho do sledování na bazarech.
    ASYMETRIC
    ASYMETRIC --- ---
    MATT: Tenhle je hezkej. Ale u nás za 25k a v Německu za 20k. To je moc.
    MATT
    MATT --- ---
    ASYMETRIC: sorry, předtim jsem nějak pochopil, že chceš přenosnej reprák a né receiver, jak píšeš.

denon dela docela hezky, ale obavam se, ze do peti tisic se nevejdes.
    Network Music System
    https://www.denon.co.uk/uk/product/compactsystem/networkmusicsystem
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    SAMGARR: to nevim ale můžu to zkusit. obecně si myslím že nebude problem to tam nabastlit.
    SAMGARR
    SAMGARR --- ---
    RAINBOF: v rychlosti jsem to nenasel - umi pulseaudio server?
    AKA_THE_A
    AKA_THE_A --- ---
    RAINBOF: že by se mi přestalo prášit na Rpi 1B :D
    GULAZ
    GULAZ --- ---
    ASYMETRIC: ta Yamaha co budu kupovat umi spotify, ale je 2x drazsi nez chces: https://av-prijimace.heureka.cz/yamaha-rx-v481/specifikace/#section
    ASYMETRIC
    ASYMETRIC --- ---
    To mi bohužel nestačí, protože k tomu potřebuji připojit počítač (Asus Xonar Essence STX) a reproduktory (Heco Interior 80s) Takže spíš něco takového:
    SMSL AD18 80W2 Bluetooth 4.2 HIFI USB DSP Digital Decoding Power Amplifier - Shenzhenaudio.com
    https://www.shenzhenaudio.com/...w2-bluetooth-4-2-hifi-usb-dsp-digital-decoding-power-amplifier.html
    Ale nenašel jsem nic podobného se Spotify. Tedy kromě Denon DRA-100, ale to stojí přes 20.000.
    GANBOY
    GANBOY --- ---
    me teda prijde ze soundlink v porovnani s marshall stockwell hraje jako z kyblu...
    AKA_THE_A
    AKA_THE_A --- ---
    MATT: přidávám se za soundlink... na tu velikost to hraje až překvapivě dobře...
    MATT
    MATT --- ---
    ASYMETRIC: pokud by ti stacilo spotify z mobilu, tak za ty penize bych doporucil Bose Soundlink. Hezky provedeni, hraje fakt paradne, vydrzi na baterce asi 8h.
    ASYMETRIC
    ASYMETRIC --- ---
    Ahoj, chtěl jsem se zeptat, zda existuje nějaký malý stereo receiver s podporou bluetooth a Spotify? Rád bych nahradil svoji vintage Aiwu AA-16H něčím novějším stejných kompaktních rozměrů (21x17x7cm). Nejde mi o špičkový zvuk, potřebuji to na ozvučení počítače a když už by tady byla ta možnost, tak si přes to hrát z mobilu a ze Spotify. Nevadila by mi ani nějaká čínská věc a s nákupem v zahraničí nemám problém. Cena tak do 5000,- Kč. Díky.
    GULAZ
    GULAZ --- ---
    PELDA: to bude zalezet na receiveru. Imho kazdej normalni by to mohl zvladnout, kdyz dokazou "roztahnout" stereo do 5.1, tak proc ne tohle...
    PELDA
    PELDA --- ---
    MATT: ja narazil na to, ze prave tam hrajou ty dialogy a kdyz jsem pustil 5.1 nahravku bez centru, tak nebyly skoro slyset.

BTW da se toto nejak resit? jakoze rict sestave, ze nemam centr a posilat ten zvuk na predni L a P?
    GULAZ
    GULAZ --- ---
    HONCKA: muziku pres to nepojedu. Na to mam repraky u kompu (M-Audio stuiovz monitory), takze defakto jen filmy. A kdyz hudbu, tak jen podkres...

MATT: mam celkem velkej obyvak;)

HONCKA: tak tak

HONCKA: dik, mrknu
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    GULAZ: podivej se jeste na stavebnice od Visatonu
    Visaton Startseite EN
    http://www.visaton.com/en/index.html
    Zvukove je to uplne jina trida za podobny penize
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    MATT: Pokud mas 5.1 zdroj, tak centr je dialogovej reprak a kdyz film ma velkou dynamiku zvuku, tak nemusis dialogy slyset a spicky uz jsou moc nahlas, tak staci vetsinou akorat zesilit centr, dialogy pak uslysis a sousedi nevolaj chlupaty :)
    MATT
    MATT --- ---
    HONCKA: a ma vubec cenu na tyhle domácí kina resit center? imho má vyznam hlavně ve velkejch sálech.
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    GULAZ: neni lepsi se vyprnout na woofer a vzit 5.0 s vetsima reprakama? Ze kdyz basu bude malo, tak jde vzdycky dokoupit, tyhle maly mrchy s wooferem imho budou ok na filmy, ale na muziku to bude podstatne horsi
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam