• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MATTlow-end audio hardware aneb hifi pro normalni smrtelniky - zesiky, monitory, receivery, ...
    INK_FLO
    INK_FLO --- ---
    takovych kopii je hodne, naposledy od Pioneeru, v ramci DJingu tam budou proti Technicsu urcite mezery :-)
    MADCAT
    MADCAT --- ---
    Koukám, že ta Audio Technica vypadá v podstatě stejně jako legendární Technics 1200... je to jenom v tom vzhledu, nebo i ostatní vlastnosti jsou podobný?
    INK_FLO
    INK_FLO --- ---
    MIKLO: v pohodě...ale já jsem si stejně nakonec předzesilovač koupil, protože ten integrovanej prý není nic extra
    MIKLO
    MIKLO --- ---
    INK_FLO: Jo, Pro-ject jsem chtěl původně kupovat, líbí se mi, ale potřebuju předzesilovač, protože to budu našim zapojovat na domácí kino, takže jsem včera koukal právě na tu Audio Technicu, kterou jsi poslal, a přijde mi celkem v pohodě. Nedělá ten předzesilovač žádnej bordel?
    INK_FLO
    INK_FLO --- ---
    MIKLO: je to sice přes, ale od 6200 už začínají Pro-Ject (pokud ti teda sedne jejich design. Me se nelibi, takze jsem vzal v podobne cenove relaci Audio-Technica AT-LP120, kterej ma lepsi recenze, nez treba ty Lenca. Samozrejme si uvedomuju, ze argument s designem je dementni, protoze v te same cenove relaci ten Pro-ject bude o dost dal nez Audio Technica)
    MARASAN
    MARASAN --- ---
    CHORCHE: My mame v kanclu nizsi model - hraje jednim smerem, proste klasickej reprobox - a funguje v pohode asi pul roku. Stala kolem 2500 z Alzy.
    CHORCHE
    CHORCHE --- ---
    CHORCHE: samozrejme mi jde o funkcnost a aby to jelo dele nez 2mesice (viz ta hodnoceni na alze a proc si nekoupim presne tohle, i kdyz by mi to plne vyhovovalo... az na tu poruchovost a nechci posilat do Alzy reklamaci 10kg bedny co mesic)
    CHORCHE
    CHORCHE --- ---
    zdravim
    mam dotaz:

Energy Sistem Tower 8 Bluetooth černý - Reproduktor s rádiem | Alza.cz
    https://www.alza.cz/energy-sistem-tower-8-bluetooth-cerny-d2925503.htm

multi tower - samozrejme cena ve sleve vypada skvele, recenze pak uz moc ne - 2/8 nehralo pri doruceni, 2/8 do 2mesicu
    nejde mi o to, aby to bylo az tak levne, ale zas si nechci kupovat zesik a bedny (proste to nevyuziju/nemam na to sluch) - takze me todle reseni zaujalo

NEMATE NEKDO TIP NA NECO OBDOBNEHO KOLEM 5000,-?
    ocenuji na tom par vlastnosti: 270° (takze nehraje jen ta cast do/u zdi), 100w, dotykac (neni nutne), Bluetooth+usb (radio me nezajima), design

rad bych vykryl svou kuchyn+obyvak 1zarizenim. jelikoz jsem pomerne slusne nahluchly na leve ucho, nebude me trapit vesmes nulove stereo (i kdyz navstevy ho mozna oceni, nebranim se), ale nejaky vykon to mit musi (100w neni podminkou, ale takove ty bedynky o 5w nehledam)

dik za tipy/linky, klidne i posta :)
    GRUPPQ
    GRUPPQ --- ---
    MIKLO: Já kupoval před rokem tohle https://m.heureka.cz/gramofony/lenco-l-3808/

Nemám zatím s čím porovnat, ale zvuk mi přijde dobrej. Pouštím starý desky po rodičích, kde je slyšet rozdíl v kvalitě resp. ohranosti daný placky tak i funglovky.

Mám reciever Onkyo TX-NR 414 a repro Jamo C97.
    MIKLO
    MIKLO --- ---
    Jaký gramofon do 5000,- byste doporučili? (Ideálně na základě osobní zkušenosti)
    MARASAN
    MARASAN --- ---
    BREGALD proste spamuje, o nic nejde.
    AKA_THE_A
    AKA_THE_A --- ---
    MATT: jinými slovy Pi MusicBox a něco jako tohle(netušim jestli je podporovanej) na tom budou s funkcionalitou možná líp :D
    MATT
    MATT --- ---
    AKA_THE_A: pise tam, ze jo (Dálkové ovládání probíhá přes ovládací aplikaci (zdarma) k dispozici jak pro Apple iOS, tak Android.), ale odkaz tam je jen pro apple a na gplay jsem nic nenasel.

trochu podezrivam, ze to je jen AptX receiver a vsechny popsany pridany fce zajistuje az appka..
    AKA_THE_A
    AKA_THE_A --- ---
    BREGALAD: Apka pro droida existuje nebo ne?
    BREGALAD
    BREGALAD --- ---
    Mám pro Vás TIP pokud jde o kvalitní a levné streamování.
    Docela dlouho si ve studiu (HIFIpartner.cz) hraji s malým Advance Acoustic WTX-Microstreamerem.
    Na stránce produktu na mém eshopu k tomu zveřejňuji poznatky.
    Doporučuji vyzkoušet napájet takovýto malý streamer z powerbanky - moc mu to zvukově pomohlo..
    :-)

Advance Acoustic WTX - Microstream
    http://www.hifipartner.cz/bezdratove-systemy/advance-acoustic-wtx-microstream-detail
    TEDDYBEDDY
    TEDDYBEDDY --- ---
    VOZKA: a proto už taky trčíš 10let v lowendu :)
    VOZKA
    VOZKA --- ---
    MARASAN: osobně mám pod stolem array 1024 jednopalcovejch tweeterů pro ultrazvukově rychlej infrazvuk ze kterýho odpadává omítka
    ZVIRATKO
    ZVIRATKO --- ---
    Mam TV co ma Dolby Atmos a rad bych to zprovoznil (na tech internich repracich to fakt neni uplne ono) - staci k tomu pripojit jakejkoliv soundbar co umi prostorovej zvuk, nebo bych mel vybirat zase nejakej co ma Atmos? Predpokladam ze dekodovani muze delat televize?

A tusite jestli soundbar muze byt na policce nad televizi? Asi bych ho mel natocit dolu smerem k divakum, ale jinak by to asi fungovat melo v pohode, ne? Vubec se mi nechce vrtat neco do zdi.
    MARASAN
    MARASAN --- ---
    Dnes uz je holt pod televizi potreba 4x12" misto 1x18" ;-)
    TEDDYBEDDY
    TEDDYBEDDY --- ---
    MATT: Tak určitě. Akorátže "rychlost" basáku je nepřímo úměrná jeho velikosti.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam