• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MATTlow-end audio hardware aneb hifi pro normalni smrtelniky - zesiky, monitory, receivery, ...
    AKA_THE_A
    AKA_THE_A --- ---
    MATT: jinými slovy Pi MusicBox a něco jako tohle(netušim jestli je podporovanej) na tom budou s funkcionalitou možná líp :D
    MATT
    MATT --- ---
    AKA_THE_A: pise tam, ze jo (Dálkové ovládání probíhá přes ovládací aplikaci (zdarma) k dispozici jak pro Apple iOS, tak Android.), ale odkaz tam je jen pro apple a na gplay jsem nic nenasel.

trochu podezrivam, ze to je jen AptX receiver a vsechny popsany pridany fce zajistuje az appka..
    AKA_THE_A
    AKA_THE_A --- ---
    BREGALAD: Apka pro droida existuje nebo ne?
    BREGALAD
    BREGALAD --- ---
    Mám pro Vás TIP pokud jde o kvalitní a levné streamování.
    Docela dlouho si ve studiu (HIFIpartner.cz) hraji s malým Advance Acoustic WTX-Microstreamerem.
    Na stránce produktu na mém eshopu k tomu zveřejňuji poznatky.
    Doporučuji vyzkoušet napájet takovýto malý streamer z powerbanky - moc mu to zvukově pomohlo..
    :-)

Advance Acoustic WTX - Microstream
    http://www.hifipartner.cz/bezdratove-systemy/advance-acoustic-wtx-microstream-detail
    TEDDYBEDDY
    TEDDYBEDDY --- ---
    VOZKA: a proto už taky trčíš 10let v lowendu :)
    VOZKA
    VOZKA --- ---
    MARASAN: osobně mám pod stolem array 1024 jednopalcovejch tweeterů pro ultrazvukově rychlej infrazvuk ze kterýho odpadává omítka
    ZVIRATKO
    ZVIRATKO --- ---
    Mam TV co ma Dolby Atmos a rad bych to zprovoznil (na tech internich repracich to fakt neni uplne ono) - staci k tomu pripojit jakejkoliv soundbar co umi prostorovej zvuk, nebo bych mel vybirat zase nejakej co ma Atmos? Predpokladam ze dekodovani muze delat televize?

A tusite jestli soundbar muze byt na policce nad televizi? Asi bych ho mel natocit dolu smerem k divakum, ale jinak by to asi fungovat melo v pohode, ne? Vubec se mi nechce vrtat neco do zdi.
    MARASAN
    MARASAN --- ---
    Dnes uz je holt pod televizi potreba 4x12" misto 1x18" ;-)
    TEDDYBEDDY
    TEDDYBEDDY --- ---
    MATT: Tak určitě. Akorátže "rychlost" basáku je nepřímo úměrná jeho velikosti.
    MATT
    MATT --- ---
    TEDDYBEDDY: jojo, to bylo dobry kdyz si clovek poustel treba klasickej kontrabas, ale dneska kdyz stejne vsichni poslouchaj trap, je potreba poradne rychlej a sviznej bassak kterej poradne zawobluje... ;)
    TEDDYBEDDY
    TEDDYBEDDY --- ---
    DOCKINEZ: Bez komentáře. Prostě, čím větší basák tím víc adidas. A tahle deviace se přenáší z generace na generaci.
    VOZKA
    VOZKA --- ---
    NEVIEM: Trochu sledujeme, a o ničem v té ceně větším než 5" co by se dalo poslouchat nevíme. Doporučuju celkem jednoznačně JBL LSR305, nic lepšího imo za ty prachy neseženeš.
    BLAF
    BLAF --- ---
    NEVIEM: 6c jsem neslysel, ale 7c hraji za tech par drobnych imho docela slusne
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    GULAZ: promin, já tady v ČR mám kolem sebe tolik kolegů a obchodních partnerů ze Slovenska, že mi to takhle při pátku pomaleji zapaluje.
    GULAZ
    GULAZ --- ---
    DOCKINEZ: vzhledem k tomu, že hovoří po slovensky, tak to bude asi v EURech;)
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    200-300 tisíc Kč? To už bys mohl možná s tímhle dotazem i do Hi-Fi, Teddy by se určitě nechal obměkčit a sice by napůl žertem zamumlal něco o holoprdelnících, ale poradil by dobře :)
    AKA_THE_A
    AKA_THE_A --- ---
    DZON_SON: tim jsem myslel že tohle je případ pro kompletní 100V systém, ne že má k tomu připojovat PC repráčky :P
    DZON_SON
    DZON_SON --- ---
    DELTA9:
    AKA_THE_A: jestli jsou to bezny bdny od kompu tak to zadnej 100V rozvod nebude.
    Posli link nebo napis vyrobce a modl repraku, bz toho se imho nepohnem.
    MATT
    MATT --- ---
    MARASAN: jojo, nebo 4 stary smartfouny ;)
    MARASAN
    MARASAN --- ---
    MARASAN: ono by to slo i bez ethernetu pres nejaky WiFi
    MARASAN
    MARASAN --- ---
    Ja bych tam natahal ethernet, dal tam malej DA modul z AliExpressu, kterej umi prevadet mp3 stream (HTTP?) na analogovej signal a poslal to do bedny.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam