Tak jsem si tu ten
mnou nedávno zmiňovanej receiver nakonec koupil, a asi jsem co se týče zvolené řady udělal dobře, minimálně z toho důvodu, že tento typ ještě má audio line in a out pro připojení tape decku, s čímž novější modely už jaksi nepočítají. Nojo, holt archaická technologie dneska už. Jinak ale teda mám z toho zapojení hlavu jak pátrací balón. TV mám starší, nepodporující ARC, takže zvuk z televize musím vést přes toslink (ještě nevyzkoušeno, nemám ten kabel), čímž ale si obsadím TV/CD vstup, protože jestli to chápu dobře (včera jsem se v tom do noci vrtal), tak TV/CD vstup je jeden, ale můžu si v menu nastavit, jestli se pro něj použije HDMI, optika nebo klasická analog linka. A klasickej CD player, kterej potřebuju připojit taky, budu muset píchnout do něčeho jinýho, třeba do satelitu nebo já nevím čeho, a bude v tom (hlavně pro manželku) hokej. Ach jo :-). Sice se to dá v menu přejmenovat, a na dipleji potom může svítit co chce, ale tlačítka jsou pevně popsaný. A to mám ještě Minixe, DVD player a notebook připojovanej přes HDMI. Ten naštěstí funguje výborně, obraz i zvuk jak víno. A budu moct při sledování filmů vypnout topení, samotnej receiver topí jak lokomotiva, šak když jsem se podíval na zadní panel a uviděl příkon 610 W, tak mě málem omyli :-). No holt filmy jenom v nedělu a ve svátek :-).