JIMYHILL: Já to koupil coby sadu rovnou od Yamahy celý. Většinou k tomu dávali reprosoustavy s označením NS-P20 a NS-P40. U nás už se dají blbě sehnat (asi už prostě vycházející modely, nevím). Ale třeba na Amazonu by je ještě mohli mít.
Na klasické ozvučení pokoje cca 5x5 metrů je to naprosto dostačující (obzvláště pokud je to nějakej panelák nebo podobný). I na slabší hlasitosti je to dobře poslouchatelný a zvuk se nijak neutápí.
Ostatní je trochu věc asi vkusu a naposlouchanosti odjinud. Já třeba mám výhrady u několika oblíbených kytarovek, že bych čekal trochu víc syrový zvuk. Sice někde slyším zvuky a nástroje co jsem předtím neslyšel, ale některé skladby mi příjdou že to trochu "změkčí". Nevím jak to říct, snad je to pochopitelné. Na druhou stranu třeba kolega, co už si nepustí snad nic jiného než FLAC si to byl poslechnou, byl docela unešen a na nic podobného si nestěžoval. Během dvou týdnů si to šel objednat taky.
Bohužel ale s ničím dražším a případně lepším poradit nemůžu. Říkám jenom jak jsem koupil já a je to pro mě vyhovující, ale samozřejmě je to taková začáteční edice a audiofilové by nad tím nejspíš ohrnuli nos.