• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MATTlow-end audio hardware aneb hifi pro normalni smrtelniky - zesiky, monitory, receivery, ...
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    olol :)
    SVANC
    SVANC --- ---
    Dostaly se mi do ruky bedýnky od starší minivěže Aiwa, na první pohled člověk vidí cca osmipalcovej basák, takže předpoklad, že jde o dvoupásmo. Pak si říkám, jak je možný, že to hraje až tak moc blbě... :D
    SAMGARR
    SAMGARR --- ---
    Vypada to, ze moje repro Kurzweil KS40A se odporouceli do vecnych lovist. Napada nekoho nejaka alternativa okolo 2500 Kc, idealne s integrovanym DAC?
    ASYMETRIC
    ASYMETRIC --- ---
    PELDA: do šesti tisíc.
    SAMGARR
    SAMGARR --- ---
    PELDA: a co je to zac? mozna bych mel zajem
    PELDA
    PELDA --- ---
    ASYMETRIC: Kolik na to máš? Mám doma dva navíc (jeden bez digitálu teda), ale není to úplně low end.
    ASYMETRIC
    ASYMETRIC --- ---
    Ahoj,
    neměli byste tip na stereo zesilovač s minimálně dvěma analogovými vstupy (jeden na gramec) a minimálně jedním digitálem? Nic víc nemusí umět. Žádné radio, bluetooth, nic. A ještě – kompaktní rozměry. Nový nebo starší model. Díky.
    DAVE_PAGE
    DAVE_PAGE --- ---
    SN0008102070570: jakmile u repraku najdes podezrele dobrou cenu, tak je to tutove za jeden kus a do kosiku nedas lichej pocet ;)
    HERR_FLICK
    HERR_FLICK --- ---
    SN0008102070570: cena 500eur je za kus, par tam stoji 998 zejo
    Nejlevnejc jsou od mistniho prodejce sluchatek id ADAM za 19kkc par, muzes si js rovnou na jiznim kraji prahy asi i poslechnout jesli je jeste prodava
    SPIKE411
    SPIKE411 --- ---
    MADCAT
    MADCAT --- ---
    GRUPPQ: Pro jistotu se zeptám - to Onkyo v ČR opravuje kdo? Oficiálně? Asi se nic neděje zatím, ale občas mě ten můj AVR trochu překvapí, včera například tím, že nechtěl pustit zvuk přes HDMI thru z připojenýho Bluray přehrávače, pomohlo až zapnout / vypnout, pak to šlo. A nedávno jsem furt přemýšlel co mám kde blbě nastavený, že mi AVR nechce zobrazit menu na TV... a pomohlo až vytáhnout to ze zásuvky. Tak doufám, že to není předzvěst nějakých potíží, ale že to jsou běžný řekněme provozní mouchy, který u takto složitých zařízení se prostě vyskytujou. Jinak všechno funguje normálně..
    TLOUDEV
    TLOUDEV --- ---
    zdar, shanim zavazicka na starej gramec TESLA NC450, nemate nekdo? zpravy, dik moc
    SPIKE411
    SPIKE411 --- ---
    MARASAN: Asi je tam tlumič, kterej to převede zpátky na linkovou úroveň. ;)

(Fskutečnosti nevím, jak přesně je to zkonstruované; v životě jsem tenhle typ připojení nevyužil.)
    MARASAN
    MARASAN --- ---
    SPIKE411: jakoze v tom subu je nejaka laditelna vyhybka na silovej signal?
    SPIKE411
    SPIKE411 --- ---
    SVANC: Proto jsem se radši podíval do manuálu (protože mi to přišlo divný, pár zesíků pro subwoofery jsem v ruce měl a speaker level in je celkem běžnej). :)
    SVANC
    SVANC --- ---
    SPIKE411: Máš pravdu, na tom mém obrázku ten nápis, resp. to podstatné IN není vidět, což mě zmátlo. Ok, takže zesík pro satelity se nekoná :)
    SPIKE411
    SPIKE411 --- ---
    Myslím že ne, Time. :)

SPIKE411
    SPIKE411 --- ---
    SVANC: Myslíš ty Speaker level in svorky vlevo nahoře?
    SVANC
    SVANC --- ---
    SPIKE411: Zesík pro satelity je vestavěný, vlevo nahoře jsou svorky pro jejich reprokabely. Knoflíky na subu regulují pouze jeho vlastnosti, celková hlasitost je dána úrovní signálu na svorkách Line in Left Right.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam