• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MATTlow-end audio hardware aneb hifi pro normalni smrtelniky - zesiky, monitory, receivery, ...
    TEDDYBEDDY
    TEDDYBEDDY --- ---
    ESELVIRA: Dobrej brand, akorát překonaná konstrukce. Jestli nutně nepotřebuješ automatiku, tak tento je rozhodně lepší https://gramofony.heureka.cz/rega-rp-1/#
    ESELVIRA
    ESELVIRA --- ---
    Specifikace THORENS TD-190-2 - Heureka.cz
    https://gramofony.heureka.cz/thorens-td-190-2/specifikace/#
    Máte někdo zkušenosti?
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    u tehle veci se stejne nekdo musi bavit, kdyz to navrhuje :)
    SVANC
    SVANC --- ---
    VOZKA: Tak to je ještě o chlup větší hardcore, než tenhle "2 WAY SPEAKER SYSTEM", kde se design snaží navodit dojem páskového reproduktoru. Tam mě zase překvapilo, že po přiložení ucha k výškáči nebylo slyšet prakticky nic. Po sundání přední stěny jsem zjistil, že jako výškáč je tam tahle piezo "membrána", zapojená bez jakéhokoli dalšího prvku paralelně k basáku :D

VOZKA
    VOZKA --- ---
    SVANC: Hodně slušný, to je podobně daleko jako tyhle logitechy:

ROENICK
    ROENICK --- ---
    olol :)
    SVANC
    SVANC --- ---
    Dostaly se mi do ruky bedýnky od starší minivěže Aiwa, na první pohled člověk vidí cca osmipalcovej basák, takže předpoklad, že jde o dvoupásmo. Pak si říkám, jak je možný, že to hraje až tak moc blbě... :D
    SAMGARR
    SAMGARR --- ---
    Vypada to, ze moje repro Kurzweil KS40A se odporouceli do vecnych lovist. Napada nekoho nejaka alternativa okolo 2500 Kc, idealne s integrovanym DAC?
    ASYMETRIC
    ASYMETRIC --- ---
    PELDA: do šesti tisíc.
    SAMGARR
    SAMGARR --- ---
    PELDA: a co je to zac? mozna bych mel zajem
    PELDA
    PELDA --- ---
    ASYMETRIC: Kolik na to máš? Mám doma dva navíc (jeden bez digitálu teda), ale není to úplně low end.
    ASYMETRIC
    ASYMETRIC --- ---
    Ahoj,
    neměli byste tip na stereo zesilovač s minimálně dvěma analogovými vstupy (jeden na gramec) a minimálně jedním digitálem? Nic víc nemusí umět. Žádné radio, bluetooth, nic. A ještě – kompaktní rozměry. Nový nebo starší model. Díky.
    DAVE_PAGE
    DAVE_PAGE --- ---
    SN0008102070570: jakmile u repraku najdes podezrele dobrou cenu, tak je to tutove za jeden kus a do kosiku nedas lichej pocet ;)
    HERR_FLICK
    HERR_FLICK --- ---
    SN0008102070570: cena 500eur je za kus, par tam stoji 998 zejo
    Nejlevnejc jsou od mistniho prodejce sluchatek id ADAM za 19kkc par, muzes si js rovnou na jiznim kraji prahy asi i poslechnout jesli je jeste prodava
    SPIKE411
    SPIKE411 --- ---
    MADCAT
    MADCAT --- ---
    GRUPPQ: Pro jistotu se zeptám - to Onkyo v ČR opravuje kdo? Oficiálně? Asi se nic neděje zatím, ale občas mě ten můj AVR trochu překvapí, včera například tím, že nechtěl pustit zvuk přes HDMI thru z připojenýho Bluray přehrávače, pomohlo až zapnout / vypnout, pak to šlo. A nedávno jsem furt přemýšlel co mám kde blbě nastavený, že mi AVR nechce zobrazit menu na TV... a pomohlo až vytáhnout to ze zásuvky. Tak doufám, že to není předzvěst nějakých potíží, ale že to jsou běžný řekněme provozní mouchy, který u takto složitých zařízení se prostě vyskytujou. Jinak všechno funguje normálně..
    TLOUDEV
    TLOUDEV --- ---
    zdar, shanim zavazicka na starej gramec TESLA NC450, nemate nekdo? zpravy, dik moc
    SPIKE411
    SPIKE411 --- ---
    MARASAN: Asi je tam tlumič, kterej to převede zpátky na linkovou úroveň. ;)

(Fskutečnosti nevím, jak přesně je to zkonstruované; v životě jsem tenhle typ připojení nevyužil.)
    MARASAN
    MARASAN --- ---
    SPIKE411: jakoze v tom subu je nejaka laditelna vyhybka na silovej signal?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam