• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MATTlow-end audio hardware aneb hifi pro normalni smrtelniky - zesiky, monitory, receivery, ...
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    KOUMAK: ono to zase tak malý není, jinak asi záleží na hlasitosti, já jsem celkem ohleduplnej k sousedům, tak to nějak moc nekotlím, woofer by možná tomu tročku pomohl, ale nejsem ochotnej za to vytopit 20k
    KOUMAK
    KOUMAK --- ---
    HONCKA: Zajímavé, u soundbaru jsem počítal automaticky s velkým rozměrem nebo subwooferem, většinou dneska bezdrátově. Říkáš, že za cca 15k to hraje líp jak Quadral Quintas? To je divné...To je divné... a beru.. :-)
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    KOUMAK: mám sonos playbar, zatím max spokojenost, subjektivně to hraje líp, než quadral quintas s receiverem, co jsem měl před tím. Hlavní duvod, proč jsem tohle vybral byl, že jako imho jedinej soundbar má možnost montáže u stropu (montoval jsem to na kryt plátna)
    KOUMAK
    KOUMAK --- ---
    JOPS: Díky, přesně takhle lidsky popsanou zkušenost jsem očekával. :-) super...
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    KURVADRAT
    KURVADRAT --- ---
    ROENICK: To fakt vypada na studenak. Pro zrucneho a zkuseneho cloveka by oprava mela byt dost jednoducha proletovanim kontaktu konektor-deska. Je ale taky mozny, ze je ulomene neco primo v konektoru, ale i pak nemusi byt oprava slozita.
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    trochu me zacina zlobit receiver, Denon 2809... obcas nehraje jedna nebo druha predni bedna (hlavne jedna), pokud zatlacim zezadu na terminaly tak zacne fungovat - zrejme nejakej kontakt. Myslite ze je to opravitelny doma nekym sikovnym (mam kamose) nebo radsi servis? mam tam bananky, vypadaj ok, terminály taky
    JOPS
    JOPS --- ---
    KOUMAK: uff, nedokazu posoudit, ale kdyz v Dark knight, vyletelo Batmana vznasedlo do vzduchu, tak jsem mel pocit, ze kreslo do vzduchu leti taky :))

ja mam asi podobny pudorys co ty. A kdyz prisel bracha a hral nejakou hru, tak rika, ty vole co to mas s kreslem ? Rikam co mam s kreslem ? Mi nejak vibruje pod prdeli. Rikam jo panacku, ty jsi jeste jinej subwoofer nez ten k PC bednickam neslysel vid :)
    KOUMAK
    KOUMAK --- ---
    BREGALAD: Díky za radu (škoda, že to SVS nedělá v jiné barvě než černé, potřeboval bych něco přírodního) Tak si říkám, jestli jsem od tebe nekupoval ty Wharfdale 220 v Dolních Břežanech. Volil jsem mezi Xavian Bonbonus a Wharfdae 220 právě, ale přestěhovali jste se. :-)

JOPS: Taky díky, nebude na 4x7 (hraní jen v jedné půlce) ten Heco slabej???
    JOPS
    JOPS --- ---
    KOUMAK: cus, mam asi 3/4 roku Heco Aurora Sub 30A. Hele, vrni to :) nedokazu moc porovnat s jinyma. Ze zacatku jsem trochu resil problem, proc to neduni, az jsem prisel na to, ze hlasitost byla moc nizko :))
    BREGALAD
    BREGALAD --- ---
    Přírodní barvu dřeva mají suby od AQčka. Špičková robotická truhlárna, pájení zesilovače z bodu do bodu. SVS to není, ale také hezký kousek nábytku.
    BREGALAD
    BREGALAD --- ---
    Subwoofer ze zkušenosti - SVS 1000 (SB je bez bassreflexu a PB s bassreflexem).
    To PBcko je fakt moc hezký. Mám na eshopu (hifipartner.cz). Jsou skladem..
    PB3000 stejné značky získalo EISU.
    Ne - jako fakt jsou hezký, dobře konstruovaný a dá se ladit hlasitost, horní frekvence, ale i fáze a to plynule. Umí i zapínat triggerem.
    Modely 2000Pro jsou už dražší, ale ty se ladí přes BT přes aplikaci, která je hodně povedená.
    KOUMAK
    KOUMAK --- ---
    Dám to i sem... :-)
    ALL: doporučte mi prosím subwoofer do cca 20k k sestavě Denon AVR-1509, Canton Karat 920DC (regálovky), optický dig. vsup. Děkuji.
    Požadavek od drahé polovičky je přírodní barva dřeva :-)
    Zatím se mi líbí Cabasse Orion MC170 Natural Oak
    ADM
    ADM --- ---
    MVEK: na mym TEAC vtuner taky jede (vlastni playlist z http://teac.vtuner.com), uz me parkarat napadlo, ze to asi nebude sluzba nadosmrti, a ja ten hardware hodlam provozovat jeste peknou radku let.
    v nejhorsim pripade to tam budu posilat pres airplay, na hlavnim audio systemu mam online radia prehravany v mpd, kteryho muzu zmenit vystup na ten teac
    KOUMAK
    KOUMAK --- ---
    S_TU_DN_A: Dík za reakci, ale soundbar za 7k??? To není podle mě tak správná cesta. Začal bych tak okolo 20k a spíše víc, aby to "slušně" hrálo. Zatím to řeším a analyzuji situaci a není to dobrý, začínám pokoukávat po Bang & Olufsen a nebo Sennheiser. První nedostižnej, ale ten druhej je "jen" za 65k :-) Takže zpět na zem a jdu analyzovat dál... :-) (analyzovat = toužit)
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    za me taky soundbar nebrat...
    S_TU_DN_A
    S_TU_DN_A --- ---
    KOUMAK: nevím jaky soundbar hledáš, ja zkusil bose asi za 7K a teda jako nic moc. spíš nic než moc. po zkušenostech z klasickými BT repraky co hrají na svou velikost opravdu dobře, bylo tohle zklamaní.
    MAJA
    MAJA --- ---
    hnidopišský poslech a hledání chyb u jinak vyhovující aparatury vede často k "nutnému" upgradu ... posiluje GAS :-))
    MADCAT
    MADCAT --- ---
    MARASAN: Asi se na to spíš vykašlu, radši :-) po chvíli dalšího hraní si s tím a přepínání impedance jsem už jakejkoliv rozdíl asi přestal slyšet, takže buď jsem z toho zblbl, nebo to všechno bylo jenom v mojí hlavě... každopádně děckám to radši nesvěřím - zábava by to sice určitě byla, hlavně pro ně, ale já bych pak zešedivěl až bych zjistil co všechno rozštelovaly :-)
    MARASAN
    MARASAN --- ---
    MADCAT: doporucuju blind test, ted v dobe kovidu s manzelkou nebo detma aspon chvilkova zabava, ne? :-)
    MADCAT
    MADCAT --- ---
    Projeví se nějak na zvuku když přepnu impedanci na receiveru z 6 na 4 ohmy? Jsem to jen tak ze srandy zkusil, doteď jsem měl těch 6, protože bedny dle popisu jsou osmiohmový, a možná se mi to jenom zdá, ale mám takovej pocit, že to po přepnutí na ty 4 ohmy má takový trochu plnější basy. I když teda nevidím moc důvod proč by to tak mělo být...? Může to tak být, nebo mám halucinace? AVR je Onkyo TX-NR609, bedny Pure Acoustics Queen.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam