Má tu někdo trochu potuchy jak funguje zpracování vícekanálovýho signálu v AVR, pakliže ten má k dispozici pouze dvě bedny, tzn. je provozován v režimu 2.0 (stereo)? Jde mi o to že když do toho pustím nějakej ten dts nebo DD+ signál, tak jestli to ty kanály, který to vlastně nemůže přehrát, prostě zahodí, nebo podle nějakýho algoritmu rozdělí mezi ty dva existující, aby to trochu kompenzoval..? Matně si vybavuju, že mi to ve filmu hrálo trochu líp když jsem fakt nechal decoding toho vícekanálovýho signálu na AVR, protože třeba efektovej kanál to v nějakým poměru "rozpustilo" do toho sterea, ale nemám to teď už jak ověřit, protože mi včera AVR zřejmě umřel (klasickej a známej problém Onkyo HDMI desek). Tudíž, a proto se na to taky ptám, přemýšlím o náhradě, ovšem za receiver pouze 2.0 s HDMI vstupama, kterej si už ovšem neporadí s vícekanálovým zvukem na vstupu, tudíž budu muset kodi a další zdroje nastavit tak, aby k dekódování na 2.0 docházelo už předtím. A trochu trnu aby tím třeba trochu neutrpěl zvuk z filmů, i když na druhou stranu su si celkem jistej, že hudba, kterou taky dost poslouchám, by měla být na takovýmto zařízení mnohem lepší. Tak pokud k tomu bude někdo něco mít, tak budu rád, dík.