UMIAKI:
ZVIRATKO: Já to možná vezmu od začátku... :)
Původní plán byl připojit k televizi něco co bude líp hrát a při pouštění filmů (VOD přes Chromecast, Blueray z PS5) tomu bude rozumět, nemám k televizi žádný další reproduktor. Pokud by se na to dala posílat hudba přes Spotify apod. napřímo, bez zapínání televize, tak je to milý bonus, protože to je u nás vlastně nejčastější využití televize.
Při kontrole televize jsem zjistil že mám tři HDMI a všechna obsazená (Switch, Chromecast, PS5), můžu něco z toho vypojit, přepojovat, ale úplně se mi do toho nechce.
Při zkoumání jsem nejdřív koukal na soundbary od Samsungu, a pak narazil na ty Sonosy. On by i stačil ten Ray, ale přišlo mi jestli už nenastanou situace kdy přestane stačit kvůli hlasitosti (ale připojuje se jenom digitalem). Pak jsem si říkal vezmu Beam, to už má reproduktory na tři pásma, takže by to nemuselo mít problém a pořád je to relativně kompaktní. Ten KEF mě pak napadl protože ho chci už dlouho do knihovny na audio.
UMIAKI: to mě taky napadlo, ale vlastně místa zase tolik nemám. A jak to máš zapojené a jaký máš receiver? Konzole apod by se připojili do receiveru a ten pak jedním HDMI do TV?