• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MATTlow-end audio hardware aneb hifi pro normalni smrtelniky - zesiky, monitory, receivery, ...
    SAMGARR
    SAMGARR --- ---
    CUKI: potrebuju opravdu dedikovane zarizeni s minimem dalsich funkci
    CUKI
    CUKI --- ---
    SAMGARR: starej mobil?
    SAMGARR
    SAMGARR --- ---
    Mel by nekdo tip na prenosny mp3 prehravac s usb-c a alespon 10h vydrzi prehravani? Do 500 Kc idealne. Aliexpress jsem projel, budu rad za osobni zkusenost.
    WALEEK
    WALEEK --- ---
    VOYAGER76: Bud poridit Molex konektory 2x2. Alespon se to tvari jako Molex. Nebo ten stavajici kabel riznout a mezi zbyle casti nacpat kus jinyho kabelu o minimalne stejnym prurezu tak, aby si zachoval ty konektory.
    VOYAGER76
    VOYAGER76 --- ---
    Ahoj, koupil jsem si Cerwin-Vega XD5 a potreboval bych trochu delsi kabel, ktery oba repraky propojuje... (viz foto). Netusite, jestli se da sehnat, pripadne kde? Diky moc

HOWKING
    HOWKING --- ---
    Umřel mi Marantz SR4002. Měl dvě pro mě nepostradatelné funkce. Bi-Amping a AC outlet (spínané napájení 220V pro další elektroniku). Jde dnes sehnat něco co má tyto dvě pro mě nepostradatelné funkce?
    CHINOXR
    CHINOXR --- ---
    MATT: kazdopadne tohle si nekam pro jistotu ulozim, diky
    CHINOXR
    CHINOXR --- ---
    MATT: vedle mi nekdo doporucil ikeacky sonosy , bude to asi nejmensi zlo, nez resit nejakej multisystem, kabely atd atd, uvidim jak se kamos na to rozhodne
    MATT
    MATT --- ---
    CHINOXR: chat gpt mi doporucil receivery Marantz SR5015, Onkyo TX-NR696 nebo Denon AVR-X2700H, ze maj multiroom funkce..
    CHINOXR
    CHINOXR --- ---
    MATT: no spis i hlasitost
    MATT
    MATT --- ---
    CHINOXR: ty chces aby to melo oddeleny ovladani hlasitosti nebo staci channel A/B on/off?
    CHINOXR
    CHINOXR --- ---
    MARASAN: no vidim tam problem v tech zonach, to uz nebude moc prca najit krom specializanejch veci
    MARASAN
    MARASAN --- ---
    CHINOXR: tohle uz dnes umi kdejakej av receiver. MUDr. ma spoustu penez, tak treba Marantz ;-)
    CHINOXR
    CHINOXR --- ---
    Zdravim, nez se pustim do velkyho (v mym OCD pripade hodne velkyho) product divingu , nema tady nekdo tip na system do ordinace, ktery bude umet moderni formaty (DAB, Spotify, netradio atd) , nezavisly na PC ... s tim ze by to melo umet 4 repraky separatne ovladatelny? (pro dve mistnosti)

diky moc
    SPIKE411
    SPIKE411 --- ---
    https://www.raspberrypi.com/news/upcycle-a-sonos-play1/

Třeba když koupíte starý bazarový Sonos…
    CUKI
    CUKI --- ---
    nakonec jsem vzal na doporučení na zkoušku dva tyhle: https://www.lidl.cz/p/silvercrest-reproduktor-bluetooth-sound-mini/p100358957.

Včera jsem vyzkoušel jejich IPčko když mi v lijáku uplavali ze střechy. Hraje to obstojně a do dílny dám něco kvalitnějšího.
    S_TU_DN_A
    S_TU_DN_A --- ---
    CUKI: nechceš tohle? https://auto.bazos.cz/inzerat/185549008/car-audio-hifi-zesilovac-tuba-reproduktory-kabelaz-etc.php

na stavbu klidne taky, když budeš parkovat do 100m :)
    MATT
    MATT --- ---
    CUKI: co nejakej bluetooth reprak? jednu dobu vsichni doporucovali BOSE SoundLink
    CUKI
    CUKI --- ---
    SATOO: To je na můj vkus do auta dost velký a není to stereo. Druhá věc je že je to dělaný na napájení pomocí acu neboze sítě. To je v autě taky dost na prd.

Když jsem na stavbě tak pouštím věci z auta, ale tohle by bylo lepší protože by to mohlo být blíž nemuselo by to být tak nahlas. Jo radio tam být může to je dobrá výhoda, kvalitativně mi stačí zvuk co mám v autě.
    CUKI
    CUKI --- ---
    Hledám nějaké BT stereo do dodávky místo původního ozvučení, ale i na stavbu.
    Napájení 12V nebo lépe i USB-C. Ideálně stereo tedy nějaké to TWS. Jack 3,5 výhodou nikoli nutně podmínkou. Výdrž na accu cca 5+h samo čím více tím lépe.

Hlasitost a zesilovač by měl spolehlivě přehlušit hlučnější dodávku, nebo někde venku kde je trochu šrumec, ale zase nic extra. Nějaké lepší IPčko se hodí.

Převážně poslech audioknih na cestě a nějaká ta kytarová hudba.

Nehledám nic extra, ale nechci nějaké chrastítko.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam