• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MATTlow-end audio hardware aneb hifi pro normalni smrtelniky - zesiky, monitory, receivery, ...
    CUKI
    CUKI --- ---
    SAMGARR: Pak budeš muset zvýšit budget. Dedikovné zařízení s minimem f-cí bude mnohem dražší protože se to nejede masově jako telefony.

Výrobně nic nestojí, ale musí se zaplatit vývoj.
    SAMGARR
    SAMGARR --- ---
    CUKI: potrebuju opravdu dedikovane zarizeni s minimem dalsich funkci
    CUKI
    CUKI --- ---
    SAMGARR: starej mobil?
    SAMGARR
    SAMGARR --- ---
    Mel by nekdo tip na prenosny mp3 prehravac s usb-c a alespon 10h vydrzi prehravani? Do 500 Kc idealne. Aliexpress jsem projel, budu rad za osobni zkusenost.
    WALEEK
    WALEEK --- ---
    VOYAGER76: Bud poridit Molex konektory 2x2. Alespon se to tvari jako Molex. Nebo ten stavajici kabel riznout a mezi zbyle casti nacpat kus jinyho kabelu o minimalne stejnym prurezu tak, aby si zachoval ty konektory.
    VOYAGER76
    VOYAGER76 --- ---
    Ahoj, koupil jsem si Cerwin-Vega XD5 a potreboval bych trochu delsi kabel, ktery oba repraky propojuje... (viz foto). Netusite, jestli se da sehnat, pripadne kde? Diky moc

HOWKING
    HOWKING --- ---
    Umřel mi Marantz SR4002. Měl dvě pro mě nepostradatelné funkce. Bi-Amping a AC outlet (spínané napájení 220V pro další elektroniku). Jde dnes sehnat něco co má tyto dvě pro mě nepostradatelné funkce?
    CHINOXR
    CHINOXR --- ---
    MATT: kazdopadne tohle si nekam pro jistotu ulozim, diky
    CHINOXR
    CHINOXR --- ---
    MATT: vedle mi nekdo doporucil ikeacky sonosy , bude to asi nejmensi zlo, nez resit nejakej multisystem, kabely atd atd, uvidim jak se kamos na to rozhodne
    MATT
    MATT --- ---
    CHINOXR: chat gpt mi doporucil receivery Marantz SR5015, Onkyo TX-NR696 nebo Denon AVR-X2700H, ze maj multiroom funkce..
    CHINOXR
    CHINOXR --- ---
    MATT: no spis i hlasitost
    MATT
    MATT --- ---
    CHINOXR: ty chces aby to melo oddeleny ovladani hlasitosti nebo staci channel A/B on/off?
    CHINOXR
    CHINOXR --- ---
    MARASAN: no vidim tam problem v tech zonach, to uz nebude moc prca najit krom specializanejch veci
    MARASAN
    MARASAN --- ---
    CHINOXR: tohle uz dnes umi kdejakej av receiver. MUDr. ma spoustu penez, tak treba Marantz ;-)
    CHINOXR
    CHINOXR --- ---
    Zdravim, nez se pustim do velkyho (v mym OCD pripade hodne velkyho) product divingu , nema tady nekdo tip na system do ordinace, ktery bude umet moderni formaty (DAB, Spotify, netradio atd) , nezavisly na PC ... s tim ze by to melo umet 4 repraky separatne ovladatelny? (pro dve mistnosti)

diky moc
    SPIKE411
    SPIKE411 --- ---
    https://www.raspberrypi.com/news/upcycle-a-sonos-play1/

Třeba když koupíte starý bazarový Sonos…
    CUKI
    CUKI --- ---
    nakonec jsem vzal na doporučení na zkoušku dva tyhle: https://www.lidl.cz/p/silvercrest-reproduktor-bluetooth-sound-mini/p100358957.

Včera jsem vyzkoušel jejich IPčko když mi v lijáku uplavali ze střechy. Hraje to obstojně a do dílny dám něco kvalitnějšího.
    S_TU_DN_A
    S_TU_DN_A --- ---
    CUKI: nechceš tohle? https://auto.bazos.cz/inzerat/185549008/car-audio-hifi-zesilovac-tuba-reproduktory-kabelaz-etc.php

na stavbu klidne taky, když budeš parkovat do 100m :)
    MATT
    MATT --- ---
    CUKI: co nejakej bluetooth reprak? jednu dobu vsichni doporucovali BOSE SoundLink
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam