• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MATTlow-end audio hardware aneb hifi pro normalni smrtelniky - zesiky, monitory, receivery, ...
    DAVE_PAGE
    DAVE_PAGE --- ---
    UMIAKI: tykon? Tam jsem je kupoval ja. A borec mi ten zesilovac pripojil na bedny za bratru asi pul mega, aby mi ukazal, ze to hraje ;)
    UMIAKI
    UMIAKI --- ---
    DAVE_PAGE: To je ale naprosto boží! Od tohohle pána mám dokonce ty repráky! Byl jsem u něj v poslechovém studiu a po jedné zkušenosti s arogancí jiného hifi studia to byla moc příjemná zkušenost :-)
    DAVE_PAGE
    DAVE_PAGE --- ---
    UMIAKI: par let mam doma tento zesilovac (cca 5000kc): https://www.hifistereo.cz/produkty/zesilovace/tangent-ampster-bt-ii/12207.html
    Hraje ok, je spolehlivej, pripadne umi i BT.
    ESTEN
    ESTEN --- ---
    VOZKA: uz jen 4 670
    UMIAKI
    UMIAKI --- ---
    Ahoj, zdá se, že se mi rozbil náš receiver Denon Cara (S-5BD) - po zapnutí, projde na navolený mode, např. Stereo a pak klikne a sám se vypne do standby. Není k němu nic připojeného, žádný reprák, ani vstupní zařízení. Je to nějaká známá chyba?

No a pokud to nepůjde spravit, napadá váš nějaký ideálně slim zesilovač, co umí optické připojení v hodne budget variantě? Mám sloupky Triangle Borea BR-07. Dík.
    VOZKA
    VOZKA --- ---
    Kytary.cz už začaly s black friday slevami a ještě do půlnoci prodávají aktivní monitory Kali LP-8 za 3 840 Kč za kus, sleva z 5 490. Náhodou jsem na to narazil, za tuhle cenu jsou to bedny s možná nejlepším poměrem cena/kvalita na trhu.
    UMIAKI
    UMIAKI --- ---
    ASYMETRIC: Denon RCD-N10 nebo Panasonic PMX802
    ASYMETRIC
    ASYMETRIC --- ---
    MARASAN: To je bohužel nepoužitelné, jelikož nemá internetovou konektivitu.
    MARASAN
    MARASAN --- ---
    ASYMETRIC: DENON RCD-M41DAB
    ASYMETRIC
    ASYMETRIC --- ---
    Neměl by někdo tip na něco podobného (i velikostně!) jako je toto: Imperial DABMAN i310CD (https://www.conrad.cz/cs/p/imperial-dabman-i310-cd-stereo-system-internetove-radio-dab-fm-cd-bluetooth-dlna-nfc-vc-dalkoveho-ovladani-s-d-2898985.html) od nějaké alespoň trochu slušné značky? Vím o Onkyu r-n855, ale to už dávno nemá podporu a u Chromecastu je asi 20 verzí pozadu, vím o Panasonicu SC-PMX802E, ale tam zas nejde procházet adresáře z místní sítě přímo na zařízení a musí se používat strašidelná aplikace a nechci abych dětem kvůli rádiu musel dát mobil.

Imperial seženu kolem 140 EUR, za něco lepšího bych byl ochoten dát tak do 300 EUR bez reproduktorů. Díky za tipy.
    SAMGARR
    SAMGARR --- ---
    SAMGARR: Placnul jsem se pres kapsu, vyuzil slevu na postovny na Amazonu a koupil AGPTEK A02S za zhruba 520 Kc. Je to opravdu maly a tenky prehravac, zpracovani, zvuk i displej odpovidajici cene. Ovladani je trochu nelogicke, hlasitost nema dedikovana tlacitka, ale pro moje ucely to nevadi. Vydrz na jedno nabiti je cca 28 hodin prehravani na polovicni hlasitost, inzerujou tusim 70. USB-C je pomale (kopirovani cca 2MB/s), ale aspon ze je.
    MATT
    MATT --- ---
    ZVIRATKO: napsal jsem (priznavam pitomejma anglicizmama), ze nahodne vybrane udaje, ktere jsem kontroloval, sedely.
    ZVIRATKO
    ZVIRATKO --- ---
    MATT: zamyslel, ty tvrdis ze je to factcheck... :)
    MATT
    MATT --- ---
    ZVIRATKO: takze jsi jen kverulant, kterej se nezamyslel ani nad prvni vetou. ok
    ZVIRATKO
    ZVIRATKO --- ---
    MATT: ja to kontrolovat nebudu, zkontroloval jsi to ty? :)
    MATT
    MATT --- ---
    ZVIRATKO: u kteryho to nesedi?
    ZVIRATKO
    ZVIRATKO --- ---
    MATT: chtel jsi odpoved s USB-C portem a aspon 10 hodinama, tak to ke vsem prehravacum dalo aspon takovy cisla a napsalo, ze maj USB-C...
    MATT
    MATT --- ---
    SAMGARR: vim ze halucinuje, ale random factcheck ty udaje potvrzuje ;)

hello i need sudgestion for dedicated mp3 player with usb-c port and uptime 10h at least.

ChatGPT
    Here are some recommendations for dedicated MP3 players with USB-C ports and at least 10 hours of battery life:

1. Sony NW-A105 Walkman
    . Battery Life: Up to 26 hours (when playing MP3 files at 128 kbps)
    . USB-C Port: Yes
    . Storage: 16GB internal, expandable via microSD card
    . Additional Features: Android-based with access to streaming apps, high-resolution audio support, Wi-Fi and . Bluetooth connectivity.
    2. FiiO M6
    . Battery Life: Around 13-15 hours
    . Storage: 2GB internal, expandable via microSD card
    . Additional Features: Bluetooth, Wi-Fi, supports multiple audio formats, compact design.
    3. Astell&Kern SR25
    . Battery Life: Up to 21 hours
    . Storage: 64GB internal, expandable via microSD card
    . Additional Features: Premium build quality, supports high-resolution audio, 3.6-inch touchscreen, Wi-Fi, and Bluetooth.
    4. HiBy R3 Pro Saber
    . Battery Life: Up to 19 hours
    . Storage: No internal storage, but expandable via microSD card
    . Additional Features: Dual DAC, supports MQA and DSD, Bluetooth, Wi-Fi, Tidal streaming support.
    5. Shanling Q1
    . Battery Life: Around 21 hours
    . Storage: No internal storage, expandable via microSD card
    . Additional Features: Retro design, supports multiple audio formats, Bluetooth, touchscreen interface.

These players vary in terms of features, so your choice might depend on whether you prefer a simple MP3 player or something with more advanced capabilities like streaming, high-resolution audio, or a touchscreen interface.

it should be cheap

ChatGPT
    If you're looking for a budget-friendly MP3 player with a USB-C port and at least 10 hours of battery life, here are some options:

1. AGPTEK A19X
    . Battery Life: Up to 48 hours
    . Storage: 32GB internal, expandable via microSD card
    . Additional Features: Supports most audio formats, simple interface, FM radio, voice recording.
    . Price Range: $30 - $50
    2. Surfans F20
    . Battery Life: Up to 22 hours
    . USB-C Port: Yes (via adapter)
    . Additional Features: Supports lossless audio formats, Bluetooth, and a basic color display.
    . Price Range: $60 - $80
    3. Ruizu D26
    . Battery Life: Up to 50 hours
    . Storage: 8GB internal, expandable via microSD card
    . Additional Features: Simple design, supports various audio formats, FM radio, voice recording.
    . Price Range: $30 - $40
    4. SanDisk Clip Sport Plus
    . Battery Life: Up to 20 hours
    . USB-C Port: No, but it has a micro-USB port.
    . Storage: 16GB internal, no expansion
    . Additional Features: Water-resistant, lightweight, built-in clip, Bluetooth.
    . Price Range: $40 - $60
    5. Mibao M500
    . Battery Life: Up to 50 hours
    . Additional Features: Compact size, FM radio, voice recording, built-in speaker.
    . Price Range: $40 - $50

Note:
    These budget options should cover basic music playback needs with decent battery life and USB-C compatibility. The Ruizu D26 and AGPTEK A19X offer particularly long battery life, while the Surfans F20 might appeal to those looking for slightly better audio quality at a still affordable price.

cheaper!

ChatGPT
    If you're looking for an even more budget-friendly MP3 player with a USB-C port and at least 10 hours of battery life, here are a couple of very affordable options:

1. AGPTEK A02T
    . Battery Life: Up to 15 hours
    . Storage: 8GB internal, expandable via microSD card
    . Additional Features: Simple design, supports basic audio formats, FM radio, voice recording.
    . Price Range: $20 - $30
    2. Mibao M400
    . Battery Life: Up to 20 hours
    . Storage: 16GB internal, expandable via microSD card
    . Additional Features: Compact design, supports various audio formats, FM radio, voice recording, built-in speaker.
    . Price Range: $25 - $35

These are among the cheapest options available with USB-C ports while still meeting the basic requirements of 10+ hours of battery life. The features are quite simple, but they should serve well for basic music listening.
    DOKKTOR
    DOKKTOR --- ---
    SAMGARR: tady ty na tuzkovku vydrezli hrat fakt dlouho a nahlas. Zrovna mpio byvalo zarukou kvality. nvm ovsem, jak je to dnes.
    https://www.bestbuy.com/site/mpio-1gb-mp3-player-pink/7438819.p?skuId=7438819&intl=nosplash
    Ale mp3 na velkou tuzkovku se furt prodavaji za par korun. Usbc vyresis redukci
    CUKI
    CUKI --- ---
    SAMGARR: Pak budeš muset zvýšit budget. Dedikovné zařízení s minimem f-cí bude mnohem dražší protože se to nejede masově jako telefony.

Výrobně nic nestojí, ale musí se zaplatit vývoj.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam