• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MATTlow-end audio hardware aneb hifi pro normalni smrtelniky - zesiky, monitory, receivery, ...
    ASYMETRIC
    ASYMETRIC --- ---
    DELLAMORTE: Bohužel.
    DELLAMORTE
    DELLAMORTE --- ---
    ASYMETRIC: Kdybys byl z Brna, tak ti to klidne odprezentuju.
    ASYMETRIC
    ASYMETRIC --- ---
    SPIKE411: Před spaním se snažím mobilu/tabletu co nejvíc vyhnout. Takže proto ideálně dálkové ovládání.
    ASYMETRIC
    ASYMETRIC --- ---
    DELLAMORTE: Díky za tip. Dojdu se na něj radši podívat, jestli opravdu splňuje to, co bych chtěl. Ale dle popisů na netu to tak vypadá.
    DELLAMORTE
    DELLAMORTE --- ---
    ASYMETRIC: Pouzity Eversolo DMP-6, da se ovladat pres display, aplikace na Droid/ios je luxusni, dalkove ovladani teda nema myslim, ze se da prikoupit. Prochazeni adresaru se da i bez vytvareni knihovny skladeb, pres file manager, ale nedaji se v tom vytvaret playlisty a hraje od vybrane skladby cely adresar. Nebo pak klasicky kdyz si udelas knihovnu skladeb, tak v ni. Dobry je, ze se do nej da strcit hdd a pak neresit NAS apod. Ja si ho koupil puvodne, ze umi NFS, ale diky tomu disku to nakonec ani nepotrebuju. :)
    SPIKE411
    SPIKE411 --- ---
    ASYMETRIC: Nějaký Sonos nebo IKEA Symfonisk (založené na Sonosu) a k tomu starší mobil/tablet se zamčeným profilem, kde budou mít přístup jen k té ovládací aplikaci…?
    ASYMETRIC
    ASYMETRIC --- ---
    Ahoj, nenarazil jste někdo na streamer (klidně kombinovaný se zesilovačem), který by se dal ovládat nejen přes mobil, ale i přes dálkové ovládání nebo display a stál tak do 15.000? Sháním pro děti zařízení, které je schopné přehrávat hudbu z místní sítě, má internetové rádio, umí Spotify/Tidal a Chromecast. Nejblíž tomu co jsem našel, je Wiim Ultra, který má dotykový displej i dálkové ovládání, ale bohužel se nic z toho nedá použít na procházení adresářů na místní síti nebo na vybírání rádia. Všechno se musí řešit přes mobil a ten dětem dávat nechci. Díky.
    31STITCHES
    31STITCHES --- ---
    Ahoj, jsem majitelem Adam Audio SUB10s, a i když jsem googlil jako zběsilý, tak jsem nenašel i kdyby HW možnost, aby se sám nepřepínal do stand-by režimu ... je tu někdo, kdo by to vyřešil ? I kdyby se jednalo o nějaké pájení na modulu zesilovače (letos mi končí záruka) ?
    S_TU_DN_A
    S_TU_DN_A --- ---
    MATT: no je tam, ale nevím jak objednat :)

MATT
    MATT --- ---
    S_TU_DN_A:
    WP029-037 2-Port Audio Wiring Clip Aging Test Clip - AIBEIKEN
    https://www.abilkeen.com/wp-push-terminal/wp029-037-2-port-audio-wiring-clip-aging-test-clip

nebo trochu prebastlit toto?
    https://www.aliexpress.com/item/1005002369610541.html

Tango nosná maska 2x reproduktorová svorka (pro vodič 0,75-1mm2) - Sonepar ČR | Elektroinstalační materiál
    https://www.sonepar.cz/tango-nosna-maska-2x-reproduktorova-svorkapro-vodic-075-1mm2
    S_TU_DN_A
    S_TU_DN_A --- ---
    je tam ulomená svorka, ta červená
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    S_TU_DN_A: a co s tím tedy je? Vypadá to jen rozebrané..
    S_TU_DN_A
    S_TU_DN_A --- ---
    bednu chci na zed a tak bych tam rád zachoval ten džák a utěsnil to jak to bylo. ale

ZVIRATKO
    ZVIRATKO --- ---
    S_TU_DN_A: a proc potrebujes zrovna tenhle konektor? do toho se strkaj v principu dva draty
    S_TU_DN_A
    S_TU_DN_A --- ---
    MARASAN: díky, taky tam není :/
    asi to dám na svorku ale rad bych to pravil

S_TU_DN_A
    S_TU_DN_A --- ---
    MARASAN: tenhle nemají, ale děkuji za tip
    MARASAN
    MARASAN --- ---
    S_TU_DN_A: to jsou svorky na reprokabely? maji i v gme.cz, ne?
    S_TU_DN_A
    S_TU_DN_A --- ---
    tip kde koupit tenhle konetor?

našel jsem pouze tady https://www.amarketplus.cz/Global-Purchase-369472
    je lehce větší a nema připojovací díru na šroub. navíc je to nejaky pochybný čínský shop
    díky

KAJJAK
    KAJJAK --- ---
    nakonec tam bylo to Bluetooth, dik za rady, neni to moc nova TV tak me to prekvapilo
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam