• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FENRISMOLESKINE

Celým světem prolétá jak lavina, móda luxusních kapesních zápisníků, vycházející z fracouzské tradiční výroby.
    rozbalit záhlaví
    EELK
    EELK --- ---
    MYDRIM: možná tohle: mole začalo vyrábět volný A4, dopisní papíry v balíku po 50, u nás v prodeji počátkem června, viz http://www.moleskine.com/catalogue/folio/folio_professional/printable_paper_a4.php
    MYDRIM
    MYDRIM --- ---
    skusim aj tu:
    Nevie mi niekto poradit, ze kde predavaju takyto daky papier ako je v moleskinoch?
    MYDRIM
    MYDRIM --- ---

NOISEGATE
    NOISEGATE --- ---
    existuje nakej zapisnik mezi velikosti S a L? S je moc malej a L moc velkej, predstavoval bych si naky Mko ;)
    WILLOW
    WILLOW --- ---
    kazdopadne kdypito fungovalo tak jak na tech filmeckach... :)
    WILLOW
    WILLOW --- ---
    CORNHOLIO: no to by se ktomu musel uvolit wacom a ten sve lincence sve patenty nepujcuje ..
    FENRIS
    FENRIS --- ---
    CORNHOLIO
    CORNHOLIO --- ---
    WILLOW: dokud tyhle vecicky nebudou mit tlakove citlive pero, je to o nicem, IMHO:)
    NILA
    NILA --- ---
    AHASVER: imageconscious!:)
    NOISEGATE
    NOISEGATE --- ---
    fíha, dávám do sledovanejch, moleskine jsem mel diar i zapisnik, ted na cesty kupuju nahrazku (v papirnictvi v labuti) ktera vypada uplne stejne a stoji tretinu
    TOMMY_
    TOMMY_ --- ---
    Tak dneska v luxoru děsný slevy na moleskine diáře 2010..denni diář za 119,-Kč
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Hehe, tak muj diar s mekejma deskama dopad neslavne, tedy tak, ze z nej neni diar ani dost malo. Jeste nez zacal novej rok, mel jsem v nem asi 30 stran poznamek, textu pro kapelu a cmaranic, takze jsem proste instituci diare zrusil a je z nej jen poznamkovej blok do kapsy ;]
    VAPENEC
    VAPENEC --- ---
    objevila jsem v knihkupectví tenhle diář a je perfektní, netušila jsem, že je kolem toho na internetu tolik řečí. Ale baví mě to, ty vaše vychytávky a využití a hlavně ty čmáranice a obrázky! úžas :)
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    CODEAS: nastvalo me ze v nem neni tech par stranek a-z na adresy... docela je pouzivam
    AETHER
    AETHER --- ---
    CODEAS: aha, tak ja v Kanzelsbergeru prave nepochodila - a to jsem tam byla uz asi pred mesicem... ale na ten mesicni jsem zvedava, ma hodne mista na poznamky vzadu, coz myslim vyuziju, to mi v tech normalnich kapku chybi... a ten mesic pohromade, to muze byt nahodou dobre prehledne, jedine, ceho se bojim, je, ze se tam nevejdu
    BINABIK
    BINABIK --- ---
    ADAM a EVA :) Moleskin je prostě ráj :)

CODEAS
    CODEAS --- ---
    BINABIK: závislost je jasná věc.. všech :)

OVERDRIVE: pro mě letos taky novinka měkky desky, uvidime no.. Vypada lehčí, lépe se s nim listuje, ten tvrdý byl dobry jako "malý desky"

AETHER: minule rok jsem měl ten = na dvou stránkách týden, vlevo Po-St, normálně horizont.. jediná nevýhody > málo mista na poznámky, to tenhel by to mohl splnit (co týden to místo :)

dnes jsem byl v Cafe Fra a tam ho neměli, naštěstí ještě nějaké měli v Kanzelsbergeru... uff
    AETHER
    AETHER --- ---
    CODEAS: ten jsem mela po dva roky za sebou a je nejlepsi, na pristi rok mam tenhle: http://www.youtube.com/watch?v=GcAWmwwOu_w&feature=SeriesPlayList&p=A297FCEE9CB71921 a jsem na to tedy zvedava (ten tydenni nemeli a ja si rikam, ze to prubnu)
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    koupil jsem si diar na pristi rok v mekejch deskach, tak uvidime co vydrzi, mam ho radej v zadni kapse kalhot, takze tvrde desky trhaj kapsu a vic zavazi...
    moc se mi nelibil, kdyz jsem ho rozbalil, byl takovy vic pomackany, na gumicce jsem udelal uzel, pac je moc mekka a moc nedrzi... tak uvidime... dalsich 12 euro v tahu za krtonozku ;]
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam