TAk se vyjadrim i ja. Cekala jsem na vyjadreni Bitraacka,o nemz se mi doneslo,ze ho nekdo bez dovoleni natacel.
Takze jednak k celemu nataceni ve sklepe: OPRAVDU SKUTECNE MNE MRZI, ze se dohodlo,ze skutecne se budou natacet jen dve scenky a z daneho mista. To bylo z duvodu,aby natocen nebyl nikdo nahodny! Proto jsme domluvili, s Davidem Calkem, odkud se bude natacet a tudiz, co vse bude v zaberu -napr. protilehla strana podia, na niz jsme kvuli tomu dali oznameni o "hrozbe" byt v zaberu a vyhlasovali to pred scenkou.
Bylo by v poradku,kdyby se toto dodrzelo -ano,scenka se natacela z tohoto mista,lec slib,ze ve sklepe se nic jineho natacet nebude, se mnedodrzel!
Ano,kdyz nataceli (krom nasi) FRoneminu zkousku, v dobe,kdy ve sklepe nebyla verejnost, rekla jsem si, ze to sice porusuje dohodu,ale ze skutecne se nenataci nikdo,kdo s tim nesouhlasi a v okoli aninejsou lidi.
Ze se nataceli rozhovory s Milkovem a Fronemou v prubehu akce, to mne jiz stvalo. Toto mohli natocit i mimo sklep! Tady ale pravda,ze nataceli v elektrokoutku,tj. stranou od lidi. Sice to bylo mimo dohodu, coz je v mych ocich minus,ale kvituji s povdekem,ze to neohrozovalo okoli lidi.
Co mne ale stvalo hodne, byl druhy kameraman,ktery natacel Valacha-kone.
Vim,ze to bylo tak najednou (ta druha kamera) kvuli tomu, ze Valach nevedel,zda vubec na akci pujde.
Nicmene natacet ho,jak prochazi davem,kdyby se tocilo jen v hornich castech klubu,je vasde vec.
Ale PRAVE Z DUVODU,AB ZAZNAMENAVANIM HVEZD NEBYLY V ZABERU I NECHTENILIDE,JSME SE PRECE ZABIVALI NA OSOBNI SCHUZCE S CALKEM A PROTO TO RESENI ZABERU PODIA APOD.!
A ZABERY CHODICIHO KONE PRESNE TOTO PORUSILI!!!!!!!!
Snazila jsem se kameramana zastavit,kdyz tam vesel sůledujice kone,ale mala holka proti drze jdoucimu chlapovi s kamerou moc sanci nema:-(
Lituju ale,ze jsem byla altruista a "nechala to byt",ac jsem chtela a mela nejvetsi pravo jit dat toho pana proste vykopnout:-(
MY VAM VYSLI VSTRIC!!! NECHTELI JSME VAM HAZET KLACKY POD NOHY, DOKUMENTU OSOBNE JA PREJU,ALE KDYZ JSME SI VYTYCILI PRAVIDLA,ABY SE ZAJISTILO BEZPECI LIDI, PROC JSTE JE PORUSILI? PROC?!!!!!