• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EJCULKASTŠ- HŠ Radlická-co se změní zítra?.)
    EX___BO
    EX___BO --- ---
    Mate nekdo na neco tu kravu bumbalkovou?
    EJCULKA
    EJCULKA --- ---
    hoďte si kostkou:)))
    EJCULKA
    EJCULKA --- ---

největší zátahář

MAU
    MAU --- ---
    PAOLO: slyšela sem tu své jméno???
    EJCULKA
    EJCULKA --- ---
    TRAFO: jistěže:D a otisky prstů bys tam nechtěl?:D
    EJCULKA
    EJCULKA --- ---
    TRAFO: :D:D to snad ne:D já ani nevim kam sem to žašantročila... když to vidim začnu se vztekat, do čeho sem se to zas navezla... toho času.. :D pf
    LA_RUMPET
    LA_RUMPET --- ---
    PAOLO: jakože cože :D táhni, žádný rumíky ani vodečky...poctivě studujem
    momentálně tak, že se ze mě snad musí už i kouřit :)
    EJCULKA
    EJCULKA --- ---
    PAOLO: 90%... fuj tebe bych nechtela za sefa:D hahaha
    maj gat nevytahuj tu na mě uzinice- nikdy více:D:D tam přeci nešlo o studování-potřebovala jsem RELAX:D
    PAOLO
    PAOLO --- ---
    EJCULKA: todle sem měl vymyslet ty 4 roky zpátky...aspoň bych si za ty vydělaný peníze moh koupit maturu a nemusel se srát s učenim hh...i když s tim sem se taky moc nesral vlastně..¨

...ksakru už sem myslel že se toho ujmeš a já si vezmu podle autorskýho práva 90% z ceny...když bych byl hodnej, nechal bych Ti těch 10% za tu distribuci.. :-P
    ....a vzorná studentka...? no ehm...bych nekomentoval radši...mam pocit že minulej rok v květnu si byla mnohem víc od bahna než já :D a ve větší kaši možná taky... :D
    EJCULKA
    EJCULKA --- ---
    PAOLO: HŠ:D hašišáci radlicka..... no pro mě to taky zůstavá STŠ:)to je snad jasna...
    No simtě:D ja vodku nepiju a vubec sem vzorná studentka:D joo hele verim, že job by to byl dobrej,ale sem organizačně neschopná už:D
    MOOONA: :)
    PAOLO
    PAOLO --- ---
    EJCULKA: přesně tak :) za mě to byla jen stš takže to tak zůstane, aspoň pro mě :) novodobí studenti si tomu mužou řikat klidně sšt nebo jakže to teď je..niky jo...hmmm...vy ste mi teda grafičky...nemate tam nahodou někde pod lavici schovanej rum či vodku, jak je vašim dobrym zvykem :) bys prodávala ve škole ty filtry a měla bys byznys jak nevim co :))
    MOOONA
    MOOONA --- ---
    EJCULKA: ale houby je to proste stš navždy zadny ty novy picovinky co si vymejslej.))
    EJCULKA
    EJCULKA --- ---
    PAOLO: nn Erika... nevim jestli jí znáš, taková silnější kočka.. ale Veru tam nefiguruje vůbec... Niky dělá grafiku se mnou:D ale moc bych to tak nenazyvala, delám skicy na papir jak to bude vypadat, jak to bude rozmistěný a pak to odvezeme do studia grafičce a ona to podle toho udělá(nebo předělá:D)
    jinak návrhy na filtry určitě:D jen s tím tiskem nevim, jedině se zeptat kamose:D:D by bylo original celkem:D ale sts už žije jen jako legenda:D
    MOOONA
    MOOONA --- ---
    PAOLO: :DD tak ty chci taky:D
    PAOLO
    PAOLO --- ---
    EJCULKA: a kdo je šéfhaluška? neřikej že veru :D (snad si to nepřečte) :D a graficky si to dáváš jo? rýsuješ, vymejšlíš obrázky na papíry a tak?:D bys mi mohla vytisknout něaký libový filtry s něakym hezkym návrhem... třeba "stš sux"...:D
    EJCULKA
    EJCULKA --- ---
    PAOLO: hele po celý škole, ale dělá to skoro jen naše třída+pár odvážlivců(asi 2)... Já?:D:D neblázni:) sem ''grafik''... kdybych to šéfovala, nikdy by to nevyšlo ,by se mi všichni báli:D
    PAOLO
    PAOLO --- ---
    EJCULKA: a jitka to jako zinscenovala o cely škole bo jen o vaší kočičí třídě?:D a ty si šefhaluška?:)
    EJCULKA
    EJCULKA --- ---
    PAOLO: nepochybuju o tom, že ten rozhovor by byl super,ale taky nepochybuju o tom ,že možná i cenzurovanej:D
    to víš, my máme akční třídní:D
    PAOLO
    PAOLO --- ---
    jaktože když sem byl na střední já tak žádnej školní časopis nebyl :( by byl strašnej bojkot... hhh
    PAOLO
    PAOLO --- ---
    hej já udělam rozhovor se šefr :D i se vám tam taky klido vyfotim, je mi jasný že by všichni rádi viděli jednoho z nejoblíbenějších žáků v celé historii stš :D první otázka pro šefr : paní profesorko, co máte proti dlouhým vlasům u kluků na oboru hotelnictví? Proč tak toužíte každého ponižovat a musí se bez milosti ostříhat? :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam