• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    APPUChoceradský senát - Tady to hulení má kulturní tradici
    WEWA
    WEWA --- ---
    pějme písně dokola a skoro 14 dní se tu nic neděje :( nebo to tu František zabil zabijáckym ftípkem? :)))
    APPU
    APPU --- ---
    sorry za repast vtipu ale tenhle mě dneska zabil :)))

Amy Winehouse se dostane k nebeske brane a tam je sv. Petr a Michael Jackson A Amy rika: michale, to je od tebe hezky, ze si me prisel privitat, to je urcite tim, ze jsem byla tak dobra zpevacka jako ty. a Michael rika sv. Petrovi: "Co to je za fetku s konskou hlavou? a vubec, kde sou ty norsky deti, co si mi sliboval?!?"
    WAWE
    WAWE --- ---
    z toho kluka uz rozhodne neco je :D...ganjopadne ja ted doufam budu mit volno jeste tak 2 mesice :D a jsem pro kazdou spatnost i nespatnost, kdyz bude spatna alepson umyslem :D

WAWE
    WAWE --- ---
    z toho kluka uz rozhodne neco je :D...ganjopadne ja ted doufam budu mit volno jeste tak 2 mesice :D a jsem pro kazdou spatnost i nespatnost, kdyz bude spatna alepson umyslem :D

MURENA
    MURENA --- ---
    APPU: mám volno pondělí , úterý ?
    SLANECZ: ten plakát je suprovej! Jak řiká František, ale po mím ,,z něho snad i něco bude" :D
    APPU
    APPU --- ---
    Z toho kluka něco bude
    SLANECZ
    SLANECZ --- ---
    APPU: o5 alá prosky ;)
    APPU
    APPU --- ---
    fééér leták :)
    SLANECZ
    SLANECZ --- ---
    například hraješ tu!
    APPU
    APPU --- ---
    my tam teda 2 dny máme nějaký hraní tak doufám že to nebudou ty samý :)
    MURENA
    MURENA --- ---
    APPU: noo tak to já mám pak nějak volno 2dny, takže jejda nějaká procházka s hafíky :)
    APPU
    APPU --- ---
    vracíme se 19 z Kaprunu a jedeme do choc
    MURENA
    MURENA --- ---
    APPU: a to je kdy, já myslím, že mám volno, až ve čtrvtek. Jinak budu také v Praze, vydělávat své poslední peníze, pak my nastane pár měsíců valení se doma, a pak zapřah v matřství fůůf.
    Rozhodně bych se ale na něco přidala, každopádně víkend před tím budem doma, ale to asi budeš Františku ještě někde hrát viď. Dala bych petang ;)
    SLANECZ
    SLANECZ --- ---
    APPU: tož to my v choc budem...ale já vždy až od půl šestý..
    WEWA
    WEWA --- ---
    APPU: blbe nad labem! :D počkééééj, si tě tam najdu!
    APPU
    APPU --- ---
    WEWA: praha už volá ...
    WEWA
    WEWA --- ---
    APPU: mno já zrovna nevim...jelikož nastupuju do novýho jobu tak budu asi víc času trávit v Praze :/
    APPU
    APPU --- ---
    Tejden před tou open kalbou kdo všechno bude v choc ? Hodláme tam strávit tejden válenim a grilováim tak jen kdo se všechno přidá :)
    SLANECZ
    SLANECZ --- ---
    hmmm..zatrr..ale hold v létě se furt akce krejou.. ://
    WEWA
    WEWA --- ---
    MURENA: ne v poho, byli sme na to připravený ;))
    mno tak ale víš jak probíhá gardenparty - vždycky to bylo na celej víkend...ale to by se nějak vymyslelo..třeba na garden nebude počasí...se uvidí...ale škoda, že to zas bude rozcuckovaný jestli bude obojí.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam