• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    APPUChoceradský senát - Tady to hulení má kulturní tradici
    WEWA
    WEWA --- ---
    nůůůůůůůůůůůdáááááááá :(
    ..co takhle aktualizace záhlaví?...nápad? ...fotka? ;)
    SLANECZ
    SLANECZ --- ---
    hele takovej malej počin http://www.youtube.com/watch?v=npbj0MKyJ3E ke vzpomínce a ... ;)
    MURENA
    MURENA --- ---
    WEWA: no to by se myslím chytlo, vinárna jakož to vinárna tu není, a kdyby tu měli dobré vínečko, ty prostory tam vedle k tomu jsou jen je využít.
    WEWA
    WEWA --- ---
    MURENA: myšlenka určitě dobrá ale tyhle prostory pro to nejsou... to je tak udělat to z místnosti vedle - jak byly kalbičky... něco menšího, útulnějšího..když teda pro ženský na čajíček.. :)) a vedle starej dobrej clubík..a ještě něco navíc ;) ale to už chci moc :D
    hold každej by si ti představoval asi jinak...ale ta tvoje myšlenka by mi sedla na vinárnu :)))
    MURENA
    MURENA --- ---
    Tak u černých je to jasný, jsou jasný hospodský tipové :) Tomáš v nich vysedává a Honza dělá, tak proč si to neudělat doma a mít tam všechny kámoše, většina nájemníků z baráku a zbytek sousedi :) a ta zahrádka pecka. Mě by třeba bavil club jako nekuřácká místnost pro dámy na čaj, a dobré jídlo ...protože jediný kdo z chocerad nikam nechodí jsou matky s dětmi, a ženský co radši čajík a drink než pivo a cigáro. Jenže to by tu asi stejně moc cenu nemělo :/ já bych tam teda párkrát zašla, ale stejně všichni chodí tam kde je zbytek :)
    APPU
    APPU --- ---
    to netvrdim jen doufám že to bude jak se řiká od srdíčka :)
    WEWA
    WEWA --- ---
    to je pravda no, ale myslim, že zrovna u černejch tomu tak nebude... určitě prachy nejsou to poslední na co myslej ale že by to dělali jen kvůli tomu, to si taky nemyslim. Ale myslet si můžu cokoliv...:)))
    APPU
    APPU --- ---
    no ono se uvidí jakej kdo k tomu bude mít přístup. Pokud to všichni vemou po česku což se rovná něco udělat a vytřískat z toho co se dá, tak bude stát za piču všechno :)
    WEWA
    WEWA --- ---
    no ty asi budou muset víc než jen excelentně vařit... většina co chodí po hospodách bude chodit k Tomovi, o tom asi žádná..prostě známý lidi a prostředí, když bude teplo zahrádka u vody..hmmmm :o)
    A nalákat do novýho další lidi a takový množství aby se to chytlo - a přes zimu - se mi zdá v tomto případě jako nadlidský úkol :)
    a když to nebude klasickej starej club - jakože nejspíš nebude - nemaj šanc nás tam dostat...možná tak na kukačku ze zvědavosti.

..hehe, prej tajný zdroje a jak se nám to roztajnilo :DD

nicméně souhlasim s Michalem, klukům taky fandim víc a bowling by sme měli ještě navštívit ;)
    MURENA
    MURENA --- ---
    WEWA: já to mám od rodičů, ale pokud nebudou excelentně vařit, tak se moc nechytají, kort když sousedi budou mít hospodu u řeky. ta vidina zahrádky je super.

SLANECZ: já bych dala boulení klidně! ale nevim jestli s hudbou jako ala gramce, třeba jen písničky ala oldies o5 ;)
    SLANECZ
    SLANECZ --- ---
    já potvrzuju "že jsem taky slyšel že od prosince klub funguje"..nicméně už teď víc fandím klukům černým... a ty otevřou taky tak nějak-aspoň Honza říkal že do konce listopadu je na bowlingu.. bysme měli ještě jednou to místo navštívit což?! ;)
    PIGMAN
    PIGMAN --- ---
    to že v prosinci otvírá řekl divadelníkům nebo alespoň takhle mi to máti tlumočila :)

WEWA: ta vidina zahrádky u řeky není vůbec špatná :)
    WEWA
    WEWA --- ---
    když to je stejně všechno "jedna pani povídala.."
    víc věřim, že se to chytne u toho Toma...jsem to tam viděla a zajímavý prostory, klucí na tom docela makaj...a jestli tam na léto vytvořej nějakou alá zahrádku, u tý vody, bude nás pouštět na zahradu....tak to bude naprostá pecka!!!
    MURENA
    MURENA --- ---
    já slyšela, že by si to v prosinci měli brát, nějací dva týpci, ale že to budou rekonstruovat. jestli chtějí otvírat, tak by měli hejbnout prdelí pánové. Si teda myslím, že na zimu otvírat je blbost, na jaře na sezónu je to ideál.
    PIGMAN
    PIGMAN --- ---
    už prý začaly předělávat záchody a prohlásil že 1. prosince otvírá, ale taky tomu moc nevěřím
    WAWE
    WAWE --- ---
    to aby si zavolali skřítky z mechu...tam bude jeste práce
    PIGMAN
    PIGMAN --- ---
    zdravim, z tajných zdrojů jsem se dozvěděl že by se klub měl otevírat 1. prosince tak uvidíme jak to dopadne :)
    MURENA
    MURENA --- ---
    Něco pro zasmání
    WEWA
    WEWA --- ---
    no ještě pár Takoninů a budu si moct udělat koláž z fotek po ránu.. aneb "Rána s Havčou" :)))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam