• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    APPUChoceradský senát - Tady to hulení má kulturní tradici
    WEWA
    WEWA --- ---
    APPU: no všimli sme si no... seš hold neustále busy ;) takže v dohlednu až shambala?
    APPU
    APPU --- ---
    poslední dobou moc nestíhám a kací milion no
    WEWA
    WEWA --- ---
    APPU: prdíš na nás noumálně :(
    WEWA
    WEWA --- ---
    MARTINA00: hale..už sem se bavila s lidma co maj stejný názor.. na jedné ruce bych je nespočítala... a problém je ted, že on to právě dělá jen když leješ a nemáš přehled.. když si ready tak si nedovolí napsat tam něco navíc protože je mu jasný, že si to pamatuješ... já ho i viděla, že mi napsal dvě malý místo jednoho a řekla jsem mu to.. on na mě jen civěl a co to povídáš, vždyť jsem ti napsal jedno.. a co jsem mohla? jen jsem se zašklebila a odešla :/ a to že šmejky nebo aleš vypijou 15 piv se mi (ani jim) taky moc nezdá... jenže jak to ohlídat? psát si sama lístek? stejně na něco zapomeneš nebo je těžký to před nim schovat... šmelí nás jako hovado! mě dostal teda min. tejden, když jsem přišla a on na mě hned.. pocem, si to nepamatuješ viď? tak jako čumim a řikám co? máš tu lístek 120,- ..tak se ho ptám za co? že neví, nepamatuje si to... a mě blesklo, že tam opravdu dluh mám.. ale jen cíga, vše jsem zaplatila a nezbyla mi ani k ale neměla jsem co kouřit.. tak mu řikám, ať mi řekne za co to tam mam, že já si pamatuju že tam mam jen cíga... a furt se vymlouval že neví... tak jsem mu řekla, OK, ty teda nic nevíš, já vim že tu mam cíga.. takže je to jasný.. mam tu jen cíga! a tím to zkončilo.. nehádal se... bylo mu to totiž jasný!

jináč teda spíš abys mohla píti ne? bowling mooooc cash a v pátek bude nařacháno - kam vlastně bys na něj vyrazila?
    APPU
    APPU --- ---
    Já hraju dneska v Mělníku tuc tuc rychtu se strahovem
    MARTINA00
    MARTINA00 --- ---
    a co bowling? Frantík dorazí před mytím oken?
    MARTINA00
    MARTINA00 --- ---
    WEWA: voala, tak je pravda, co se říká, pže já sem většinou ohledně placení dost nepozorná, rozuměj pod parou, a mám pocit, že to Honza celkem zneužívá... ale zatim se mi nepodařilo uvést se během večera do stavu, abych na to dávala zvláštní pozor! ;/ tak nejsem sama...
    jináč můžu někam řídit,ale kam ?
    APPU: jenže ono je lepší, když ti svítí i z druhý strany, víš :)
    WEWA
    WEWA --- ---
    APPU: má pršet... a to se okna zásadně nemejou :))))
    WEWA
    WEWA --- ---
    MARTINA00: se stav spíš dnes.. zítra je v plánu manda myslim... Háňa tam slaví narozky... myslela jsem právě, že by sme mohly vymyslet něco jinčího.. ale sama nevim co. asi to dopadne klasicky na pívo u černochů :/ i když tam je to furt dokola.. šipky, blbý kecy a o kilo víc na lístku.. voprusz!
    APPU
    APPU --- ---
    MARTINA00: ti rozsvítim neboj :)
    MARTINA00
    MARTINA00 --- ---
    APPU: krom toho v 7 večer na to blbě uvidim a mohla bych zanechat šmouhy :)
    MARTINA00
    MARTINA00 --- ---
    APPU: mluvíš o Praze a my o koze :D ??!!
    APPU
    APPU --- ---
    u mě se mejou okna kdybyste neměli do čeho píchnout :)

Jinak hlásim progres, vymalováno, podlaha položena, kuchyň objednána kolaudačka sna již brzy
    MARTINA00
    MARTINA00 --- ---
    WEWA: no tak.... stavim se třeba u Čerňáka dnes či zítra, i když asi spíš zejtra :)
    - teda jestli tam někoho najdu, nekoná-li se nic
    WEWA
    WEWA --- ---
    MARTINA00: tak co podniknem??? :)
    MARTINA00
    MARTINA00 --- ---
    WEWA: mám sice dlouhej a denní, ale večerní, potažmo noční akci se nebránim :)
    WEWA
    WEWA --- ---
    MURENA: hále, snad radši ani ne... ;))))
    MURENA
    MURENA --- ---
    WEWA: :) che che chceš popsat mou náplň :))
    WEWA
    WEWA --- ---
    Co víkend? ...bando líná :)
    WEWA
    WEWA --- ---
    MURENA: no teď už snad radši bez tý vodky ;)) ale ouk, ozvem se :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam