• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    APPUChoceradský senát - Tady to hulení má kulturní tradici
    WEWA
    WEWA --- ---
    MURENA: no tohle mu ještě dlouho bude připomínat jeho xicht v zrcadle..
    MURENA
    MURENA --- ---
    je fakt že co ho znám, tak si to asi fakt zasloužil, vožralej se vždycky chová jak idiot. no to má pro příště snad si to bude pamatovat :)
    WEWA
    WEWA --- ---
    MURENA: chudák? debil to je! neví kdy má přestat... prudí tam půl hodiny do nějaký partičky, ty ho strkaj už venku a nedá si pokoj.. pak měl teda ale smůlu no, odešel dovnitř a tam na něj naběhla typka toho punkáče, co zrovna přijeli... od tý se nechal bít, následně dostal dělo od týpka, složil se na zem a pak dostal kopačku.. to bylo teda přehnaný, už chtěl dát pokoj ale pozdě bycha honiti víš jak.. může si za to sám.
    MURENA
    MURENA --- ---
    krásná práce :) ježiš, to je mazec teda, chudák luda ten to vždycky odnese. pukáči jsou hovada, stejně jako všechny podobný skupiny divnejch lidí.
    WEWA
    WEWA --- ---
    MURENA: hále, lidi kam se podíváš, co ti budu povídat... bylo fakt našlapáno, jak říkáš, lidi i venku. My jsme to vychytali úplně výborně, šli jsme dovnitř ještě když hrála předkapela, ta dala poslední song a začlo se to hrnout pro pití a ven... toho jsme využili a zabrali sme fleka hned vepředu takže krásně z první ruky :)) a po konzíku jeli až do rána bitky :D a Luďa dostal hrozně, maky to viděl a řikal, že takovou kopačku do hlavy v životě neviděl.. od pankáče ze sázavy, vohrocená hora s kanadama... takže mazec.. včera jsem potkala Štěpána a řikal, že ho Peťas vezl do nemocnice, měl úplně modrou půlku držky..
    MURENA
    MURENA --- ---
    WEWA: a kolik bylo lidstva?byli lidi i venku co?
    WEWA
    WEWA --- ---
    no to byl zase konzík jako prase!!! fakt libice, po hoďce a půl ze mě lilo, z místa jsme se nehnuli a vytrvali od začátku do konce - a fakt to stálo za to. Fuf, dala bych si repete... jejich koncert nikdy nezklame ;)

btw. nevíte pls někdo, kdo je letos králem?
    SLANECZ
    SLANECZ --- ---
    :D !
    WEWA
    WEWA --- ---
    MURENA: si piš... to si nejde neužít :))
    MURENA
    MURENA --- ---
    jou jde se wouhnout do rytmu na wohnouty! užijte si i za mne :)
    MARTINA00
    MARTINA00 --- ---
    WEWA:
    SLANECZ: dyť jo, dáme decentku :)
    - no a v sobotu trocha rocku :) ale výbornýýho !
    SLANECZ
    SLANECZ --- ---
    no já taky doufám že pátek bude taková "limoška" o proti pondělku..jinak teda jako povedlo se , to jóo ;) ...jen mě v devět ráno vzbudily fotbalisti že maj zápas a já musel naklusat na hřiště :// ... mám teď značnej deficit!! :( SPÁÁÁT!!
    WEWA
    WEWA --- ---
    a páteční akcičku nejspíš podpořím ale vidím to jen na citronádku nebo něco podobnýho ať jsem druhej den ready.. bo v sobotu si neřádi na mandě zařádí... huhůůůůů ;)))
    WEWA
    WEWA --- ---
    MARTINA00: jako jo, super to bylo... ale s tím pívem mě fakt vytočil... příště by to chtělo aby sme se všichni sebrali a šli do pr.. domu! easy říct vo půlnoci, když je párty v nejlepším - došlo pivo, sorry, už jen panáky a drinky... začli sme si víc hlídat ceny a kolik platíme tak rejžuje jinde mno ://
    MARTINA00
    MARTINA00 --- ---
    ...tak přátelé, pondělní akci hodnotim jako velice vydařenou :D
    ...uvidíme, jak na tom bude ta páteční..
    MARTINA00
    MARTINA00 --- ---
    WEWA: no a já samozřejmě :)
    SLANECZ
    SLANECZ --- ---
    WEWA: já :)))
    WEWA
    WEWA --- ---
    tak co vážení, kdo bude večer dole v dole? ;))
    MURENA
    MURENA --- ---
    tak tohle nenii fer :)
    WEWA
    WEWA --- ---
    MURENA: noho.. jestli jo, tak si to nepamatuju :DDD
    no vidíš to???? --> APPU: ..pánové to maj "vyřešený".. stačí šmejkyho nalejt vodkama a jedou kam chtěj :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam