• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    APPUChoceradský senát - Tady to hulení má kulturní tradici

Nejstarší zmínka o obci se váže k zápisu z roku 1250, kdy je zmiňován Bruno z Chocerad, nejspíše vladyka či majitel zemanského statku.
    Malá vesnice na velkém nyxu
    rozbalit záhlaví
    SLANECZ
    SLANECZ --- ---
    MARTINA00: a teĎ??

MARTINA00
    MARTINA00 --- ---
    SLANECZ: my ale žádnej plakát nevidíme :)
    SLANECZ
    SLANECZ --- ---
    a sorry za velikost plagoše... :o))
    SLANECZ
    SLANECZ --- ---
    námět na další mejdan.. next fík

ps: a velmi sorry za soundfeer.. není to féér!! někdo nám nepřeje :// -- nejedeme :(
    WEWA
    WEWA --- ---
    hmm.. to je naprd :(
    nicméně je to otevřené - nechám to na spontánní rozhodnutí :)
    APPU
    APPU --- ---
    nene freee ale je jich tam strašně
    WEWA
    WEWA --- ---
    APPU: áha.. takže LIR s potůčkem joo?? :D kdyby bylo krásně tak asejc joo.. a co psiska?? ..že bych vyvezla Jessie - ale tam je to jen na vodítku co?
    APPU
    APPU --- ---
    WEWA: potůček :) Ale krásnej :)
    WEWA
    WEWA --- ---
    MURENA: hmm a co koupačka - taky něco jako LIR? ..to už by mě možná lákalo :)
    MURENA
    MURENA --- ---
    WEWA: no ve smes je to jako lir, jen ye se hudba hraje celz den, jinak nic moc tam neni, kaydz se musi yabavit am, jen ta priroda je paradni.
    MARTINA00: no yaklad je se dostat y dacic domu...
    MARTINA00
    MARTINA00 --- ---
    Frantík tam byl, ten nám řekne víc... jinak www.soundfeer.cz
    MARTINA00
    MARTINA00 --- ---
    WEWA: pro mě to lákavý je, krásná příroda, music, akce... k Černejm bych stejně nešla
    WEWA
    WEWA --- ---
    MARTINA00: no bavila jsem se s Alešem a se Šmejkym, že by sme něco podnikli.. taky už je to dole v dole pořád nebaví ;)
    ale nevim.. zatím se ke mě nic moc info nedostalo co by mě tam mělo nalákat.. mimo to, že tam bude pár známých.. já bych ráda action něco jako speedstop - to je prostě pecka! ..možnost nějakých her, koupání, večer pařba..to mě baví - i když někdy je to k tomu válet se jen na louce, jen co je pravda :)))
    MARTINA00
    MARTINA00 --- ---
    MURENA: nééé! si půjčte nějaký jiný...
    MARTINA00
    MARTINA00 --- ---
    WEWA: po včerejším vydařeném ladies večírku přibyla slečna Toulová...
    Jaký chlapce máš na mysli? No čím víc lidí pojede, tím líp žejo :)
    MURENA
    MURENA --- ---
    Tak my soundfeer nedavame, umrelo nam auto a to tak, ze bud novz motor,nebo auto :/
    WEWA
    WEWA --- ---
    MARTINA00: no jelikož avizujou že má bejt hnusno tak se mi moc nechce ale jináč bych klíďo jela... takže já ještě uvidím.. třeba pak dáme do kupy ještě jedno auto, klucka by taky někam vypadli :)

a ten Spain asi nepodpořím.. u mě to vypadá tak, že nejspíš dovča teď - za 14 dní a pak další konec srpna nebo tak nějak a to s makym aspoň na týden taky někam tam tím směrem.. jenže on dřív volno mít nebude a bude rád, když ho bude moct mít aspoň ten tejden :/
    MARTINA00
    MARTINA00 --- ---
    ..a pak mě teda ještě napadlo uskutečnit výlet do Spainu v červenci a spojit s tímto festivalem:

http://festivaly.poslouchej.net/festival28544-MONEGROS-DESERT-ESP.html
    http://www.monegrosfestival.com/webapp/

Co vy na to bando? Néé nezbláznila sem se... :)
    MARTINA00
    MARTINA00 --- ---
    Tak kamarádi, na ten Soundfeer zatím 2 auta, rodinka Solařovic v jednom, Štěpán, Aleina a já ve 2. voze...tudíž místo ještě máme! Je to tak, ne? :)
    WEWA
    WEWA --- ---
    no mě už Praha leze krkem takže to vidím na klasický píííívo dole v dole.. nějakou chvilku jsem tam nebyla - nepočítám teda poslední pátek když jsem přijela z firemního večírku, to si skoro nepamatuju :D
    APPU
    APPU --- ---
    yap yap :) Dneska hraju ve vysočanech
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam