• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    APPUChoceradský senát - Tady to hulení má kulturní tradici
    WEWA
    WEWA --- ---
    MURENA: s tou zrcadlovkou to chce umět trošku vyvažovat ty expozice a bla bla.. to já neumim, čas naučit se to by asi byl ale jsem asi moc pohodlná - dobře, jsem líná :D zrcadlovku má maky, takže nejni prob to třeba na nějakou dobu "čenžnout" ;) ..jsem nakonec i ráda, že jsem si koupila tenhle.. těším na dnešní focení.. snad mi to déšt nezkazí jako včera plán jít se koupati :)
    MURENA
    MURENA --- ---
    hezkej, ale zrcadlovka je zrcadlovka, po zkušenosti s digitálem bych zkusila jinej no. ale nikon je dobrej , takže to bude asi super!
    WEWA
    WEWA --- ---
    MARTINA00: měla jsem zálusk ještě na olympus - dost podobný provedení, o lipr dražší... ale když jsem si je tak zkoušela, tak s tímhle se mi prostě manipulovalo líp, barva se mi líbí moc - mam přímo tenhle, a místo toho litru co bych dala u toho olympusu mam na rok pojištění = takže klid a za rok si defacto můžu jít pro novej foťák ve stejné cenové relaci.. s tímhle stačí švihnout o zem ;D
    MARTINA00
    MARTINA00 --- ---
    WEWA: ten sem měla na parníčku přeci, sem podědila po máti :)
    WEWA
    WEWA --- ---
    tak nakonec to vyhrál jinej.. ale úžasně se s nim zachází, líp než s tou zrcadlovkou.. sice klasickej kompakt ale fáááááááákt super!!! :) za cenu tý zrcadlovky mam foťák se vším všudy.. do tamtoho bych stejně tu 10tku vrazila, jelikož i ty brašny, karty a všechno k tomu je dosti drahý :( ale s tímhle si budu moct víc pohrát :)
    takže tohle je teď můj nový kámoš ;)

MARTINA00
    MARTINA00 --- ---
    SLANECZ: oolaaalaa
    SLANECZ
    SLANECZ --- ---
    MARTINA00: a teĎ??

MURENA
    MURENA --- ---
    no jo, já nad ním slintala jak blázen, ale bohužel opravdu nemáme peníze na víc, ale brala bych ho hned! tak budu slintat nad tím Wewyným. pro nás amatery dostačující. sic když koukám na ty jiný typy no, škoda že nemám peníze :) dobrej foťák dobrý fotky, a plus mít to oko na to :)
    MARTINA00
    MARTINA00 --- ---
    WEWA: jo už vím...Electroworld, no fér! :)
    WEWA
    WEWA --- ---
    MARTINA00: sleva pani... na sedmičku!! - no neber to :)
    MARTINA00
    MARTINA00 --- ---
    WEWA: hezky pěkně, to stojí asi jako moje výplata, což?
    WEWA
    WEWA --- ---
    tak pokud nebude ultra hnus počasí, tak asi na SF pojedu též.. teda pokud se vecpu někam do auta.. :) a důvod náhlé změny??? - potřebuju objekty k focení, jelikož již za pár minut jdu pro novou hračku:

MARTINA00
    MARTINA00 --- ---
    SLANECZ: my ale žádnej plakát nevidíme :)
    SLANECZ
    SLANECZ --- ---
    a sorry za velikost plagoše... :o))
    SLANECZ
    SLANECZ --- ---
    námět na další mejdan.. next fík

ps: a velmi sorry za soundfeer.. není to féér!! někdo nám nepřeje :// -- nejedeme :(
    WEWA
    WEWA --- ---
    hmm.. to je naprd :(
    nicméně je to otevřené - nechám to na spontánní rozhodnutí :)
    APPU
    APPU --- ---
    nene freee ale je jich tam strašně
    WEWA
    WEWA --- ---
    APPU: áha.. takže LIR s potůčkem joo?? :D kdyby bylo krásně tak asejc joo.. a co psiska?? ..že bych vyvezla Jessie - ale tam je to jen na vodítku co?
    APPU
    APPU --- ---
    WEWA: potůček :) Ale krásnej :)
    WEWA
    WEWA --- ---
    MURENA: hmm a co koupačka - taky něco jako LIR? ..to už by mě možná lákalo :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam