• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    APPUChoceradský senát - Tady to hulení má kulturní tradici
    WEWA
    WEWA --- ---
    libovka! ..sice jsem byla jen pátek a v so v poledne odjezd ale i tak to byla paráda... však jsem taky spala tak dvě hoďky abych zameškala co nejméně ;) jen s prachama už to nebylo tak moc veselý a stejně bych byla výtuh večer takže lepší jet home.. až bude čas nahodím pár fotek ;)
    MARTINA00: no a jak to šlo v sobotu? trochu konkrétněji než "paráda" :)) klíďo pošta..
    MARTINA00
    MARTINA00 --- ---
    SLANECZ: P.A.R.Á.D.A. !!!
    SLANECZ
    SLANECZ --- ---
    ..... tak povídejte! jak bylo??
    MURENA
    MURENA --- ---
    jděte dopr tyhle kecy :( a my nic a to jsem se tak těšila! už se nikdy nebudu na nic těšit pak to takhle dopadá! :(( fňuk. chatka reserve půl roku do předu a pak nás vypeče auto :/ to je horší než jít do práce, tam alespoň, když už nic vyděláváš na další párty, respektive jinou....
    SLANECZ
    SLANECZ --- ---
    no doprrrrrrrr!!!
    WEWA
    WEWA --- ---
    no tak to musim vychytat fleka mezi váma.. z jedný strany havča, z druhý brčko ;))
    APPU
    APPU --- ---
    já tam budu s havanou a s doutníkem :)
    WEWA
    WEWA --- ---
    APPU: no už tě vidim na tom žudru s Jégrem a brkem teda :)))
    APPU
    APPU --- ---
    já sem na tom stejně :)
    ICHBIN
    ICHBIN --- ---
    APPU: si piš, sice jsem ještě v práci, ale myšlenkama už saju Jégra a dávám brko na žudru u potoka :D
    APPU
    APPU --- ---
    ICHBIN: jaja :) To zase bude mejdánek :)
    ICHBIN
    ICHBIN --- ---
    MARTINA00: seeUthere
    MARTINA00
    MARTINA00 --- ---
    aktuálně 2 místa na soundfeer, odjezd v pátek kolem 18. hodiny..
    WEWA
    WEWA --- ---
    MURENA: s tou zrcadlovkou to chce umět trošku vyvažovat ty expozice a bla bla.. to já neumim, čas naučit se to by asi byl ale jsem asi moc pohodlná - dobře, jsem líná :D zrcadlovku má maky, takže nejni prob to třeba na nějakou dobu "čenžnout" ;) ..jsem nakonec i ráda, že jsem si koupila tenhle.. těším na dnešní focení.. snad mi to déšt nezkazí jako včera plán jít se koupati :)
    MURENA
    MURENA --- ---
    hezkej, ale zrcadlovka je zrcadlovka, po zkušenosti s digitálem bych zkusila jinej no. ale nikon je dobrej , takže to bude asi super!
    WEWA
    WEWA --- ---
    MARTINA00: měla jsem zálusk ještě na olympus - dost podobný provedení, o lipr dražší... ale když jsem si je tak zkoušela, tak s tímhle se mi prostě manipulovalo líp, barva se mi líbí moc - mam přímo tenhle, a místo toho litru co bych dala u toho olympusu mam na rok pojištění = takže klid a za rok si defacto můžu jít pro novej foťák ve stejné cenové relaci.. s tímhle stačí švihnout o zem ;D
    MARTINA00
    MARTINA00 --- ---
    WEWA: ten sem měla na parníčku přeci, sem podědila po máti :)
    WEWA
    WEWA --- ---
    tak nakonec to vyhrál jinej.. ale úžasně se s nim zachází, líp než s tou zrcadlovkou.. sice klasickej kompakt ale fáááááááákt super!!! :) za cenu tý zrcadlovky mam foťák se vším všudy.. do tamtoho bych stejně tu 10tku vrazila, jelikož i ty brašny, karty a všechno k tomu je dosti drahý :( ale s tímhle si budu moct víc pohrát :)
    takže tohle je teď můj nový kámoš ;)

MARTINA00
    MARTINA00 --- ---
    SLANECZ: oolaaalaa
    SLANECZ
    SLANECZ --- ---
    MARTINA00: a teĎ??

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam