• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    APPUChoceradský senát - Tady to hulení má kulturní tradici
    APPU
    APPU --- ---
    normálně mluví pražštinou
    WEWA
    WEWA --- ---
    APPU: no teď už jo, díky za překlad... asi vyfasovala novej slovníček nebo co :)))
    APPU
    APPU --- ---
    WEWA: no normálně se chtěla sundat, starej byl proti tak jí profackoval a odtáhnul domu. Chápeš ?
    WEWA
    WEWA --- ---
    MARTINA00: nerozumím řeči tvého kmene! ;)))
    MARTINA00
    MARTINA00 --- ---
    ..až mám z toho trošku výčitky, do 12ti sem se dlouho nesundala :) ještě před zraky svého strážce, kterýmu sem po pátku svatosvatě slíbila, že fááákt žádný kořky pít nebudu, i s cigárkama střídmě a že vopravdu, ale vopravdu, půjdem po pivu domů... ;) na mém dnešním stand-by režimu má teda dost zásluhu Vlastík, který mě pod záminkou ukázky nového koberce vylákal do svého příbytku (Robert tam byl přede mnou, vylez a špatně artikuloval:)a zde mě vyzval ke konzumaci rozličných alkoholů jakože slavíme konec mé samoty :D všem, se kterými sem se nerozloučila, se ze srdce omlouvám, pže můj milý ztrácel nervy a snad by mě tam nechal normálně... :)
    Rozhodně nelituju, že sem se stavila a zas všechny po čase viděla! Jen budu teď muset začít sekat trošku latinu, víte jak ;)
    WEWA
    WEWA --- ---
    To jsme to hezky oslavili cooo? :) ..dle lístku 15 drinků... pokud vím, nikomu dalšímu jsem pití nekupovala...
    Je mi zle.. strašně... takže tomu věřím.. chci spát.. nemůžu.. čas se vleče.. ráno jsem se lekala telefonů.. Teda v neděli se takhle sejmout.. slušný jako :))) au!
    Hezké to bylo no, co dodat :)
    SLANECZ
    SLANECZ --- ---
    pro ty co nejsou na fb - tedy pro františka:) repast z fb -
    "Čas plyne jako voda v řece Sázavě...plynule a stále...přináší a odnáší věci nové i staré .. a uplyne již rok od doby kdy se u nás v obci, malebných Choceradech, otevřela malá, ale útulná "klubovna" u našich sousedů - u černých.
    Zřejmě díky vyhořelé bývalé hospodě a absenci místa, kde se scházet v příjemném prostředí nad pěnivým mokem,(podotýkám příjemném, páč Ostende nám k srdci nepřirostlo(poznámka autora)), se v tajnosti a tichosti ze staré konírny vybudovala útulná místnost s barem, záchodem, gaučem, telkou a vším co k tomu patří. Aby nuda nebyla přibyly časem i šipky na zdi a o něco později i fotbálek, pro všechny sportuchtivce.
    Díky patří především domácím - Tomovi a Honzovi, Martinovi, Zdendovi a všem kteří byly v této akci nápomocni...
    Za den otevření zvolili opravdu přelomové datum - asi aby si to všichni dobře pamatovali - 11.11.2011 11 hodin a 11 minut :))

Tak a tuto neděli tomu bude právě rok - 11.11.2012 opět bude otevřeno od 11 hodin a 11 minut.
    Uděláme si príma neděli! ;) - přijďte s chlebíčkem, dortíčkem, dárečkem, nebo prostě jen tak pobejt, pokecat, zavzpomínat na uplynulý rok strávený zde - já osobně mám na co : zapil jsem zde narození své dcery, oslavil narozky v kostýmu baletky, užil si nejeden mejdan, zhlídnul několik sportovních přenosů, a nejvíc vyvedená zahradní párty - svatba!! :D "
    WEWA
    WEWA --- ---
    Tak pár mobilních cvaků zde ;)
    wewa2 | Halloween u Vočka, 2.11.2012 – rajce.net
    http://wewa2.rajce.idnes.cz/Halloween_u_Vocka%2C_2.11.2012/
    WEWA
    WEWA --- ---
    nejlepší to bylo!!!!! :)) ..až bude chvilka času tak hodim fota z fb od Káji ;)
    SLANECZ
    SLANECZ --- ---
    ... nejvíc Maky:)
    SLANECZ
    SLANECZ --- ---
    MARTINA00: maxi dobrý!!! .. :D
    MARTINA00
    MARTINA00 --- ---
    Tak jaký to bylo?
    SLANECZ
    SLANECZ --- ---
    WEWA
    WEWA --- ---
    MARTINA00: to jsem měla včera celej den :) ...a na krizi kterou jsem měla od probuzení jsem si koupila browna, ale bylo mi tak blbě, že si ho dávám až dneska.. včera mi docela zabralo 2 L zelenýho čaje ;) ..a ten pitnej režim včera? - jedna radost :)))
    MARTINA00
    MARTINA00 --- ---
    WEWA: na mě jde krize a začínám mít tachykardii :)
    WEWA
    WEWA --- ---
    MARTINA00: já byla včera tak vyřízená... jako dlouho ne! Ale prdel byla hrozná, ještě ve 3 jsem si dávala cígo na balkóně, potácely sme se s Wízou cestou necestou a tak hodinu sme se bavily jen anglicky.. v tramvaji, v buse, cestou domu - bylo nám to jedno :D a jak nám to šlo... bez debat super večer, včera jsem šla spát asi v 9 a dneska ještě pro jistotu zaspala abych to dohnala :)))
    MARTINA00
    MARTINA00 --- ---
    MURENA: jako vopatrně s tou služkou, jo! :) si nějaká drzá maminka :D

Jinak co se týče užívání si Prahy...ve středu sme přivítali nové "Pražáky" z choceradské líhně, to sem přišla +- ve 2 (vtáhlo nás to do Žáby..), mno a včera se mi jako již mnohokráte, když jdu druhej den do práce, podařilo přijít ve 4...ááále zase to bylo opravdu zábavný (U Bubeníčků, U Sudu, Roxy) a ze soucitu nad pracujícími mi bylo zaplaceno i taxi domu :)
    Takže přeju hezký pátek všem, užíjte si dnešní maškarádu a já?! Půjdu spát, hned jak to bude možné... :)
    MURENA
    MURENA --- ---
    to teda jo no :D
    WEWA
    WEWA --- ---
    APPU: pán si to umí zařídit, jen co je pravda :))
    APPU
    APPU --- ---
    štěpánka má dneska svátek :)
    Mám to doma pochystaný :) Minule Janča vařila, Martina myla nádobí a Darkina přinesla moučník :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam